FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
9 lip 2011 07:22
no i bardzo ładnie <ok>

a barwy są ok <nerwus>
9 lip 2011 07:47
ORT już nie ma ?
9 lip 2011 08:13
No,no.Banner jest naprawdę nieziemski.

Zespół Williams czeka na wasze zgłoszenia do fotelu kierowcy podstawowego.(mamy jedno miejsce)Zastrzegam,że wynagrodzenie będzie na minimalnym poziomie dozwolonym przez regulamin
9 lip 2011 08:50
Czemu nikt nie wali do Williamsa? To pewnego rodzaju paradoks, że do mistrzowskiego bolidu nikt nie chce wsiąść. Dlaczego? Otóż w Williamsie jeździ sam Clemson, i oczekiwania są duże i dlatego nie chce nikt iść bo boją się że nie podołają i wielki Clemson ich wyrzuci. Dobrze mówię? Jeśli nie, to poprawcie mnie:P Jeśli tak to żeby znaleźć kierowców musisz ... hm... pokazać się tak jakby z innej strony... albo coś innego. Wymyśl coś:D Ja nie wiem dokładnie co musisz zmienić<bezradny>
9 lip 2011 08:55
Siema, są jakieś zapisy czy juz były??
9 lip 2011 09:02
Simon874 napisał(a):
Czemu nikt nie wali do Williamsa? To pewnego rodzaju paradoks, że do mistrzowskiego bolidu nikt nie chce wsiąść. Dlaczego? Otóż w Williamsie jeździ sam Clemson, i oczekiwania są duże i dlatego nie chce nikt iść bo boją się że nie podołają i wielki Clemson ich wyrzuci. Dobrze mówię? [...]

Wygląda to tak - jest Clemson i jesteśmy "my" (mam tu na myśli resztę zawodników). "My" próbujemy za wszelką cenę pokonać Czitera. Idąc do jego zespołu uznajemy to za złożenie broni i przyłączenie się do wroga. Sztuką jest wygrać z Clemsonem innym bolidem, niż tym, którym on sam jeździ.
9 lip 2011 09:28
"My" - maluczcy kierowcy
9 lip 2011 09:29
Nie ma ORT <bezradny> <bezradny> :O
Rafik bardzo duzo ludzi chce jezdzic dodanie dtm by zalatwilo wszystko zrob to a bedzie dobrze:)
9 lip 2011 09:31
Nio, ale byłby mały problem z DTM. Otóż:
1. w DTM jeździ 17 kierowców (tylko!)
2. Są teamy wieloosobowe lub jednoosobowe (np.: Audi Abt - 5 kierowców).

Jeżeli już coś nie bolidowego to PSC

Patryk - GG
9 lip 2011 09:47
ale mozna zrobic takie swoje dtm ze wszedzie po 2 kierowcow lub tak jak mowisz jeszze inna seria samochodowa
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
22 °C
Tor:
34 °C
NIE
Słonecznie
24 °C
PON
Deszcz
23 °C
WTO
Deszcz
19 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 807 002

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.