FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
11 lip 2011 22:28
Nasri napisał(a):
Karol robi strasznie duzo grafiki :<
Dajcie predixxowi szanse :>

No też myślę że 2 szansa mu się należy. :D może naprawde chłopak sobie przemyslal wszystko spokojnie <bezradny>
Konto usunięte
11 lip 2011 22:44
Klusex też chcę taki filmik jak mistrz gp2 :P
12 lip 2011 04:44
Oko napisał(a):
Nigdy

Zgadzam się:)

MatiKow3 napisał(a):
PreDixX napisał(a):
Szczerze Rafik ci współczuję.
Najgorsze są przygotowania do sezonu co nie.? :>
Tyle roboty w to wkładasz ;) widać że jesteś ciężko charującym uczciwym człowiekiem <ok>

myslisz ze tylko rafik mod robi? jak tak to sie mylisz

Zdziwiłbyś się kto jeszcze nad nim pracuje, ba, kto ma chyba najważniejszą rolę:)
12 lip 2011 09:07
Witam, jestem tutaj nowy :] Mam pewien problem, przeszukałem google, lecz nie wiele o tym jest, a wiem że wy używacie TeamSpeaka. Może ktoś z was miał coś podobnego i pomoże mi to rozwiązać. A mianowicie, mam podłączone słuchawki i mikrofon osobno i gdy chcę z kimś rozmawiać np. przy włączonej grze F1Challenge, to on słysząc mój głos, dodatkowo słyszy dźwięki z gry. Jak tego uniknąć? Bo kiedyś miałem słuchawki razem z mikrofonem i takiego problemu nie było.
12 lip 2011 09:08
Aha, Przepraszam jeżeli w ten sposób uraziłem innych współpracowdawców <ok> To Padziwiam Prace Administratorów ;)

A co do tego czy dać mi 2 szanse to dzieki nasri i adamson ale wiem ze nie bede jezdzil wiadomo ze bym chical ale juz sie z tym pogodzilem wazne ze chociaz jestem szefem teamu i moge z wami pogadac to mi wystarczy ;) Dzięki.
12 lip 2011 09:09

Post został usunięty

12 lip 2011 09:10
SVettel napisał(a):
Witam, jestem tutaj nowy :] Mam pewien problem, przeszukałem google, lecz nie wiele o tym jest, a wiem że wy używacie TeamSpeaka. Może ktoś z was miał coś podobnego i pomoże mi to rozwiązać. A mianowicie, mam podłączone słuchawki i mikrofon osobno i gdy chcę z kimś rozmawiać np. przy włączonej grze F1Challenge, to on słysząc mój głos, dodatkowo słyszy dźwięki z gry. Jak tego uniknąć? Bo kiedyś miałem słuchawki razem z mikrofonem i takiego problemu nie było.

nieznam się na tym zabardzo ale mój kolega tez ma osobno słuchawki i mikrofon i także słysze jego dzwięk z gry ... więc najprawdo podobnie trzeba miec razem sluchawki i mikrofon...
ale za bardzo niewiem <bezradny>
12 lip 2011 09:19
SVettel napisał(a):

Jaki nick:D Kolejny fan Vettela;( Wyciszyć dźwięk w grze lub zmniejszyć czułość mikrofonu.
12 lip 2011 09:22
Hmm, pierwsza opcja odpada, drugą próbowałem i praktycznie nic nie daje. Jakieś inne pomysły ?
Konto usunięte
12 lip 2011 09:48
Wyłącz Miks Stereo w ustawieniach , tam gdzie masz pokazane czy masz włączone głośniki mikro itd. -.-
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
23 °C
Tor:
35 °C
NIE
Słonecznie
24 °C
PON
Deszcz
23 °C
WTO
Deszcz
19 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 810 730

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.