FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
18 kwi 2011 18:52
no własnie wiem ale jak nawet to i tak wiem że to z mojej winy lecz z winy hamulców bo od samego poczatku zle mi chodzily i na tych ostatnich mi przestawaly dzialac a na ostatnim okr co mialem spina co radziu mnei wyprzedzi lto cale czerwone hamulce i skręcało mnie w prawo ..

Widac clems jest tak nudny że juz prawie nikt go juz nie chce na swoim "Fejsie" <bezradny>B)
18 kwi 2011 18:57
Menel, Wlazły - wiem, że włożyliście mnóstwo pracy w zrobienie filmu. Doceniam to, że mnie wyręczyliście, ale z przykrością oświadczam, że nie stanie się on oficjalnym "Race Edit". Zawiera zbyt dużo błędów. Zbliża się długi weekend, więc prócz filmu z Belgii, będzie też z Niemiec oraz, jeśli wszystko pójdzie po mojej myśli, pewna niespodzianka...
Rafik napisał(a):
Ogólnie tempo. Po węgrzech to było dla mnie coś niesamowitego, że mogę szybko zniwelować stratę do kierowcy przede mną i go zaatakować. Niestety jako jeden z niewielu jeżdżę przepisowo (jak na twórcę regulaminu przystało xD) i za nim zdołałem Radzia wyprzedzić to Ziomek... Niektórzy to się chyba niesłusznie przyzwyczaili do mojego beznadziejnego tempa. :E

Menel, ban na MC.

dobra nie zwalaj na mnie winy... Sam sobie jesteś winienB)
Rafik napisał(a):
Ziomek, 10 000 na moje konto za przegrany zakład z Radkiem. :E

jak mi przyślesz je z powrotem z procentem to ok
za niskie chlodzenie?
pozatym moglem sobie w wyscigu zmienic, zeby ci mocniej hamowaly, tzn na przod bardziej dac
18 kwi 2011 19:05
Klusex997 napisał(a):
Menel, Wlazły - wiem, że włożyliście mnóstwo pracy w zrobienie filmu. Doceniam to, że mnie wyręczyliście, ale z przykrością oświadczam, że nie stanie się on oficjalnym "Race Edit". Zawiera zbyt dużo błędów. Zbliża się długi weekend, więc prócz filmu z Belgii, będzie też z Niemiec oraz, jeśli wszystko pójdzie po mojej myśli, pewna niespodzianka...

no to się tam Łukaszek napracu je B)
18 kwi 2011 19:07
Jest remis w sądzie <brawo>
18 kwi 2011 19:07
Dziekuje wszystkim dobranoc<spadaj>
18 kwi 2011 19:08
Ziomek, lekko tylko mnie zarzuciło na tarce i to wszystko. :E Nie wiem czy uznać to za gwałtowną zmianę toru jazdy, pomyśle (muszę obiektywnie na to spojrzeć, będzie ciężko :E). Ale jedną karę na 100% dostaniesz. :E
18 kwi 2011 19:08
<spadaj> <spadaj> <spadaj>
18 kwi 2011 19:10
Menel, ale pokaz film, tak nieoficjalnie :)
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Deszcz
Deszcz
Powietrze:
11 °C
Tor:
11 °C
PON
Deszcz
24 °C
WTO
Deszcz
23 °C
ŚRO
Deszcz
18 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 411 844

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.