FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
3 lis 2016 14:41
Konto usunięte napisał:
Nie możesz zastanowić się z szefem serii GP2 na ten temat bo ankieta dotyczy tylko kierowców F1 i zawodnicy GP2 nie głosują w niej i nie znasz ich zdania, szef serii GP2 też nie zna tego zdania.

Dziękuję.

Nie mów szefowi serii co może, a czego nie może 8-)

Btw - tak wyglądałem przed chwila jak czytałem te Wypociny:
Zmodyfikowane 3 lis 2016 14:41 przez Mateusz Majka.
3 lis 2016 14:58
Mateusz Majka - człowiek, którego merytoryczne, konstruktywne i wnoszące wiele do sprawy posty zawsze można liczyć.
Dodane 3 listopada 2016 15:58:
Na ogólnym napisałem, bo tu też trwa dyskusja.
3 lis 2016 15:07
Łukasz Dams napisał(a):
Mateusz Majka - człowiek, którego merytoryczne, konstruktywne i wnoszące wiele do sprawy posty zawsze można liczyć.

Łukasz Dams - człowiek, który nie potrafi mieć zdrowego rozsądku, i Sam jako szef serii F1 nie potrafi zacząć tematu na forum tematycznym F1, by nie tworzyć niepotrzebnego zamętu na ogólnym, które raczej nie jest od załatwiania spraw co do godzin wyścigu bezfrekwencyjnej serii, jaką jest F1.
Chcesz merytoryczne, konstruktywne i wnoszące wiele do sprawy posty? To zacznij temat na forum tematycznym, bardzo chętnie się udzielę, bo Tutaj to co najwyżej można się pośmiać ze ścięć Kryspina ( Nic do cb nie mam, taki przykład od tak :v ) albo z tego, jak bardzo nie potrafie wyłączać uszkodzeń w GT (y). Nie myśl, że ktoś tutaj będzie traktował na poważne te wypociny, które po kilkukrotnym przeczytaniu nie mają żadnego sensu i składu.

Zrób ankiete dla kierowców F1 - zmieniaj godzinę również kierowcom GP2 <brawo>
Wiem, że pewnie administracja uważa kierowców GP2 za podludzi, jak to jest codziennie na tsie, ale bez przesady, raczej powinni mieć szanse zagłosowania <ok>
3 lis 2016 15:13
Dawid Czepiela napisał(a):
Wyścig w Brazylii jest o 17, po co zmieniać godzine F1?
Dodane 2 listopada 2016 13:43:
Jak trzeba było zrobić ankietę to nie było, a jak nie trzeba to po co mieszać?

To nie jest mój post.
http://www.f1-online.pl/forum/tematyczne /23/367/ - tu jest post na tematycznym dotyczący tej sprawy. Nie jest to zablokowane forum.
Zrobiłem ankietę bo jest wygodniejsza niż pytanie na tematycznym.
Skąd wywnioskowałeś, że próbuję też zmienić godziny startu wyścigu GP2?
Dodane 3 listopada 2016 16:14:
I podaj mi przykład, w którym potraktowałem kierowców GP2 jako podludzi.
Konto usunięte
3 lis 2016 15:14
Hipotetycznie:

Wystartujmy wyścig o 16.00 bo prowadzi ta opcja w ankiecie (brawo za dystans do ankiety dla głosujących); wyścig okaże się deszczowy, bo ostatnio Rafik nie zamyka okna i deszcz pada w prawie każdy weekend (jako kierowca, cieszę się, ale jednak dla tej opcji jest to nienajlepsze rozwiązanie);

> spróbuj zdążyć skończyć wyścig i sesję przed 17.00 i startem realnej F1 <ok>
3 lis 2016 15:16
Dlatego to też wezmę pod uwagę. Moim błędem było, że dałem 16:00. Powinienem dać 15:30.
Zmodyfikowane 3 lis 2016 15:24 przez Łukasz Dams.
Konto usunięte
3 lis 2016 15:17

To Twoje słowa Łukasz, sprzed chwili:

Skąd wywnioskowałeś, że próbuję też zmienić godziny startu wyścigu GP2?

A czy Rafik na każdym kroku nie ogłasza Światu naszej Ligi, że godziny startu F1 i GP2 muszą być takie same i nie ma od tego ustępstw? Nieważne jak, musisz się dogadać ze stroną GP2 i zmieniając godziny wyścigu F1 (o ile nastąpi zmiana) to zmieniasz godziny również wyścigu GP2 ... Nie udawaj teraz, że nie wiesz jak to jest powiązane.
Zmodyfikowane 3 lis 2016 15:37 przez Konto usunięte.
3 lis 2016 15:18
Zamiast przyznać się do bezcelowości przeprowadzania ankiety, brniesz dalej w poważnym traktowaniu problemu czy 1,5h przerwy wystarczy kierowcom F1. Punkt 1. długiego postu potwierdza, że ankieta powstała tylko dlatego, że takie osoby jak Nasri napsuły Tobie trochę sprawę ostatnich przesunięć (a że nie zajrzał na stronę to się zgodzę, że jego problem, celowości robienia wyścigu o 18:00 zamiast 18:30 czy 19:00 nie oceniam, jakiś zapas musiał być) i chcesz teraz to sobie jakoś zrekompensować. Najlepiej to odwołać F1 i GP2 i wtedy nikt nie będzie mieć problemów typu "czy starczy mi 1,5h po wyscigu w Brazylii. Jeszcze jakby GT wtedy było to rozumiem. Jest GT? Nie ma. F1 skończy przed 19? To startujmy o północy, bo niektórzy nie zdążą zaparzyć herbaty, zrobić chleb z szynką czy przygotować się solidnie do wyścigu. Jeśli dla elitarnych kierowców najlepszej serii w lidze tak istotne jest dodatkowe 30 minut przed sesją oprócz 10 minut rozgrzewki i godzin treningów na serwerze lub poza nim to coś tu jest nie halo.

P.S. Tak, załatwiłem sobie specjalnie kontrakt w F1, żeby zagłosować na Adolfa Hitlera tej ankiety. Dokładacie sobie zbędnej roboty na po pierwsze żenującą ankietę, a po drugie na odseparowanie niepoważnych głosów w tej "poważnej" ankiecie.
Dodane 3 listopada 2016 16:22:
Łukasz Dams napisał(a):
Dlatego to te wezmę pod uwagę. Moim błędem było, że dałem 16:00. Powinienem dać 15:30.

topkek - może 14:00 na wszelki wypadek jakby Menel specjalnie zwolnił tempo?
3 lis 2016 15:30
Łukasz Dams napisał(a):
http://www.f1-online.pl/forum/tematyczne /23/367/ - tu jest post na tematycznym dotyczący tej sprawy. Nie jest to zablokowane forum.
Zrobiłem ankietę bo jest wygodniejsza niż pytanie na tematycznym.

Wiadomo, że wygodniejsze, ale to działa jak ankieta na fb - " Cześć, zrobiłem ankietę, bo chcę dowiedzieć się waszego zdania, skąd wgl was są najlepsze kremówki - dodałem Wadowickie, i Warszawskie, wy dodajcie swoje trafy ". I trafi się wtedy jeden mądry, co doda " papieskie " a reszta będzie na<cenzura>ała z adolfem hitlerem i będą sprzedawać opla (Y)

Na pytanie o godziny GP2 już Ci Jacek odpowiedział.

Potraktowałeś w ten sposób, że będziesz się konsultował z szefem GP2, a zdanie kierowców GP2 w ten sposób Cie nie interere. Tak to wygląda.

3 lis 2016 15:33
Jeśli szef GP2 przekaże mi, że nie chce zmian, to będę musiał się do tego dostosować. Bo wtedy większość nie będzie chciała innej godziny.
Cel ankiety jest jeden, JEDEN - chcę poznać zdanie kierowców F1. Jeśli wśród nich są osobniki, twojego pokroju, Neil, którzy załatwiają sobie kontrakt tylko po to, żeby zagłosować na najmniej sprzyjającą opcję większości, to w przyszłości jeśli jakaś ankieta pojawi się, nie będę mógł brać na poważnie jej wyników z obawy, że ponownie ktoś zagłosował tylko po to, żeby zrobić komuś na złość.
Dodane 3 listopada 2016 16:35:
W sumie popełniłem drugi błąd... Chciałem wam iść na rękę, bo wiem, że nie lubicie, gdy wyniki ankiety pojawiają się dopiero po jej zakończeniu. Już nigdy więcej tego nie zrobię.
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
13 °C
Tor:
13 °C
WTO
Deszcz
17 °C
ŚRO
Deszcz
21 °C
CZW
Słonecznie
25 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
45 797 500

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.