Oko napisał(a):
SPRZEDAM SETA !
hahahahaha, ja juz słyszałem na ts-ie jaki to set

Tylko dla dobra twoich interesów nie ujawnię tej tajemnicy
Dodane 28.08.11 03:19:http://img10.imageshack.us/img10/8434/be ztytuutrz.pngTak kiedyś wygladała strona
Dodane 28.08.11 03:23:PROTESTUJEMY~! CHCEMY PRZYBLIŻENIA HISTORII NASZEJ LIGI! NP KIEDY TEN CZITER CLEMSON TU DOŁĄCZYŁ
Dodane 28.08.11 04:34:Aha, jeszcze coś, mała ciekawostka: Regulamin na stronie CCL w wordzie pisany czcionką Times New Roman o rozmiarze 12 zajmował 6 stron. Dla porównania, obecny regulamin pisany tą samą czcionką o tym samym rozmiarze zajmuje... 13 stron...B) Widzę że Rafik zawsze miał popęd do pisania sporych regulaminów

. Ok jedziem dalej. Poprzednia stronka też miała forum "ogólne" na którym zapisane było 479 stron. Tu mamy już hohohoho 2109, a może ten post dobije do równych 2110. Dalej? Ok. Za czasów działalności tamtej strony rozegrano 4 sezony, które nie oszukujmy się nie obfitowały w wysokie frekwencje. Generalnie w pierwszych 3 sezonach dominowały same Cupały, potem w czwartym doszedł cziter

i juz tak łatwo nie było ale i tak udało się sięgnąć po tytuł. Teraz galerie. Na tamtej stronie też była galeria z wyścigów prowadzona w ten sam sposób. I tak, zdjeć z sezonu 2008 było skromne 5. Z sezonu I 2009 było ich aż 157! Zdjęć z sezonu II 2009 aż uwaga 294!!!! Sporo. W ostatnim sezonie za "kadencji tamtej strony" zostało zrobione 259 fotek. To też niemała liczba. Łącznie daje to liczbe 715 zd. załadowanych na tamtej stronie. Dla porównania na obecnej mamy ( nie bd liczyła na tej stronie tych 259 zdj. z sezonu I 2010 które zostały również tu wrzucone) następujace dane: sezon II 2010 to 683 zdjecia(

). Trudno w to uwierzyć prawda? Sezon I 2011 to 813(

) zdj dla serii F1, a dla Gp2 505, czyli wszystkich razem w sezonie I 2011 1318 pięknych fotek

Podsumowywując: na poprzedniej stronie mamy wrzucone 715 zdj, a na obecnej (łącznie z sezonem I 2010) jest to 2260 słit foci

Tak właśnie to wyglada. Sory za takie rozpisanie ale nudy.... ide już wreszcie spać

To tylko pokaże parce jaką admini wykonali do tej pory: dwie strony robione od zera, łacznie wrzucone 2975 (stara i nowa strona) oraz dużo dużo innych rzeczy, których opisanie zajęłoby mi jeszcze jakieś 3 kartki formatu A4. Cóż... zostaje mi tylko zaprosić do galerii i życzyć miłego oglądania
P.S. Seria Gp2 pierwszy raz wystartowała w sezonie I 2011. To tak tylko do statystyk. Dodam też ze oprócz tego na torze kierowcy mają przejechane w

kilometrów, mają za sobą w

manewrów wyprzedzania, w

kłótni, w

zabawy, w

wyścigów na deszczu, w

stresu, w

rywalizacji, w

dość czitówB) Dobranoc