Dobry wieczór... coś się... coś się popsuło i nie mogłem pojechać... to powtórzę jeszcze raz. Wyniki McLaren Hondy w sezonie 2017 to jest jakaś porażka. Ja myślę że to

głupie szefostwo, ta

banda imbecyli, która podpisała kontrakt na tych

ów karakanów z Hondy, to jest jakieś

... nieporozumienie.
Jeśli tyle dla was znaczy... Jeśli tyle dla was znaczy, ludzie... takie zaangażowanie w zespół jak moje, gdzie postawiłem moją karierę, moje dwa tytuły mistrzowskie, posadę w Ferrari, a dla was to znaczyło

70 czy 80 kilometrów w wyścigu to was powinno się

ać

. Tak was powinno się

ać, jak tylko

ać was może Honda. Peugeot was tak nie wyruchał, jak wyrucha was Honda... Aż wasz kukle będą swędziały... z bólu... To jest dramat

... to jest dramat, że w tym antyludzkim F1, w F1 media nie były w stanie powiedzieć, że Fernando Alonso zbeszczeszczono, że ten człowiek nie wygrał wyścigu od GP Hiszpanii 2013, że te hondowe

, powtarzam, hondowe

... hondowe

tego człowieka

iały i że to nie jest czymś wartym tego, by tego człowieka wprowadzić do czołówki.
Będzie was Honda ruchać w dupę. Będzie was Honda

dymać dać, jak was Peugeot nie dymał. Ta

, ten mały karakan,

any RA617H, zepsuje się. Boulliery, Hasegawy, Araie, telewizje Sky Sportsy, będą wam

odbierały smak życia. Wy

idioci. McLarenowscy zarządzający idioci. Ja mam to w

e

! Bo mnie stać na wszystko. Będę jeździł

tak. Wy

e jeszcze dzisiaj, z F1, już bilet kupiony i będę się z was McLarenowskie frajery śmiał. Żeście takie głupie są. Tacy

e, którzy to kurestwo Hondowskie wybrali. Nie na Mercedesa, nie na Ferrari, tylko na jakieś

Hondy szajsy w dupe

ane

... Na hybrydy po

eńce głosowali. Ta... to jest właśnie ta

Honda, przez taką

ę Hondę... przez was,

...

e... nic się w tym zespole nie zmieni. I trzeba was

ać, ruchać i na was zarabiać. Bo jesteście bandą silnikowych

ów nieudaczników. Rozumiecie to? A wam kochani, którzyście ustawiali setup dla mnie, którzyście mnie wspomagali - dziękuję. Bo to garstka mechaników, garstka mechaników, dzisiaj to jest 20, może 30 osób... Wyłącz tą Hondę, bo ci ją wyłączę na amen... Tak, tak, tylko to się w tej

ie Hondzie nadaje... Powiedzieć wam w

wreszcie, wy głupie

e, że jesteście prymitywami, że

wasz

wyłączny dostawca silników to wasz maje-sta-t! Wasza godność! 90 koni straty i awaria co wyścig - to wy

hondowcy.

z wami. Nie warto było

, nie warto było zrobić nic! Co... by się... A szkoda

gadać, szkoda strzępić ryja, naprawdę! Niech was... Słuchajcie, ci którzy głupie

głosowali na Hondę, niech was szlak trafi.

warci jesteście, antymclarenowcami jesteście. Dobranoc.
(Co jest

pedale, co chciałeś powiedzieć? Dobra, na razie, wy

am)

, szkoda trzech sezonów zmarnowanych, szkoda

było odchodzić z Ferrari, głupia Honda, głupie silniki,

, was tylko z bolidu wystawić, śmieciarkę włączyć, szkoda było na was cokolwiek, wy głupie

e wy.