FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
18 paź 2016 21:02
Maciej Paruch napisał(a):

Śmiechłem
18 paź 2016 21:03
Mateusz Guzowski napisał(a):
Maciej Paruch napisał(a):

Śmiechłem

Ten filmik na początku wydaje się zwyczajny, ale po trzech minutach będziecie oglądać w nieskończoność. xD
18 paź 2016 21:17
Co to za melodia w filmiku? :)
18 paź 2016 21:28
Grzegorz Furca napisał(a):
Co to za melodia w filmiku? :)

Darude - Shitstorm
ewentualnie
remove kebab 8 bit
Zmodyfikowane 18 paź 2016 21:29 przez Grzegorz Brojak.
18 paź 2016 21:41
2:19 xD Śmiechowo dopasowane z muzyką.<wyśmiewacz>
18 paź 2016 22:59
Mój stary to fanatyk regulaminu. Pół strony za<cenzura>ane skargami najgorsze. Średnio raz na okrążenie ktoś wyjedzie poza tor lub zetnie zakręt i trzeba na ogólne, bo go boli dupa. W swoim 20-letnim życiu już z 10 razy byłem na takim zabiegu. Tydzień temu poszedłem na jakąś dyskusję na ogólnym to Aleksy jak mnie tylko zobaczył to kazał wypiąć dupę xD bo myślał, że znowu limity toru przekroczone.

Druga połowa strony <cenzura> Hołociarzem Polskim, Światem Ścinacza, Super Kryspinem xD itp. Co tydzień ojciec robi objazd po wszystkich seriach w lidze, żeby skompletować wszystkie ligowe tygodniki. Byłem na tyle głupi, że nauczyłem go into Team Speak, bo myślałem, że trochę klawiatury zaoszczędzimy na tym lataniu po seriach, ale teraz nie dosyć, że cały czas lata to jeszcze siedzi na jakimś zakręcie i kręci gównoburze z innymi kierowcami o najlepsze tory (bez poboczy) itp. Potrafi drzeć mordę do mikrofonu albo wy<cenzura>ić słuchawki za okno. Kiedyś ojciec mnie wk***ił to założyłem tam konto i go trolowałem mówiąc w jego dyskusjach jakieś losowe głupoty typu ujawnić składających skargi. Matka nie nadążała z kanapkami z szynką i herbatą na uspokojenie. Aha, ma już na forum rangę Szostak za na<cenzura>anie 1k postów.

Jak jest deszczowo to co tydzień za<cenzura>a na replaye. Od jakichś 5 lat w każdy poniedziałek oglądam replaye zamiast Teleexpressu, a ojciec <cenzura>i o zaletach jeżdżenia przepisowo. Jak się dostałem do F1 to stary przez tydzień <cenzura>ił, że to dzięki temu, że przestrzegam limitów toru i mózg mi lepiej pracuje.

Co wtorek budzi ze swoim znajomym mirkiem całe forum o 4 w nocy, bo hałasują pakując powtórki 7zipem i robiąc kanapki z szynką itd.

Przy jedzeniu zawsze <cenzura>i o ścinach i za każdym razem temat schodzi w końcu na Administracji Głównej, ojciec sam się nakręca i dostaje strasznego bólu dupy durr niedostatecznie karajo tylko siedzo na zakręcie hurr, robi się przy tym cały czerwony i odchodzi od stołu klnąć i idzie czytać Wielką Encyklopedię Kierowców Bez Licencji, żeby się uspokoić.

W tym roku sam sobie kupił na święta ulepszenia. Oczywiście do wigilii nie wytrzymał tylko już wczoraj rozpakował i nadmuchał hamulce z Monako w dużym pokoju. Ubrał się w ten swój cały kombinezon wyścigowy i siedział cały dzień w tym bolidzie na środku mieszkania. Obiad (kanapki z szynką) też w nim zjadł.

Następna część za tydzień, o ile się postaracie tak jak ostatnio. :P
19 paź 2016 10:07
Proponuje dodać trzecie forum, "po wyścigu" XD.
19 paź 2016 10:13

Nieznany wcześniej thug life
Zmodyfikowane 19 paź 2016 10:17 przez Krzysztof Woźniak.
19 paź 2016 12:25
Grzegorz Brojak napisał(a):
Mój stary to fanatyk regulaminu. Pół strony za<cenzura>ane skargami najgorsze. Średnio raz na okrążenie ktoś wyjedzie poza tor lub zetnie zakręt i trzeba na ogólne, bo go boli dupa. W swoim 20-letnim życiu już z 10 razy byłem na takim zabiegu. Tydzień temu poszedłem na jakąś dyskusję na ogólnym to Aleksy jak mnie tylko zobaczył to kazał wypiąć dupę xD bo myślał, że znowu limity toru przekroczone.

Druga połowa strony <cenzura> Hołociarzem Polskim, Światem Ścinacza, Super Kryspinem xD itp. Co tydzień ojciec robi objazd po wszystkich seriach w lidze, żeby skompletować wszystkie ligowe tygodniki. Byłem na tyle głupi, że nauczyłem go into Team Speak, bo myślałem, że trochę klawiatury zaoszczędzimy na tym lataniu po seriach, ale teraz nie dosyć, że cały czas lata to jeszcze siedzi na jakimś zakręcie i kręci gównoburze z innymi kierowcami o najlepsze tory (bez poboczy) itp. Potrafi drzeć mordę do mikrofonu albo wy<cenzura>ić słuchawki za okno. Kiedyś ojciec mnie wk***ił to założyłem tam konto i go trolowałem mówiąc w jego dyskusjach jakieś losowe głupoty typu ujawnić składających skargi. Matka nie nadążała z kanapkami z szynką i herbatą na uspokojenie. Aha, ma już na forum rangę Szostak za na<cenzura>anie 1k postów.

Jak jest deszczowo to co tydzień za<cenzura>a na replaye. Od jakichś 5 lat w każdy poniedziałek oglądam replaye zamiast Teleexpressu, a ojciec <cenzura>i o zaletach jeżdżenia przepisowo. Jak się dostałem do F1 to stary przez tydzień <cenzura>ił, że to dzięki temu, że przestrzegam limitów toru i mózg mi lepiej pracuje.

Co wtorek budzi ze swoim znajomym mirkiem całe forum o 4 w nocy, bo hałasują pakując powtórki 7zipem i robiąc kanapki z szynką itd.

Przy jedzeniu zawsze <cenzura>i o ścinach i za każdym razem temat schodzi w końcu na Administracji Głównej, ojciec sam się nakręca i dostaje strasznego bólu dupy durr niedostatecznie karajo tylko siedzo na zakręcie hurr, robi się przy tym cały czerwony i odchodzi od stołu klnąć i idzie czytać Wielką Encyklopedię Kierowców Bez Licencji, żeby się uspokoić.

W tym roku sam sobie kupił na święta ulepszenia. Oczywiście do wigilii nie wytrzymał tylko już wczoraj rozpakował i nadmuchał hamulce z Monako w dużym pokoju. Ubrał się w ten swój cały kombinezon wyścigowy i siedział cały dzień w tym bolidzie na środku mieszkania. Obiad (kanapki z szynką) też w nim zjadł.

Następna część za tydzień, o ile się postaracie tak jak ostatnio. :P

szanuję, ale w takim razie przekmiń coś bardziej autorskiego ;)

http://kwejk.pl/obrazek/2742923/pasta-o- leczo-cala.html
http://kwejk.pl/obrazek/1589697/hit-inte rnetu-ojciec-rybak.html

Właściwa kolejność :D
19 paź 2016 12:30
Właśnie o to chodzi, żeby nawiązywało do czegoś, ale jak ktoś ma tyle weny na własna pastę ligową od serca i aż tyle wolnego czasu to polać mu. xD
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
15 °C
Tor:
19 °C
PON
Zachmurzenie
19 °C
WTO
Słonecznie
26 °C
ŚRO
Częściowe zachmurzenie
24 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
45 867 030

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.