FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
17 mar 2016 21:52
Chyba pogoda się z<cenzura>ała, bo na niedziele jest Monsun zapowiedziany xD.
17 mar 2016 21:58
Łukasz Dams napisał(a):
Krzysztof Pieczykolan napisał(a):
Mam do sprzedania kierownicę DFGT w bardzo dobrym stanie. Jak ktoś jest chętny to niech pisze na PW.

Coś ty Pieczyk, ochuyał?! Nie pier*ol tylko właź na serwer i jeździj.

Łukasz, na administracji z ponad rok temu napisałem, że w tym czasie już powoli będę się usuwał z ligi. I robię to powoli. :P
Konto usunięte
17 mar 2016 22:12
Na pozegnanie wkleje cos bo nie myslalem ze mozna byc az takim ignorantem i nie rozumiec kto jest winny jak kierwoca przestrzeli punkt dohamowania i wywiezie drugiego.

rzemysław Majtyka napisał(a):
Chcialbym sie dowiedziec na jakiej podstawie dostalem kare za 21:51. W tym przypadku to ja jestem poszkodowany. Gosciu przestrzelil dohamowanie i wywozi mnie na zew. Ja przejechalbym ten zakret tuz przy apexie a on po kontakcie wywozi mnie pod linie. Mial duzo nizsze wingi ode mnie wiec nie mial prawa hamowac pozniej ode mnie a tym samym zmiescic sie w tym zakrecie.

Rozumiem ze braciszek jednego z was sie poskarzyl, ale w tym przypadku to sobie polecieliscie w <cenzura>a bo inaczej tego nie moge nazwac.

Kolejne kolesiostwo.

Nie miał prawa, fakt, ale zgodnie z:
15.2 W wyścigu, gdy samochód użytkownika znajduje się obok drugiego samochodu, wtedy musi on pozostawić miejsce na całą szerokość drugiego samochodu pomiędzy nim a krawędzią obrębu toru po stronie, na której znajduje się drugi samochód.

Ty nie miałeś prawa zamykać mu całkowicie drzwi.

Poza tym analizując także całą tą prostą (a nie same dohamowanie), to powinieneś dostać karę za punkt 15.1 i podwójną zmianę szerokości toru (gdyby była taka skarga).

Czyli jakis niespelna rozumu czlowiek przyznaje, ze ktos dal dupy nie wyhamowal, uderzyl we mnie i wywiozl pod linie.Natomiast ja powinienem go jeszcze przeprosic za to ze popelnil blad a co najwazniejsze zostawic mu miejsce. Teraz dla niego i ludzi z tym samym IQ - jezeli zahamowalby jak nalezy to nigdy nie znalazlby sie kolo mnie. A dlaczego ?
Zeby przejsc ten zakret przy lini(tak jak pojechal) to musialby jechac ze 20-30 km/h a zeby to zrobic musialby zahamowac 30m wczesniej. Wiec za nic w swiecie nie mogl sie tam znalezc gdyby zrobil tak jak nakazuja reguly.
Jezeli dalej nie pojmujesz to juz nic Ci nie poradze....

Zgodnie z tym co napisaliscie do gory to kierowca wiliamsa powinien mi tez zostawic miejsce a nie wjezdzac we mnie. Bo bylem kolo niego dokladnie tak samo jak XPS kolo mnie. Wiec nie powinien mi zamykac drzwi. Zgodnie z 15.2 regulaminu.
17 mar 2016 22:37
Ojej
Dodane 17 marca 2016 23:39:
W następnym wyścigu wszyscy będą musieli na starcie Cię przepuścić, żeby Ci to zrekompensować, no ale ty jesteś honorowy i nie pojedziesz u nas już więcej, bo jak to, przecież dostałem karę! Jak tak można!
17 mar 2016 22:40
Aleksy Mainusz napisał(a):
Więcej takiej frekwy w GT :P. Masakra z wypłat dla zespołów <ok>

Otrzymano nagrodę za wyniki zespołu.

Wysokość nagrody:
14 280 000 €
17 mar 2016 22:44
Konto usunięte napisał:
Bla bla bla [jakiś długi tekst] bla bla bla.

Napisałbym coś w tej sprawie, ale:
17 mar 2016 22:47
W przypadku regulaminu pełnię tutaj rolę sądu najwyższego, a sprawy można zgłaszać np. w tym miejscu:
http://www.f1-online.pl/forum/tematyczne /7/25/
Dziwię się, że się tutaj kłócicie, zamiast na początku zgłosić to do mnie i poznać moją opinię. A z tego co widzę, to w przedstawionych sytuacjach Radek również podlegałby karze wg punktu 15.2. Choć uważam, że to nie jest rozsądne, dlatego postaram się jeszcze w ten weekend ten punkt poprawić.
Zmodyfikowane 17 mar 2016 22:47 przez Rafał Cupał.
18 mar 2016 01:44
Ten Mercedes to ma ogromny (i ochydny) wlot powietrza. A poza tym to ich silnik to już chyba kręci z 13k.
Dodane 18 marca 2016 03:03:

No i mamy pierwszą ofiarę jednostki napędowej.
18 mar 2016 02:06
Pada.
18 mar 2016 05:47
Ale lipa. FP1 przynajmniej przez chwile było suche, teraz się na to nie zanosi :(
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
17 °C
Tor:
21 °C
PON
Deszcz
24 °C
WTO
Deszcz
23 °C
ŚRO
Deszcz
18 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 414 367

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.