FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
2 lis 2016 23:21
Konto usunięte napisał:
Pomału się to wszystko robi bardzo zabawne, z dnia na dzień liga coraz śmieszniejsza. Wyścig jest o 17... Nie rozumiem po co godz. 20 zmieniać w takim wypadku... Nigdy nie zmienialiśmy przy takiej sytuacji. Jak można było w ogóle podać w ankiecie godzinę 16 jak o 17 jest wyścig? Doliczając rozgrzewkę i obsuwę, która zawsze jest bo nigdy nie startujemy 10 minut po ustalonej godzinie, nie pamiętam takiej sytuacji, to do 17 od tej 16 nie zdążymy. Ci co głosują w ankiecie też niech zaczną myśleć, bo to już naprawdę śmieszne jest.

niestety zgodzę się z tym postem i to jeszcze jak
3 lis 2016 00:07
Napisał Adrian, który zagłosował na 16:00. Nie panikujcie tak z powodu ankiety. Szef serii dopiero pomyślał o możliwości podjęcia konkretnego działania, a przy ostatecznej decyzji weźmie pod uwagę nie tylko wyniki ankiety (i to nie patrząc tylko na same rezultaty, ale także na poszczególne głosy kierowców) ale również Wasze opinie o samej ankiecie.
3 lis 2016 07:15

Dodane 3 listopada 2016 08:17:
Rafał Cupał napisał(a):
Napisał Adrian, który zagłosował na 16:00. Nie panikujcie tak z powodu ankiety. Szef serii dopiero pomyślał o możliwości podjęcia konkretnego działania, a przy ostatecznej decyzji weźmie pod uwagę nie tylko wyniki ankiety (i to nie patrząc tylko na same rezultaty, ale także na poszczególne głosy kierowców) ale również Wasze opinie o samej ankiecie.

F1 o 16 a GP2 o 20? xDDD
3 lis 2016 08:40
Generalnie jak zobaczyłem tą ankietę to parsknąłem śmiechem. Bo naprawdę nie trzeba być geniuszem, żeby wiedzieć, że skoro F1 jest o 17, a ktoś głosuje na 16 to strzela sobie w kolano...
Nie ma opcji, żeby wyrobić się przed wyścigiem.
To już dużo lepiej nie zmieniać nic, bo po co? Wyścig skończy się o 19, a wyścig o 20. Komu co nie pasuje? Bezsens. Zagłosowałem na 20.30, bo moż te 30 minut faktycznie komuś uratuje życie... Niech "góra" F1 nie robi jaj i nic nie zmienia, bo nie jest to jakiś deadline, żeby nie zdążyć z wyścigu o GP Brazylii na ligowe GP ;)
3 lis 2016 09:52
Mateusz Bogusz napisał(a):
Dawid Czepiela napisał(a):
Jak ja potrzebowałem ankiety lub prosiłem, to nie, bo za późno.

24h przed sesjami <ok>

Jak już mówiłem w czwartek dopiero wszedłem na stronę. Nie tylko ja tu chyba jestem od krytyki albo żeby zwrócić uwagę. Nie miałem możliwości wcześniej, tyle.
3 lis 2016 10:01
Jak można dać w ankiecie godzinę 16:00? Przecież wyścig razem z rozgrzewką trwa ponad godzinę. Poza tym relacja z GP Brazylii zaczyna się o 16, gdzie jest studio itd. Kiedy było GP USA to mieliśmy godzinę przerwy przed tym wyścigiem, a teraz <cenzura> spoceni, zejbani i nie wiadomo jeszcze jak zrakowani spóźnimy się na start wyścigu. Brawo Mariusz.
Zmodyfikowane 3 lis 2016 11:17 przez Patryk Krutyj.
3 lis 2016 11:19
Pieczyk, jak dobrze wiesz, GP2 nie może startować o innej godzinie niż F1. Więc same głosy kierowców F1 nie wystarczą do podjęcia decyzji o zmianie.
Dodane 3 listopada 2016 12:27:
I pamiętajcie o prawidłowym odczytywaniu wyników tej ankiety. W tej chwili 7 osób jest za zmianą godziny, ale tylko 4 z nich jest za godziną 16:00, podczas gdy 5 jest przeciw zmianie, czyli jest za 20:00.
Konto usunięte
3 lis 2016 11:56
Patryk Krutyj napisał(a):
Jak można dać w ankiecie godzinę 16:00? Przecież wyścig razem z rozgrzewką trwa ponad godzinę. Poza tym relacja z GP Brazylii zaczyna się o 16, gdzie jest studio itd. Kiedy było GP USA to mieliśmy godzinę przerwy przed tym wyścigiem, a teraz <cenzura> spoceni, zejbani i nie wiadomo jeszcze jak zrakowani spóźnimy się na start wyścigu. Brawo Mariusz.

Brawo! Właśnie o to mi chodzi... Jest to bez sensu ;) Zagłosowałem na brak zmiany, bo nie ma potrzeby zmiany godziny w tym konkretnym przypadku.
3 lis 2016 12:11
Rafał Cupał napisał(a):

Tak właśnie będzie. Ankieta ma mi naświetlić zdanie kierowców. Aby je poznać musiałem ją zrobić. Nie będę pisał do każdego z osobna PW.
Mateusz Bogusz napisał(a):
Jak ja potrzebowałem ankiety lub prosiłem, to nie, bo za późno.

24h przed sesjami <ok>

Jak już mówiłem w czwartek dopiero wszedłem na stronę. Nie tylko ja tu chyba jestem od krytyki albo żeby zwrócić uwagę. Nie miałem możliwości wcześniej, tyle.

I odpowiedz sobie na pytanie: czy szef serii mógł sprawić, abyś pojawił się wcześniej?
Zmodyfikowane 3 lis 2016 12:13 przez Łukasz Dams.
3 lis 2016 12:19
Rafał Cupał napisał(a):
Pieczyk, jak dobrze wiesz, GP2 nie może startować o innej godzinie niż F1. Więc same głosy kierowców F1 nie wystarczą do podjęcia decyzji o zmianie.
Dodane 3 listopada 2016 12:27:
I pamiętajcie o prawidłowym odczytywaniu wyników tej ankiety. W tej chwili 7 osób jest za zmianą godziny, ale tylko 4 z nich jest za godziną 16:00, podczas gdy 5 jest przeciw zmianie, czyli jest za 20:00.

Ja to wiem, tylko nie wiem po co takie zamieszanie. GP2 nawet o tym mowy nie było.
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
17 °C
Tor:
17 °C
WTO
Deszcz
17 °C
ŚRO
Deszcz
21 °C
CZW
Słonecznie
25 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
45 800 971

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.