FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
5 wrz 2011 13:47
Ale to nie jest moja wina!!!
5 wrz 2011 13:48
Clemson81 napisał(a):
Dawid007 napisał(a):
Ziomek027 napisał(a):
No szkoda że tak lagowałeś Dawid bo przez to straciłem trochę czasu za Tobą;( pingi po 175 gdzieś miałeś. Ustawiłeś koligacje?

Ja jak sie to ustawia czy coś bo mam teraz win7 i musze ustawić zgodnoś z win 98 bo inaczej nie chodzi gra ale lagował mnie strasznie czasem musiałem prawie do 0 hamowac zeby nie wylecieć z toru poradzcie co mam zrobic zeby tych lagów nie było

Dawid w zeszłym roku na GP Monaco przecież odkryłem czemu na windows 7 sa wysokie pingi.Jeżeli masz Windows 7 i wieloprocesorowy komputer to w menadżerze zadań klikasz proces f1challenge.exe i prwym przyciskiem wybierasz opcje koligacja i właczasz obsługe wszystkich rdzeni(bo na win 7 gra domyślnie uruchamia się tylko na 1 rdzeniu)

Podziękować :) :)
5 wrz 2011 13:48
A mam was w dupie <cenzura> przez tego moda nie można nawet dojechać do mety, a zgodności mam idealne!
5 wrz 2011 13:50

Post został usunięty

5 wrz 2011 13:51
Menel napisał(a):
A mam was w dupie <cenzura> przez tego moda nie można nawet dojechać do mety, a zgodności mam idealne!

Jak ci nie pasi F1 to zapraszam do GP2 B)
5 wrz 2011 13:52
Jeżeli byś poszedł odrazu masz kontrakt od wszystkich xDB)
5 wrz 2011 13:53
Menel, problemy "techniczne" to u Ciebie nie rzadkość. B) Nie dziw się więc, że Cie wywaliło.

Jak dla mnie przyczyną jest niestabilne łącze.
5 wrz 2011 13:54
To niech was teraz wszystkich wywali na koncowym okrazeniu zycze wam tego!Krzysiek_aleks napisał(a):
Menel napisał(a):

Jak ci nie pasi F1 to zapraszam do GP2 B)

Fizyka i wszystko mi pasi tylko są błędy w tym modzie.
Dodane 05.09.11 15:55:
Buhahaha niestabilne łącze jakoś podczas tego GP miałem małe pingi!! Co ma łącze do pojawienia się błedu?!
5 wrz 2011 13:55
Zabiore głos w sprawie menela to co wymyslacie to jakas kpina(analizy powtorki itd)

Prawda jest taka że wywala cię Menel z twojej winy(winy twojego sprzętu,dostawcy netu czy tez pecha)sadze że powinniśmy to traktować równo znacznie z defektem bolidu i nieukończeniem GP a nie jakieś szopki wymyślać to nie kolarstwo <cenzura> mac trzeba osiągnąć metę a nie dojechać do ostatniego okrążenia takie jest moje zdanie i myślę podobnie jak klusek skąd pewność ze ktoś takiej zasady do własnych celów nie wykorzysta.

Przykre jest to co się stało ale czasem tak bywa.I nie rób z siebie ofiary wiele osób kiedyś gra wywaliła i świat się z tego powodu nie skończył.A stawianie sprawy to ja odchodzę jest po prostu dziecinne
5 wrz 2011 13:56
Ok z tym się zgodze Clemson ale żeby dawać mi DQ to już jest chore!
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
18 °C
Tor:
22 °C
PIĄ
Zachmurzenie
23 °C
SOB
Zachmurzenie
25 °C
NIE
Deszcz
21 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 863 293

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.