FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
19 sie 2011 14:12
ale mam kilka modow :P
19 sie 2011 14:14
W jednej grze?
19 sie 2011 15:50
Czujesz się mocny Menel hehehe to fajnie

Mały prezent http://www.youtube.com/watch?v=8qUeqC5Hx Vc

Co do fizyki Rafik nie widzi chyba jednego faktu.Mianowicie takiego,że potrafił ze mną rywalizować tylko w momencie gdy fizyka w modzie była prościutka,jak 2 sezony temu gdy wygrał mistrzostwo.Wbił sobie do głowy,że utrudnienie fizyki mu pomoże a jest wręcz odwrotnie i im trudniejsza fizyka tym więcej traci.Jestem specjalistą od tej gry i zakładanie,że nie potrafię zmieniać biegów czy też nie poradze sobie z ustawieniem bądz opanowaniem bolidu jest po prostu naiwne...
19 sie 2011 15:51
Oko i Jasina - jesteście w elicie, jesteście jednymi z najlepszych, więc przestańcie narzekać i zacznijcie trenować. Skończyły się czasy, w których można przejechać kwale jedną ręką.
19 sie 2011 15:56
Nie chodzi mi o czasy, bo te akurat nie są złe. Po prostu jedzie mi się bardzo nie wygodnie. Przyznam, że jak na razie jeździłem bardzo mało, z pewnością po jakimś czasie zacznę się przyzyczajać.
19 sie 2011 16:14
Clemson81 napisał(a):
Czujesz się mocny Menel hehehe to fajnie

Co do fizyki Rafik nie widzi chyba jednego faktu.Mianowicie takiego,że potrafił ze mną rywalizować tylko w momencie gdy fizyka w modzie była prościutka,jak 2 sezony temu gdy wygrał mistrzostwo.Wbił sobie do głowy,że utrudnienie fizyki mu pomoże a jest wręcz odwrotnie i im trudniejsza fizyka tym więcej traci.Jestem specjalistą od tej gry i zakładanie,że nie potrafię zmieniać biegów czy też nie poradze sobie z ustawieniem bądz opanowaniem bolidu jest po prostu naiwne...

Prostszej fizyki nie zrobie, bo F1 musi być trudniejsze niż GP2 :E Setów też nie zablokuje bo wiecie sami dlaczego. Więc co zostaje? :E A tak przynajmniej będzie ciekawie. :>
19 sie 2011 16:25
"Rafiku i Sabo nie idzcie tą droga" opamiętajcie się:P :P :P

Menel ciagle sądzisz,że "!!LO w argezrp nosmelC"
19 sie 2011 17:21
Tak jestem pewny siebie :D Nie no zmienię to.
Konto usunięte
19 sie 2011 18:28
W kwalifikacjach będziesz błyszczeć a wy wyścigu będziesz robił głupie błędy :D
19 sie 2011 18:59
Clemson myślałem, że z 1:19 zrobisz na tym filmiku<cwaniak>.

Hmmm trochę dziwne na wszystkich twoich przejazdowych filmikach jak wchodzisz w zakręt to kierownica w bolidzie skręca się na maksa tak jakbyś jechał bez asysty sterowania. Albo masz ją na niskim poziomie B)
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
19 °C
Tor:
19 °C
ŚRO
Zachmurzenie
20 °C
CZW
Deszcz
19 °C
PIĄ
Zachmurzenie
23 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 845 791

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.