Na pozegnanie wkleje cos bo nie myslalem ze mozna byc az takim ignorantem i nie rozumiec kto jest winny jak kierwoca przestrzeli punkt dohamowania i wywiezie drugiego.
rzemysław Majtyka napisał(a):
Chcialbym sie dowiedziec na jakiej podstawie dostalem kare za 21:51. W tym przypadku to ja jestem poszkodowany. Gosciu przestrzelil dohamowanie i wywozi mnie na zew. Ja przejechalbym ten zakret tuz przy apexie a on po kontakcie wywozi mnie pod linie. Mial duzo nizsze wingi ode mnie wiec nie mial prawa hamowac pozniej ode mnie a tym samym zmiescic sie w tym zakrecie.
Rozumiem ze braciszek jednego z was sie poskarzyl, ale w tym przypadku to sobie polecieliscie w

a bo inaczej tego nie moge nazwac.
Kolejne kolesiostwo.
Nie miał prawa, fakt, ale zgodnie z:
15.2 W wyścigu, gdy samochód użytkownika znajduje się obok drugiego samochodu, wtedy musi on pozostawić miejsce na całą szerokość drugiego samochodu pomiędzy nim a krawędzią obrębu toru po stronie, na której znajduje się drugi samochód.
Ty nie miałeś prawa zamykać mu całkowicie drzwi.
Poza tym analizując także całą tą prostą (a nie same dohamowanie), to powinieneś dostać karę za punkt 15.1 i podwójną zmianę szerokości toru (gdyby była taka skarga).
Czyli jakis niespelna rozumu czlowiek przyznaje, ze ktos dal dupy nie wyhamowal, uderzyl we mnie i wywiozl pod linie.Natomiast ja powinienem go jeszcze przeprosic za to ze popelnil blad a co najwazniejsze zostawic mu miejsce. Teraz dla niego i ludzi z tym samym IQ - jezeli zahamowalby jak nalezy to nigdy nie znalazlby sie kolo mnie. A dlaczego ?
Zeby przejsc ten zakret przy lini(tak jak pojechal) to musialby jechac ze 20-30 km/h a zeby to zrobic musialby zahamowac 30m wczesniej. Wiec za nic w swiecie nie mogl sie tam znalezc gdyby zrobil tak jak nakazuja reguly.
Jezeli dalej nie pojmujesz to juz nic Ci nie poradze....
Zgodnie z tym co napisaliscie do gory to kierowca wiliamsa powinien mi tez zostawic miejsce a nie wjezdzac we mnie. Bo bylem kolo niego dokladnie tak samo jak XPS kolo mnie. Wiec nie powinien mi zamykac drzwi. Zgodnie z 15.2 regulaminu.