FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
18 paź 2016 17:17
18 paź 2016 17:21
Kolejny paradoks kar.

Pozbaw Gerbera zwycięstwa, kara 10 sekund. I tak wyścig zakończył przed nim.
18 paź 2016 17:26
Powiem wam co ja mam na ten temat do powiedzenia. Kolejny raz z rzędu wylewać na forum ogólnym żale, które inni czytają z popcornem w ręku, bo twierdzą, że dzień bez gównoburzy to dzień stracony.

Piszecie do Rafika gdzieś na tematycznym, w odpowiednim temacie, a jeżeli jest już taki temat poruszony to skończcie wylewać łzy kolejny raz na ogólnym, tylko działajcie EFEKTYWNIE nie efektownie w tamtym temacie, a nie na ogólnym, gdzie mogą pojawiać się różne ciekawe posty, a ja (czy ewentualnie nowy użytkownik, który zaczyna jeździć w lidze) muszę zerkać na kolejny odcinek "Mody na Gównoburzę"

Dwa jeżeli nie umiecie jeździć i ścinacie, to przestańcie jeździć, ustąpcie miejsca lepszym i/lub zacznijcie pracować nad tym aby nie ścinać i jak wam się uda wypracować brak ścięć będziecie mieli z głowy problem, że ktoś składa skargi "ZA NIC"

P.S. Gdyby ktoś chciał mnie "skontrować" w stylu: "Zamknij pysk, bo sam nie umiesz jeździć" to już zawczasu odpowiadam: Tak, nie umiem jeździć, dlatego nie jeżdżę, a 3 wyścigi w GT były tylko "gościnnymi" występami.

Natomiast jeżeli to do was nie dociera to jest jeszcze drugi sposób:
<cenzura> SKOŃCZCIE ZAŚMIECAĆ TO <cenzura> FORUM WASZYMI <cenzura> <cenzura>MI PROBLEMAMI I <cenzura>NIĘTYMI ŻALAMI.

Dodane 18 października 2016 19:28:
Nie wiedziałem, że słowo "r y j" jest traktowane jako niecenzuralne :O
Zmodyfikowane 18 paź 2016 17:27 przez Bartłomiej Nowak.
18 paź 2016 17:41
Dawid Czepiela napisał(a):
Kolejny paradoks kar.

Tak czy siak by nie wygrał, bo Czarek był od nas obu szybszy.
18 paź 2016 18:01

Baronica wściekła, w <cenzura> agresywna.
Zmodyfikowane 18 paź 2016 18:01 przez Grzegorz Brojak.
18 paź 2016 18:22
Zaorane Baroner. Nic tylko się z tobą zgodzić <brawo> <brawo>

Dwa jeżeli nie umiecie jeździć i ścinacie, to przestańcie jeździć, ustąpcie miejsca lepszym i/lub zacznijcie pracować nad tym aby nie ścinać i jak wam się uda wypracować brak ścięć będziecie mieli z głowy problem, że ktoś składa skargi "ZA NIC"

To dobra przestroga dla niektórych, normalnych ludzi z GP2. Kilku kierowców tam po prostu się kisi, jest za duże prawdopodobieństwo wypadków. Jasne, że nie ma odpuszczania, ale chyba niektórzy mózgu nie dostali, aby się ścigać. F1 ma się posiłkowac ludźmi z GP2, lepiej już jeździć w 13-14, niż z 20 osobami, gdzie połowa to odrzuty, jeżdzą tam zyliard sezonów i w kółko robią hołotę. A najlepsza beka to oczywiście piłowanie się o skargi ( tu mam na myśli też GT), że "kierowca A to konfident, <cenzura> etc. i składa". No i co? Okazuje się, że poleciały sporo PK, a człowiek który zaczął bajzel z informowaniem o rzekomych przekroczeniach limitów toru po raz kolejny zebrał sporo punktów, ale do złej klasyfikacji. W ciemno można stawiać, że miałby DQ, jeśli zjawiłby się na mecie. Liga traci głównie przez <cenzura>ów z GP2 i idiotyczne podejście niektórych do ścigania się. Ogarnijcie się...
Zmodyfikowane 18 paź 2016 18:25 przez Aleksy Mainusz.
18 paź 2016 18:40
Mateusz Kaczyński napisał(a):
Kolejny paradoks kar.

Tak czy siak by nie wygrał, bo Czarek był od nas obu szybszy.

no tak, to upoważnia Cię do uderzenia mnie... Ciekawe dlaczego czarek był duzo szybszy? Pewnie nie dlatego ze jechałem w brudnym powietrzu<bezradny>
No i przeciez bycie szybszym, a wyprzedzenie to to samo<wyśmiewacz>
Dodane 18 października 2016 20:41:
Kolejny paradoks kar.

Kryspin za nieszkodliwy wjazd do Pitu dostał tez 10 sekund...
BRAWA DLA REGULAMINU!<brawo> <brawo> <brawo> <brawo> <brawo> <brawo> <brawo>
18 paź 2016 18:44
Aleksy Mainusz napisał(a):
lepiej już jeździć w 13-14, niż z 20 osobami, gdzie połowa to odrzuty, jeżdzą tam zyliard sezonów i w kółko robią hołotę.

Sugerowanie, że wszystkim chce się pieprzyć z robieniem setupów i sprawdzaniem 8! kombinacji camberów czy co tam jeszcze macie w F1.

Poza tym się zgadzam. :P
Konto usunięte
18 paź 2016 18:49
Grzegorz Brojak napisał(a):
Aleksy Mainusz napisał(a):
lepiej już jeździć w 13-14, niż z 20 osobami, gdzie połowa to odrzuty, jeżdzą tam zyliard sezonów i w kółko robią hołotę.

Sugerowanie, że wszystkim chce się pieprzyć z robieniem setupów i sprawdzaniem 8! kombinacji camberów czy co tam jeszcze macie w F1.

Poza tym się zgadzam. :P

Sugerowanie, że setup w F1 jest rozbudowany xD
18 paź 2016 18:50
W F1 jest teraz mniej do ustawienia niż w GP2. 8-)
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
16 °C
Tor:
20 °C
PON
Zachmurzenie
19 °C
WTO
Słonecznie
26 °C
ŚRO
Częściowe zachmurzenie
24 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
45 866 528

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.