FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
17 paź 2016 18:48
Radosław Cupał napisał(a):
Konto usunięte napisał:
A może, zamiast pokazania kto składa skargi, sprawić, by nie miał co złożyć? Na przykład usunięcie lub zmiana punktu regulaminu o ścięciach?

Prawda jest taka, że to jest bardzo niesprawiedliwy przepis, bo za ścięcia dostanie tylko ten, który podpadł i ktoś będzie tego kogoś co wyścig sprawdzać. Za to inne osoby, które ścinały, ale nikomu się nie chciało sprawdzać im wyścigu są bezkarni. Albo sprawdzamy wszystkich, albo może faktycznie lepiej to wykreślić i koniec.

Dokładnie. Każdy ścina, obrywa tylko ten który podpadł, a za większe (nie 'bananowe') ścięcia karę daje sama gra.

Ale nie każdy ścina tyle samo. Jeden zetnie 15 razy, inny 80.
17 paź 2016 18:48
Konto usunięte napisał:
A może, zamiast pokazania kto składa skargi, sprawić, by nie miał co złożyć? Na przykład usunięcie lub zmiana punktu regulaminu o ścięciach?

Prawda jest taka, że to jest bardzo niesprawiedliwy przepis, bo za ścięcia dostanie tylko ten, który podpadł i ktoś będzie tego kogoś co wyścig sprawdzać. Za to inne osoby, które ścinały, ale nikomu się nie chciało sprawdzać im wyścigu są bezkarni. Albo sprawdzamy wszystkich, albo może faktycznie lepiej to wykreślić i koniec.

No właśnie. Większość kierowców ma gdzieś, że np. kierowca A ściął 35 razy, a kierowca B powiedzmy 12. Bawcie się w dalej w mierzenie linijką limitów toru. Pierwsza perspektywa to wywalenie całego systemu skarg - wszelkie "ale" do PW szefa serii, a po drugie zorganizowanie torów z antyścinaczami. Jak się w grupie zepnie sporo osób, to skończy się shitstorm co tydzień. Ujawnienie autorów skarg jest tylko zapobieganiem, a nie leczeniem.
17 paź 2016 19:14
Mateusz Guzowski napisał(a):
Zapraszam do oglądania Race Edita z Austrii!

<brawo>
Dodane 17 października 2016 21:48:

Dodane 17 października 2016 21:51:
17 paź 2016 23:18
Pierwszym krokiem mogłoby być ukaranie delikwenta który zgłasza "spam skargi", ujawniając zbanowanych za zgłaszanie "spam skarg".
18 paź 2016 00:53
No i kto jest serio taki mądry..? Proszę ujawnijcie tego człowieka bo to już jest po prostu kabaret :)
Nie dojechałem a i tak ktoś ma tak na<cenzura>ane w głowie że nawalił skarg :P Gościu który to robisz.. serio <cenzura>nij sie w łeb bo jesteś chory psychicznie co najmniej :D
Zmodyfikowane 18 paź 2016 00:55 przez Konrad Żerebiec.
18 paź 2016 10:40
Konrad Żerebiec napisał(a):
No i kto jest serio taki mądry..? Proszę ujawnijcie tego człowieka bo to już jest po prostu kabaret :)
Nie dojechałem a i tak ktoś ma tak na<cenzura>ane w głowie że nawalił skarg :P Gościu który to robisz.. serio <cenzura>nij sie w łeb bo jesteś chory psychicznie co najmniej :D

To samo pisałem<wyśmiewacz>
18 paź 2016 14:21
Ale pierd olicie... ,

ścinacie jak po<cenzura>ani a potem macie problemy, że składają na Was skargi. Po prostu komuś nadepneliście na odcisk i nawet nie wiecie komu, bo widzicie <cenzura> tylko czubek własnego nosa. Jesteście poj ebani nauczcie się jeździć i szanować innych kierowców a nie szukać winy w systemie skarg i żądać podania autorów skarg.

Jestem przeciwny jakiejkolwiek zmianie w obecnym systemie skarg bo dzięki niej ludzie mogą się mścić i was u<cenzura>ać po kawałku.
18 paź 2016 15:17
Ja tylko pozwolę sobie zauważyć, Marcel uznał, że łączny zysk ze ścięć wyniósł co najmniej 6,90s. przy przejechaniu zaledwie 2/3 dystansu wyścigu. Natomiast podejście większości jest takie, że piętnowani mają być Ci, którym się to nie podoba.
18 paź 2016 15:19
Dawid Płonka napisał(a):
Ale pierd olicie... ,

ścinacie jak po<cenzura>ani a potem macie problemy, że składają na Was skargi. Po prostu komuś nadepneliście na odcisk i nawet nie wiecie komu, bo widzicie <cenzura> tylko czubek własnego nosa. Jesteście poj ebani nauczcie się jeździć i szanować innych kierowców a nie szukać winy w systemie skarg i żądać podania autorów skarg.

Jestem przeciwny jakiejkolwiek zmianie w obecnym systemie skarg bo dzięki niej ludzie mogą się mścić i was u<cenzura>ać po kawałku.

Nie chodzi o samo składanie skarg, to jest okej, bo kazdy ma do tego prawo.
Ale chodzi o chamstwo, które niektorzy pokazują. Dawid, nie było by tylu skarg na TYLKO jednego, dwoch max trzech delikwentów gdyby było to jawne! Bo scinają wszyscy, ale np po tym wyscigu tylko Konradowi sie dostaje, co swoją drogą jest największą głupotą jaką tu widziałem bo i tak ukarać mozna go tylko Punktami, a była (tak mi sie wydaje) redukcja, wiec nie wiem kim jestes (składający na Konrada), ale jesteś GŁĄBEM xDDD
Zmodyfikowane 18 paź 2016 15:19 przez Patryk Gerber.
18 paź 2016 16:43
Patryk Gerber napisał(a):
Dawid Płonka napisał(a):
Ale pierd olicie... ,

Nie chodzi o samo składanie skarg, to jest okej, bo kazdy ma do tego prawo.
Ale chodzi o chamstwo, które niektorzy pokazują. Dawid, nie było by tylu skarg na TYLKO jednego, dwoch max trzech delikwentów gdyby było to jawne! Bo scinają wszyscy, ale np po tym wyscigu tylko Konradowi sie dostaje, co swoją drogą jest największą głupotą jaką tu widziałem bo i tak ukarać mozna go tylko Punktami, a była (tak mi sie wydaje) redukcja, wiec nie wiem kim jestes (składający na Konrada), ale jesteś GŁĄBEM xDDD

Ok ale nikt bez powodu nie składa tych skarg. Po prostu kierowcy się nie potrafią dogadać obrażają się i wyzywają, może nie zawsze bezpośrednio ale niektórzy ludzie chowią urazę. To proste SZANUJ INNYCH A INNI CIĘ TEŻ BĘDĄ SZANOWAĆ.

I nazywanie kogoś przez ciebie głąbem jest według mnie nie na miejscu. Nie wiesz kto to jest i jakie nim kierowały powody do takiego zachowania. Oceniasz z góry i potem się to mści.
Zmodyfikowane 18 paź 2016 16:45 przez Dawid Płonka.
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
19 °C
Tor:
19 °C
PON
Zachmurzenie
19 °C
WTO
Słonecznie
26 °C
ŚRO
Częściowe zachmurzenie
24 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
45 871 075

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.