3 lis 2016 15:38
Nie ma mnie pół dnia, znów gównoburza na forum.
Dodane 3 listopada 2016 16:39:
Konto usunięte napisał:
Ja również.
Dodane 3 listopada 2016 16:41:
Łukasz Dams napisał(a):
Nie, ale szef serii mógł sam zrobić ankietę wcześniej, a nawet POWINIEN kiedy była potrzebna.
Dodane 3 listopada 2016 16:39:
Konto usunięte napisał:
Patryk Krutyj napisał(a):
Brawo! Właśnie o to mi chodzi... Jest to bez sensu
Zagłosowałem na brak zmiany, bo nie ma potrzeby zmiany godziny w tym konkretnym przypadku.
Jak można dać w ankiecie godzinę 16:00? Przecież wyścig razem z rozgrzewką trwa ponad godzinę. Poza tym relacja z GP Brazylii zaczyna się o 16, gdzie jest studio itd. Kiedy było GP USA to mieliśmy godzinę przerwy przed tym wyścigiem, a teraz
spoceni, zejbani i nie wiadomo jeszcze jak zrakowani spóźnimy się na start wyścigu. Brawo Mariusz.

Brawo! Właśnie o to mi chodzi... Jest to bez sensu

Ja również.

Dodane 3 listopada 2016 16:41:
Łukasz Dams napisał(a):
Rafał Cupał napisał(a):
Tak właśnie będzie. Ankieta ma mi naświetlić zdanie kierowców. Aby je poznać musiałem ją zrobić. Nie będę pisał do każdego z osobna PW.
Dawid Czepiela napisał(a):
I odpowiedz sobie na pytanie: czy szef serii mógł sprawić, abyś pojawił się wcześniej?
Napisał Adrian, który zagłosował na 16:00. Nie panikujcie tak z powodu ankiety. Szef serii dopiero pomyślał o możliwości podjęcia konkretnego działania, a przy ostatecznej decyzji weźmie pod uwagę nie tylko wyniki ankiety (i to nie patrząc tylko na same rezultaty, ale także na poszczególne głosy kierowców) ale również Wasze opinie o samej ankiecie.
Tak właśnie będzie. Ankieta ma mi naświetlić zdanie kierowców. Aby je poznać musiałem ją zrobić. Nie będę pisał do każdego z osobna PW.
Mateusz Bogusz napisał(a):
Jak już mówiłem w czwartek dopiero wszedłem na stronę. Nie tylko ja tu chyba jestem od krytyki albo żeby zwrócić uwagę. Nie miałem możliwości wcześniej, tyle.
24h przed sesjami
Jak ja potrzebowałem ankiety lub prosiłem, to nie, bo za późno.
24h przed sesjami

Jak już mówiłem w czwartek dopiero wszedłem na stronę. Nie tylko ja tu chyba jestem od krytyki albo żeby zwrócić uwagę. Nie miałem możliwości wcześniej, tyle.
I odpowiedz sobie na pytanie: czy szef serii mógł sprawić, abyś pojawił się wcześniej?
Nie, ale szef serii mógł sam zrobić ankietę wcześniej, a nawet POWINIEN kiedy była potrzebna.