FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
3 lis 2016 15:38
Nie ma mnie pół dnia, znów gównoburza na forum.
Dodane 3 listopada 2016 16:39:
Konto usunięte napisał:
Patryk Krutyj napisał(a):
Jak można dać w ankiecie godzinę 16:00? Przecież wyścig razem z rozgrzewką trwa ponad godzinę. Poza tym relacja z GP Brazylii zaczyna się o 16, gdzie jest studio itd. Kiedy było GP USA to mieliśmy godzinę przerwy przed tym wyścigiem, a teraz <cenzura> spoceni, zejbani i nie wiadomo jeszcze jak zrakowani spóźnimy się na start wyścigu. Brawo Mariusz.

Brawo! Właśnie o to mi chodzi... Jest to bez sensu ;) Zagłosowałem na brak zmiany, bo nie ma potrzeby zmiany godziny w tym konkretnym przypadku.

Ja również. :)
Dodane 3 listopada 2016 16:41:
Łukasz Dams napisał(a):
Rafał Cupał napisał(a):
Napisał Adrian, który zagłosował na 16:00. Nie panikujcie tak z powodu ankiety. Szef serii dopiero pomyślał o możliwości podjęcia konkretnego działania, a przy ostatecznej decyzji weźmie pod uwagę nie tylko wyniki ankiety (i to nie patrząc tylko na same rezultaty, ale także na poszczególne głosy kierowców) ale również Wasze opinie o samej ankiecie.

Tak właśnie będzie. Ankieta ma mi naświetlić zdanie kierowców. Aby je poznać musiałem ją zrobić. Nie będę pisał do każdego z osobna PW.
Dawid Czepiela napisał(a):
Mateusz Bogusz napisał(a):
Dawid Czepiela napisał(a):
Jak ja potrzebowałem ankiety lub prosiłem, to nie, bo za późno.

24h przed sesjami <ok>

Jak już mówiłem w czwartek dopiero wszedłem na stronę. Nie tylko ja tu chyba jestem od krytyki albo żeby zwrócić uwagę. Nie miałem możliwości wcześniej, tyle.

I odpowiedz sobie na pytanie: czy szef serii mógł sprawić, abyś pojawił się wcześniej?

Nie, ale szef serii mógł sam zrobić ankietę wcześniej, a nawet POWINIEN kiedy była potrzebna.
3 lis 2016 15:41
Łukasz Dams napisał(a):
Jeśli wśród nich są osobniki, twojego pokroju, Neil, którzy...

Masz coś do mnie?

Dodane 3 listopada 2016 16:43:
Bo nie rozumiem Twojego stwierdzenia szczerze, wytłumacz Mi. Swojego zdania też nie moge mieć? Jestem osobnikiem pokroju śmieszków, bo nagle na serio zacząłem Ci pisać co jest nie tak? ok
3 lis 2016 15:43
Łukasz Dams napisał(a):
Jeśli szef GP2 przekaże mi, że nie chce zmian, to będę musiał się do tego dostosować. Bo wtedy większość nie będzie chciała innej godziny.
Cel ankiety jest jeden, JEDEN - chcę poznać zdanie kierowców F1. Jeśli wśród nich są osobniki, twojego pokroju, Neil, którzy załatwiają sobie kontrakt tylko po to, żeby zagłosować na najmniej sprzyjającą opcję większości, to w przyszłości jeśli jakaś ankieta pojawi się, nie będę mógł brać na poważnie jej wyników z obawy, że ponownie ktoś zagłosował tylko po to, żeby zrobić komuś na złość.
Dodane 3 listopada 2016 16:35:
W sumie popełniłem drugi błąd... Chciałem wam iść na rękę, bo wiem, że nie lubicie, gdy wyniki ankiety pojawiają się dopiero po jej zakończeniu. Już nigdy więcej tego nie zrobię.

Łukasz do cholery. Zjedz Snickersa, bo chyba jesteś głodny. Jak ja coś wrzucałem na forum, jakąś propozycję, to wiele osób mi mówiło, że wrzuciłem nieprzemyślaną durnotę. Ty chyba zrobiłeś tak samo z ankietą. Piszesz, że Neil zagłosował na "najmniej sprzyjającą opcję większości". To jest totalnie nielogiczna opcja, a nie "najmniej sprzyjająca".

Boisz się, że wyniki ankiet "nie będą poważne"? Jeżeli będą w niej "niepoważne" odpowiedzi do wyboru, to z całą pewnością tak będzie.

I jeszcze jedno: ta ankieta miałaby sens gdybyś podał jakiekolwiek racjonalne uzasadnienie. "Chęć poznania opinii" nie wpisuje się w to, bo opinia na temat godzin rozgrywania sesji była przeprowadzana przed sezonem, więc jest powszechnie znana.

Gdybyś napisał, że jest ryzyko, iż GP Brazylii może być przerwane czerwoną flagą, co spowoduje wydłużenie maksymalnego czasu rozgrywania tego wyścigu do 4 godzin, to wtedy nikt by nie bulodupił. Ale nie zrobiłeś tego, więc ankieta nie ma sensu, dziękuję, dobranoc.
3 lis 2016 15:45
Zwijamy walizki - po tym sezonie goodbye mówię! Ciekawe ile ze mną pójdzie <papa>.
3 lis 2016 15:49
Łukasz Dams napisał(a):
Jeśli szef GP2 przekaże mi, że nie chce zmian, to będę musiał się do tego dostosować. Bo wtedy większość nie będzie chciała innej godziny.

A może to Mohito powinien podjąć decyzję czy jest celowość zmiany godziny i jeśli tak, zapytać podkierowców GP2? Później jeśli byłaby chęć zmiany skonsultować z nadszefem nadserii F1. To F1 ma gorszą frekwencję, w normalnej sytuacji zmusiłoby to administrację do liczenia się ze zdaniem podkierowców podserii GP2. Ale tu nigdy nie ma normalnych sytuacji, więc powstała zbędna ankieta mogąca wpłynąć na podserię GP2, o której nawet bym nie wiedział, gdyby nie niektóre osoby.
Konto usunięte
3 lis 2016 15:49
Marcel Pawiński napisał(a):
Zwijamy walizki - po tym sezonie goodbye mówię! Ciekawe ile ze mną pójdzie <papa>.

No np. ja :)
3 lis 2016 15:50
Najlepiej byłoby otworzyć tą ankietę dla kierowców F1 i GP2, ale pooooooooo coooooooooooooo.
3 lis 2016 15:59
Na <cenzura> dłużej drążycie ten temat? Nie potraficie przeżyć kilku dni bez gówno burzy i bólu dupy bo się nią żywicie czy jak?
3 lis 2016 16:08
Jedziemy o 16:00! NK potwierdzi.
3 lis 2016 16:08
Potwierdzam.
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
12 °C
Tor:
12 °C
WTO
Deszcz
17 °C
ŚRO
Deszcz
21 °C
CZW
Słonecznie
25 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
45 796 951

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.