FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
28 lis 2016 13:20
Szymon Kmiecik napisał(a):
Hahahahaha barany.
Gowno wiecie jak bylo na prawde. Zaden z was nie napisal nic co chociaz w polowie zgadzalo by sie z prawda.
Więc buzie na kłódeczki i wracać do boceniana serwerach <wyśmiewacz>

Pisał Krzysztof Pieczykolan :)
28 lis 2016 13:33
Michał Kozera napisał(a):
A potem Pieczyk będzie wrzucał w każde miejsce internetu obrazki z "J.... WSL", bo nadal będzie uważał, że to my go zdradziliśmy, wystawiliśmy na pastwę i to wszystko nasza wina...

... a tymczasem ten zamiast przestać robić swoje, to pogrąża się bardziej, chryste panie. Szacun Rafik za działania, well played jak to przyszło teraz mawiać :D

Sebastian Cygler napisał(a):

Co się dzieje bo mnie dawno nie było... Jakie raki jakie pieczymniekolany?

Pieczyk w kilku GP był zastępowany przez innych, szybszych kierowców, którzy jeździli pod jego nazwiskiem - np. stąd ma PP w GP Monako. Zrobił WSL w konia, więc my wyjawiliśmy ten fakt w ramach rewanżu za oszukiwanie nas :)

WSL konfidenci jak zwykle
28 lis 2016 13:44
Głupotę i kretynizm trzeba tępić, kolego, nawet nie na swoim podwórku. Kilku przyjaciół tutaj mamy i nie chcemy, żeby byli oszukiwani :) a jak ty to nazywasz konfidenctwem, to ja twoje słowa nazwę marną prowokacją :)
Zmodyfikowane 28 lis 2016 13:50 przez Mateusz Ziubiński.
28 lis 2016 13:52
XD
Oesu Pieczyk masz Ty ino pomysłów sto.
28 lis 2016 14:17
Mateusz Ziubiński napisał(a):
Głupotę i kretynizm trzeba tępić, kolego, nawet nie na swoim podwórku. Kilku przyjaciół tutaj mamy i nie chcemy, żeby byli oszukiwani :) a jak ty to nazywasz konfidenctwem, to ja twoje słowa nazwę marną prowokacją :)

Pieczyka nie bronie, bo zachował się jak idiota, ale jakim trzeba być kretynem i naiwniakiem, aby wchodzić w interes z taką kanalią jaką jest WSL. Było nie pomagać w takim procederze a nie teraz zgrywać bohaterów ratujących "przyjaciół".
Zmodyfikowane 28 lis 2016 14:23 przez Damian Wolkiewicz.
28 lis 2016 14:27
Damian Wolkiewicz napisał(a):

Pieczyka nie bronie, bo zachował się jak idiota, ale jakim trzeba być kretynem i naiwniakiem, aby wchodzić w interes z taką kanalią jaką jest WSL. Było nie pomagać w takim procederze a nie teraz zgrywać bohaterów ratujących "przyjaciół".

Wyjaśnij tą "kanalię", dlaczego tak uważasz? ;)
Konto usunięte
28 lis 2016 14:30
Apel do czołówki GT! Panowie ciśniemy na maxa trening i kwalifikacje! Ja chcę na dwugodzinnym Spa czystej walki o mistrza a nie modlenia się co zakręt czy nie ma tam kierowców zdublowanych po raz dziesiąty. Wczoraj dwa razy dublowałem kierowców, którzy tak byli przestraszeni, że jestem za nimi, że lecieli prosto w bandy! Nie potraficie normalnie zwolnić co niektórzy i przepuścić? To lepiej nie stawajcie na gridzie w ogóle.
28 lis 2016 14:34
Michał Kozera napisał(a):

Wyjaśnij tą "kanalię", dlaczego tak uważasz? ;)

I wam trzeba wyjaśniać całokształt waszych działań? Uwierz mi, macie więcej wrogów niż przyjaciół, no ale tak, trzeba tą "sektę" pod idiotyczną nazwą WSL lansować ile wlezie, bo jak gdyby inaczej kilku ludzi mogło się pokazać jacy są pro :>

Zrozumieć WSL będąc w F1O to jak być na meczu i kibicować Realowi z sektora Barcelony.. Jak dłużej to rozkminicie to zrozumiecie.
Zmodyfikowane 28 lis 2016 14:38 przez Arkadiusz Siwek.
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
20 °C
Tor:
25 °C
NIE
Deszcz
20 °C
PON
Deszcz
18 °C
WTO
Częściowe zachmurzenie
26 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
45 675 329

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.