FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
2 maj 2011 08:55
krzysiek ale Rafik mowil ze beda takie tory juz kiedys bylo Macau i Le mans. 360 km/h i robic salta na tej górce :D :D
2 maj 2011 09:00
M3nel23 napisał(a):
Każdy chce. Le Mans to za<cenzura>isty tor!!! Dawać le mans<papa>

Jasne. Ja 2 dni temu jechałem tam wyścig i AI przed metą skończyło się paliwo, tak szybko się kończyło, miały wlane na 6 okr, starczyło na 4
2 maj 2011 09:01
No i?? Ale my gramy na multiplayer a nie z botami. I to jeszcze zalezy od toru.
2 maj 2011 09:09
Jest tylko jeden tor (przynajmniej z tych które znam) gorszy od LeMans. Nordschleife. Najgorszy tor świata. Nie dziwię się, że Lauda nie chciał się tam ścigać. Zobaczcie tylko ten tor:

A za LeMans jestem na tak, ale w wersji Bugatti, czyli krótszej o NORMALNEJ długości
2 maj 2011 09:12
Crafter napisał(a):
krzysiek ale Rafik mowil ze beda takie tory juz kiedys bylo Macau i Le mans. 360 km/h i robic salta na tej górce :D :D

jezu pamietam ten skok co mi kolo wyrąbało .... i ostatnie kolko .. :P
2 maj 2011 09:17
Krzysiek_aleks napisał(a):
Jest tylko jeden tor (przynajmniej z tych które znam) gorszy od LeMans. Nordschleife. Najgorszy tor świata. Nie dziwię się, że Lauda nie chciał się tam ścigać. Zobaczcie tylko ten tor:

A za LeMans jestem na tak, ale w wersji Bugatti, czyli krótszej o NORMALNEJ długości

Ja pier..... jak można nie lubić Nordshliefe trzeba być <cenzura>em. To jest jeden z najlepszych torów świata. Ci co go nie lubią po prostu nie umią na nim jeździć
2 maj 2011 09:18
2 maj 2011 09:21
M3nel23 napisał(a):
Krzysiek_aleks napisał(a):

Ja pier..... jak można nie lubić Nordshliefe trzeba być <cenzura>em. To jest jeden z najlepszych torów świata. Ci co go nie lubią po prostu nie umią na nim jeździć

Zgadza się ponieważ jest to bardzo wymagający tor
2 maj 2011 09:24
wez sie go na pamiec naucz
2 maj 2011 09:25
za długi nie chciało by mi się
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
24 °C
Tor:
35 °C
SOB
Słonecznie
25 °C
NIE
Częściowe zachmurzenie
25 °C
PON
Deszcz
22 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 598 066

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.