FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
17 paź 2016 16:26
takie troche wkurzające to jest. Rozumiem wypadek straciłeś części auta, ale wyjazdy serio? To takie sztuczne wyprzedzanie, bo na torze jesteś za słaby wyprzedzić.
17 paź 2016 16:33
Kryspin Słomiński napisał(a):
Ja jestem ciekaw która świnia na mnie złożyła skargi. Gratulacje bo jesteś <cenzura>m idiotą by za wszelką cenę przeszukać cały wyścig bym ja nie miał za to gp punktów. Czy nie jest to pora by na serio coś z tym zrobić???? <spadaj> dla tego gościa bo to się obróci przeciwko niemu :P :P

ja <cenzura> składałem.
17 paź 2016 17:03
Niech ktoś sie przyzna, z kogo wylewa sie taka hipokryzja?! xDDDDD
I komu zalezy na udupieniu Konrada? <wyśmiewacz>
Jaki jest sens z perspektywy wyscigu aby składać skargi na kogoś kto i tak nie ukonczył wyscigu xD
Gratuluje temu komuś bezsensownej straty czasu, bo wiecie co zmieni to w życiu Konrada "żeberko" Żerebca?
jJEDNO WIELKIE <cenzura> NIC!:P :P :P :P :P :P
17 paź 2016 17:07
Ja jestem ciekaw która świnia na mnie złożyła skargi. Gratulacje bo jesteś <cenzura>m idiotą by za wszelką cenę przeszukać cały wyścig bym ja nie miał za to gp punktów. Czy nie jest to pora by na serio coś z tym zrobić???? <spadaj> dla tego gościa bo to się obróci przeciwko niemu :P :P

E tam od razu cały wyścig. Z tego co widzę to są dwie skargi na wjazd do pitu, bo wyjazd to jest nie możliwe abyś ściął. Wystarczy tylko sprawdzić kiedy zjeżdżałeś do pitu i po robocie. Będziesz miał punkt, bo po za dziesiątkę nie spadniesz.

A co do skarg to ja jestem już od dawna zwolenikiem forum --> skargi
17 paź 2016 17:11

Ja się domyślam kto
17 paź 2016 17:18
Mateusz Kaczyński napisał(a):

Ja się domyślam kto

Domyślać to może się każdy. Dwa czy trzy sezony temu. Już nie pamiętam. Ktoś na paru GP składał skargi na kierowców przede mną i oczywiście wszystkie luje spłyneły na moją osobę chodź to nie ja składałem te skargi. I do dziś nie wiem co to był za szczur podły.
17 paź 2016 17:23
Zapraszam do oglądania Race Edita z Austrii!

17 paź 2016 17:24
Mateusz Kaczyński napisał(a):

Ja się domyślam kto

https://youtu.be/cARgkcMeoGY?t=14
17 paź 2016 17:26
Mateusz Guzowski napisał(a):
Zapraszam do oglądania Race Edita z Austrii!

Daję. <ok>
17 paź 2016 17:28
RE z Austrii zawsze są RiGCzowe.
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
19 °C
Tor:
19 °C
PON
Zachmurzenie
19 °C
WTO
Słonecznie
26 °C
ŚRO
Częściowe zachmurzenie
24 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
45 871 284

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.