FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
17 mar 2016 13:01
<dobani>
17 mar 2016 15:25
Mam problem ze spadającymi fpsami. Co jakiś czas, regularnie następuje spadek fpsów na parę sekund, w losowych miejscach okrążenia. Ścinki czasem są dość mocne, zazwyczaj kończy się to poza torem. Spotkaliście się kiedyś z takim problemem?

Dodam, że na pewno nie chodzi o łącze (zresztą w offie też taki problem jest, z tym, że dużo rzadziej). Spadek fpsów mam niezależnie od ustawień grafiki, czy dam wszystko na low, czy na full, cały czas to samo.
17 mar 2016 15:29
Karol Piekara napisał(a):
Mam problem ze spadającymi fpsami. Co jakiś czas, regularnie następuje spadek fpsów na parę sekund, w losowych miejscach okrążenia. Ścinki czasem są dość mocne, zazwyczaj kończy się to poza torem. Spotkaliście się kiedyś z takim problemem?

Dodam, że na pewno nie chodzi o łącze (zresztą w offie też taki problem jest, z tym, że dużo rzadziej). Spadek fpsów mam niezależnie od ustawień grafiki, czy dam wszystko na low, czy na full, cały czas to samo.

Ja miałem taki problem w monaco i teraz na silvestone. Mają 350 FPS na sekundę mi spadał do 10-5 i właśnie nie wiem w czym problem. Jak znajdę rozwiązanie tego to dam Ci znać.
17 mar 2016 16:23
Karol Piekara napisał(a):

Jaki sprzęt?
17 mar 2016 16:52
Kiedyś miałem podobny problem, Jeszcze za czasów Wtcc :P sprawdź czy nie masz przypadkiem wirusów, u mnie coś było, i miałem takie same objawy
Przeskanuj programem np. Malwarebytes Anti-Malware, powinno pomóc, ale pewny nie jestem. Jak coś to napisz czy coś to dało ;)
Zmodyfikowane 17 mar 2016 16:52 przez Mateusz Majka.
17 mar 2016 17:11
Ok, chyba problem rozwiązany.
Kompa mam wolnego od wirusów, malware, trojanów etc bo regularnie skanuje.
Zrobiłem mniej więcej tak:
optymalizacja procesów w Advanced SystemCare
zaintalowałem ThrottleStop
odświeżone sterowniki do karty

Na razie jest ok, testowałem też z AI, w więcej aut na torze i raczej jest git.
Sprzęt (jakby ktoś szukał pomocy dla siebie): HD 3000, I3 2310i, 10 GB RAM
Konto usunięte
17 mar 2016 17:49
No czegoz moglem sie spodziewac. Braciszek sie w rekaw wyplakal i zalatwiliscie sprawe.

Ciekawi mnie tylko wasze rozumowanie. Bo w jednym z tych przypadkow powinienem byc niewinny. Ale wy jestescie lepsi nawet od PiSu

https://youtu.be/WbRsfNyvJao

Najpierw gosciu probuje mi sie wcisnac po rekaw gdzie ewidentnie nie ma dla niego miejsca. Do tego przestrzelil dohamowanie uderza we mnie wywozi na zew. Wcale nie widac jaka jest moja linia jazdy i wcale nie widac ze chce przy samym apexie skrecic. I co ? Jestem tego winien.

Ale skoro tu bylem winny to w przypadku nr 2 ktory jest lustrzanym odbiciem powinienem byc niewinny - ale gdziezby. Teria mowi hamujesz do apexu przypsieszasz od apexu. Prosze sie przyjzecz iz kierowca wiliamsa jeszcze przed zakretem odpuscil hamules = za wczesnie zachamowal czyli popelnil blad. Ja grzecznie sobie z niego korzystam. Cala dlugosc auta przed apexem on wali we mnie. I co znowu ja jestem winny. Chociaz przyklad nr1 pokazuje ze powinen mi zostawic miejsce.

W obu przypadkach chcialem grzecznie przejechac przy wew. W obu dalbym rade. Ale w obu jestem winny.

Ale nie bo przeciez braciszek zamiecie sprawe pod dywan. Nepotyzmem smierdzi mi tu na odleglosc. Gratuluje podejscia.

Zmodyfikowane 17 mar 2016 17:52 przez Konto usunięte.
17 mar 2016 17:56
Ten film jest prywatny.
17 mar 2016 17:58
Rafik nie sprawdza kar w GT.
17 mar 2016 17:59
Radek mówi na TS że jesteś <cenzura>em :D
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
18 °C
Tor:
23 °C
PON
Deszcz
24 °C
WTO
Deszcz
23 °C
ŚRO
Deszcz
18 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 414 621

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.