Rekady, Wlazły, Strong, Pavlin itp - po co takie osoby pchają się do F1. Oglądałem powtórkę NIE OGARNIAJĄ WOGÓLE. sam popełniam niekiedy głupie błędy ale to jak oni jeżdzą to jest PRZESADA
Rekady, Wlazły, Strong, Pavlin itp - po co takie osoby pchają się do F1. Oglądałem powtórkę NIE OGARNIAJĄ WOGÓLE. sam popełniam niekiedy głupie błędy ale to jak oni jeżdzą to jest PRZESADA
Już sie bałem, że mnie też tam uwzglednisz. Boże Czarek w F1
ziomal co ja zrobiłem?? bo nie pamietam. na ostatnim zakrecie nie mialem gdzie uciec, uderzyłem valkirie ale zahamował dość wcześnie i nie miałem szans na reakcje. więc nie wiem o co ci chodzi
ZiomalZiomalski napisał(a): Rekady, Wlazły, Strong, Pavlin itp - po co takie osoby pchają się do F1. Oglądałem powtórkę NIE OGARNIAJĄ WOGÓLE. sam popełniam niekiedy głupie błędy ale to jak oni jeżdzą to jest PRZESADA
Już sie bałem, że mnie też tam uwzglednisz. Boże Czarek w F1
się. To, że ty już w F1 jeździsz i coś tam zdobywasz nie znaczy, że inni nie mogą spróbować. A jak Cię StronG roził to się nie wyżywaj na innych...
ziomal na pierwwszym okr przepraszam cie za tamto ale ja bylem po wew i powinienes widziec .. i ty jechales i skrecales a ja jeszcze prosto i zachaczyłeś
Rekady ale to i tak twoja wina, bo na powtórce było widać jak byk, że ty w ogóle prawie nie hamowałeś i z predkością 150km/h pierd..... w Ziomala. Ziomal współczuje