FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
28 lis 2016 02:37
Marcel Pawiński napisał(a):
Baroner - na <cenzura> jeździsz w tej lidze, skoro tylko przeszkadzasz ludziom w walce? Zajmij się komentowaniem, albo sadzeniem jakiejś konopi czy coś...

W ch uj dawno mnie tu nie bylo, ale nie moglem nie zareagowac. Od<cenzura> sie od baronera. Tyle w temacie.
A ppza tym masz jakiekolwiek pojecie o sadzenu konopii?
Dodane 28 listopada 2016 03:47:
Malo kto ma tyle serca do tych <cenzura> glupich scigalek internetowych co on. Poprowadz sobie cwaniaku jeden z drugim lige w ktorej w wuscigu dojzezdzasz ostatni, ale uwielbiaj to tylko dla tego ze kochasz orvanizowac, robic statystyki itp czego pewnoe 90% z was by nie ogarnela. :>
Zmodyfikowane 28 lis 2016 02:38 przez Szymon Kmiecik.
28 lis 2016 04:03
Ale jak ja prezentowałem podobne podejście, to jedyne co dostaję to #Woźniakchuju...
28 lis 2016 06:57
Krzysztof Pieczykolan napisał(a):
Sory, że pisze z drugiego konta, ale główne mi zbanowali. Przynajmniej tak mówią na tsie na którego dostępu nie mam. Nie wiem nie znam się, ale dla mnie Rafik powinieneś to zmienić jak najszybciej:

I komu mam przekazać informacje na temat a zresztą to i tak nie ma sensu. Ban za 3, 2, 1...

Trzeba było nie podszywać się pod innych to nie byłoby bana. Proste:)
28 lis 2016 12:00
O ludzie :D nie sądziłem, że ktoś będzie w stanie godnie powtórzyć w jakimkolwiek stopniu wyczyn Clemsona... ale życie ujawniło jeszcze większego kretyna, jakim niewątpliwie okazał się Krzysztof Pieczykolan xDDDDD mistrz blefu, książe kłamstwa, lord obłudy, rak nad rakami hahahaha
Zmodyfikowane 28 lis 2016 12:01 przez Mateusz Ziubiński.
28 lis 2016 12:06
Mateusz Ziubiński napisał(a):
O ludzie :D nie sądziłem, że ktoś będzie w stanie godnie powtórzyć w jakimkolwiek stopniu wyczyn Clemsona... ale życie ujawniło jeszcze większego kretyna, jakim niewątpliwie okazał się Krzysztof Pieczykolan xDDDDD mistrz blefu, książe kłamstwa, lord obłudy, rak nad rakami hahahaha

Co się dzieje bo mnie dawno nie było... Jakie raki jakie pieczymniekolany?
28 lis 2016 12:12
Sebastian Cygler napisał(a):
Mateusz Ziubiński napisał(a):

ultra skrót:
z
-Pieczyk błaga lepszych, żeby jeździli jako on wyścigi, żeby miał kasę, punkty, splendor, imicz.
-sprawa wyszła na jaw, Pieczyk ma utratę licencji, ale dalej jest głównym adminem,
-Pieczyk tworzy serię fake kont (Łukasz Kubica) i próbuje wrócić do ligi jako fake,
-a ostatnio Pieczyk ponoć ukradł komuś konto i sobie pojechał nim wyścig i dostał bana hahahaha
28 lis 2016 12:13
A potem Pieczyk będzie wrzucał w każde miejsce internetu obrazki z "J.... WSL", bo nadal będzie uważał, że to my go zdradziliśmy, wystawiliśmy na pastwę i to wszystko nasza wina...

... a tymczasem ten zamiast przestać robić swoje, to pogrąża się bardziej, chryste panie. Szacun Rafik za działania, well played jak to przyszło teraz mawiać :D

Sebastian Cygler napisał(a):

Pieczyk w kilku GP był zastępowany przez innych, szybszych kierowców, którzy jeździli pod jego nazwiskiem - np. stąd ma PP w GP Monako. Zrobił WSL w konia, więc my wyjawiliśmy ten fakt w ramach rewanżu za oszukiwanie nas :)
28 lis 2016 12:23
Rafikowi dopiero wczoraj nerwy puściły :D
28 lis 2016 12:51
Hahahahaha barany.
Gowno wiecie jak bylo na prawde. Zaden z was nie napisal nic co chociaz w polowie zgadzalo by sie z prawda.
Więc buzie na kłódeczki i wracać do boceniana serwerach <wyśmiewacz>
28 lis 2016 13:02
Marcel Pawiński napisał(a):
Baroner - na <cenzura> jeździsz w tej lidze, skoro tylko przeszkadzasz ludziom w walce? Zajmij się komentowaniem, albo sadzeniem jakiejś konopi czy coś...

Słyszałem, że to Ty przeszkodziłeś niektórym osobom w walce idąc na ten jeden wyścig do GP2.

Poza tym, jeżeli chcesz się przekonać jak umiem przeszkadzać, to jest jeszcze po jednym wyścigu GT i F1.
Zmodyfikowane 28 lis 2016 13:03 przez Bartłomiej Nowak.
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
18 °C
Tor:
21 °C
NIE
Deszcz
20 °C
PON
Deszcz
18 °C
WTO
Częściowe zachmurzenie
26 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
45 674 088

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.