FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
20 wrz 2011 14:19
Rafik postawisz serwer teraz. :)
20 wrz 2011 14:22
I wyszedłem na durnia:|
20 wrz 2011 14:40
Ja zakończę temat Clemsona tym co kiedyś proponowałem: wyścigi na Ovalach i czity nie pomogą. <cwaniak>
20 wrz 2011 14:41
Przepraszam, że ja tu tak z tym wyskakuje ale kiedy gdzieś będą kary lub najszybsze okrazenia w wynikach?
20 wrz 2011 14:58
Co tu się dzieję LOL?
20 wrz 2011 15:03
Desperacja tych co nie potrafią się dostować. B)
20 wrz 2011 15:03
Coś było o clemsonie i o radku i że fiza nie ta ale nie chce mi się czytać prawie 10 stron ..xd
20 wrz 2011 15:51
KarolBed5 napisał(a):
Może to nie gra...?

Clemson ma siły ponadludzkie i tyle xD.

Mnie tylko interesuje ten mis Williamsa nikt nie ma, a on ma, czego? Nikt nie wie. Nikomu się tak nigdy nie zdarzyło powtarzam NIKOMU i nigdy nie widziałem, tylko Clemsonowi, który cały czas wygrywa. Chyba mnie Clemson zabije.<papa>

KarolBed5 napisał(a):
Krzysiek_aleks napisał(a):
Jego system chłodzenia to zrobił :D

Co do fizyki: wziąłem dziś rano HRT i Suzukę. Oczywiście wyłączyłem automat oraz hamowanie. Początkowo jeździ się bardzo dobrze, lecz potem odkryłem jeden mankament. Otóż bolid po wyjściu z zakrętu straszliwie się ślizga. I chyba wiem jaka jest tajemnica Clemsona na tą fizykę. Jak chcecie mogę ją zdradzić.B)

Czy Clemson był kiedyś słaby na obojętnie jakiej fizyce? odp: NIE!

Pierw odpowiedz na drugie pytanie bylem slaby na fizyce którą sam napisałem ale akurat wtedy liga się rozpadła po 1 wyscigu(brrrrr 4 czy 5 miejsce w kwalach w bahrajnie po nocach mi sie sni)ale Rafik postanowił zostawić fizykę z f1c.pl a nie ze starej One-League a po drugie zauważ ze w tej chwili dysponuje najlepszym bolidem i daliście mi dodatkowa bron jaka jest manualna skrzynia biegów która daje mi ponad 0.5sek na kołku w porównaniu do automatycznej oraz potrafię pokonywać wolne zakręty na 1 biegu.Mam w dupie co sadzi Radzio i jego teorie,Hipokryzja przez niego przemawia(dwa sezony temu wszystkich was by nazwali cziterami bo jak to było możliwe że ktoś robi lepsze czasy od Braci Cupał-Oszust)

co do pierwszej sprawy od października zmieniam dostawce neta będę miał dynamiczne ip i o moim hoszczeniu możecie zapomnieć Karolku i problem misow zniknie(poza tym to nie ja mam misa!)
20 wrz 2011 16:59
Ostrzegam, że mam uszkodzony modem i gdy ktoś do nas dzwoni to się resetuje i neta rozłącza na sekundę. :( Będzie naprawione do piątku.
20 wrz 2011 17:16
Clemson81 napisał(a):
KarolBed5 napisał(a):
Może to nie gra...?

Clemson ma siły ponadludzkie i tyle xD.

Mnie tylko interesuje ten mis Williamsa nikt nie ma, a on ma, czego? Nikt nie wie. Nikomu się tak nigdy nie zdarzyło powtarzam NIKOMU i nigdy nie widziałem, tylko Clemsonowi, który cały czas wygrywa. Chyba mnie Clemson zabije.<papa>

KarolBed5 napisał(a):
Krzysiek_aleks napisał(a):
Jego system chłodzenia to zrobił :D

Co do fizyki: wziąłem dziś rano HRT i Suzukę. Oczywiście wyłączyłem automat oraz hamowanie. Początkowo jeździ się bardzo dobrze, lecz potem odkryłem jeden mankament. Otóż bolid po wyjściu z zakrętu straszliwie się ślizga. I chyba wiem jaka jest tajemnica Clemsona na tą fizykę. Jak chcecie mogę ją zdradzić.B)

Czy Clemson był kiedyś słaby na obojętnie jakiej fizyce? odp: NIE!

Pierw odpowiedz na drugie pytanie bylem slaby na fizyce którą sam napisałem ale akurat wtedy liga się rozpadła po 1 wyscigu(brrrrr 4 czy 5 miejsce w kwalach w bahrajnie po nocach mi sie sni)ale Rafik postanowił zostawić fizykę z f1c.pl a nie ze starej One-League a po drugie zauważ ze w tej chwili dysponuje najlepszym bolidem i daliście mi dodatkowa bron jaka jest manualna skrzynia biegów która daje mi ponad 0.5sek na kołku w porównaniu do automatycznej oraz potrafię pokonywać wolne zakręty na 1 biegu.Mam w dupie co sadzi Radzio i jego teorie,Hipokryzja przez niego przemawia(dwa sezony temu wszystkich was by nazwali cziterami bo jak to było możliwe że ktoś robi lepsze czasy od Braci Cupał-Oszust)

co do pierwszej sprawy od października zmieniam dostawce neta będę miał dynamiczne ip i o moim hoszczeniu możecie zapomnieć Karolku i problem misow zniknie(poza tym to nie ja mam misa!)

Ja tylko wyraziłem swe zdanie bo mnie frustruje to, że wygrywasz cały czas (jak Vettel xD), a Ty się obrażasz, okej masz prawo bo Cię osądzałem, ale nie rozumiem paru rzeczy i nie mogę zrozumieć, po prostu jesteś wielki (Clemson wielki).
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Deszcz
Deszcz
Powietrze:
21 °C
Tor:
26 °C
SOB
Zachmurzenie
25 °C
NIE
Deszcz
21 °C
PON
Deszcz
21 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 875 690

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.