FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
28 sie 2011 19:14
Krzysiek_aleks napisał(a):
Oko napisał(a):
Bardzo chętnie o tym tutaj pogadam xD GLORIA MANCHESTER !!!

GLORIA CHELSEA!:P
Dodane 28.08.11 19:53:
Rafik, możesz mi wysłać na PW wysłac czasy na licencję na wszystkie tory?

Chyba tlyko co na nich jeździliśmy bo czas licencji chyba się ustala od czasu lidera
Konto usunięte
28 sie 2011 19:34
Krzysiek chyba se kpisz że będziesz próbował na każdym torze ? Ty masz POTRAFIĆ JEŹDZIĆ W MIARĘ DOBRZE NA KAŻDYM.
28 sie 2011 20:08
PO<cenzura>AŁO WAS. W DUPACH SIĘ WAM POPRZEWRACAŁO. POWIEM JAK MÓJ TATA: "<cenzura> JESTEŚ BO CIAGLE TO OGLĄDASZ A PIENIĘDZY Z OGLĄDANIA HAMILTONA MIAŁ NIE BĘDZIESZ", WIĘC PROSZE NA PRZYSZŁOŚC ZRÓBCIE SOBIE KONFE NA GG I SOBIE WYJAŚNIJCE. Co sie tyczy wyścigu to gówno obchodzi mnie czy Hajmiltjon zepchnął Kojabasziego, gówno obchodzi mnie jubileusz Msc, choć chyba najbardziej go lubie z całej stawki. Ja tylko chce normalnie oglądac wyścig bez przypominania przez Boro 30 razy że Schumi ma jubileusz... Na przyszłość jak zaczniecie kłótnie pomyślcie o innych użytkownikach którzy na forum ogólnym chcieliby porozmawiać np o czitach Clemsa<lol>
28 sie 2011 20:18
<brawo> <brawo>
Konto usunięte
28 sie 2011 21:49

Post został usunięty

28 sie 2011 23:09
2.5 Na forum dyskusyjnym (...) zakazane jest:
a) wysyłanie wiadomości lub dodawanie postów bezsensownych, skrajnie nieczytelnych i niezrozumiałych,

<lol>
29 sie 2011 04:40
Oko napisał(a):
Krzysiek chyba se kpisz że będziesz próbował na każdym torze ? Ty masz POTRAFIĆ JEŹDZIĆ W MIARĘ DOBRZE NA KAŻDYM.

Chcę po prostu wiedzieć
29 sie 2011 06:14
Forum dyskusyjne to przeniesiona do struktury stron WWW forma grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach

Simon, pieniędzy z jazdy w OL nie będziesz miał, więc jak to mówi mój tata
<cenzura> JESTEŚ BO CIAGLE JEZDZISZ A PIENIĘDZY Z TEGO NIE BĘDZIESZ MIAŁ
29 sie 2011 07:04
Simon, ze słownictwa pieniędzy nie będziesz miał, więc jak to mówi twój tata
<cenzura> JESTEŚ BO CIĄGLE STOSUJESZ JĘZYK POLSKI W WERSJI MŁODZIEŻOWEJ A PIENIĘDZY Z TEGO NIE BĘDZIESZ MIAŁ

29 sie 2011 07:27
Simon874 napisał(a):
PO<cenzura>AŁO WAS. W DUPACH SIĘ WAM POPRZEWRACAŁO. POWIEM JAK MÓJ TATA: "<cenzura> JESTEŚ BO CIAGLE TO OGLĄDASZ A PIENIĘDZY Z OGLĄDANIA HAMILTONA MIAŁ NIE BĘDZIESZ", WIĘC PROSZE NA PRZYSZŁOŚC ZRÓBCIE SOBIE KONFE NA GG I SOBIE WYJAŚNIJCE. Co sie tyczy wyścigu to gówno obchodzi mnie czy Hajmiltjon zepchnął Kojabasziego, gówno obchodzi mnie jubileusz Msc, choć chyba najbardziej go lubie z całej stawki. Ja tylko chce normalnie oglądac wyścig bez przypominania przez Boro 30 razy że Schumi ma jubileusz... Na przyszłość jak zaczniecie kłótnie pomyślcie o innych użytkownikach którzy na forum ogólnym chcieliby porozmawiać np o czitach Clemsa<lol>

jA nic nie mówiłem o jubileuszu
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
17 °C
Tor:
17 °C
CZW
Deszcz
19 °C
PIĄ
Zachmurzenie
23 °C
SOB
Zachmurzenie
25 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 857 138

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.