FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
23 wrz 2011 15:27
a ja taki :/

Konto usunięte
23 wrz 2011 15:30
Rafik <cenzura> ty nie próbuj oszukiwać z Radkiem !
23 wrz 2011 15:33
Oko napisał(a):
Rafik <cenzura> ty nie próbuj oszukiwać z Radkiem !

O co Ci chodzi?
23 wrz 2011 15:43
Nie dosyć, że czasu nie osiągnę to jeszcze nawet sobie nie pojeżdżę nigdy:|
Dodane 23.09.11 17:53:
Jeżeli Arden zbytnio się nie usprawni do momentu, gdy bolid ligowy za cholerę nie zrobi 107% to w GP Austrii (mam nadzieję) pojadę
23 wrz 2011 16:07

Rafik napisał(a):
Uwaga: od dzisiaj wszyscy z pingiem powyżej 80 + średni ping do admina u mnie lub innej osoby, która będzie to sprawdzała, będą mieli DQ z sesji. Ping będzie sprawdzany zarówno na rozgrzewce jak i podczas szybkiego okrążenia lub wyścigu.

Powód: obecnie KAŻDY IDIOTA może czitować, co jest niedopuszczalne, zwłaszcza, że wszyscy są zdesperowani z powodu Clemsona.

to narazie <papa>
23 wrz 2011 16:08
MatiKow3 napisał(a):

Rafik napisał(a):
Uwaga: od dzisiaj wszyscy z pingiem powyżej 80 + średni ping do admina u mnie lub innej osoby, która będzie to sprawdzała, będą mieli DQ z sesji. Ping będzie sprawdzany zarówno na rozgrzewce jak i podczas szybkiego okrążenia lub wyścigu.

Powód: obecnie KAŻDY IDIOTA może czitować, co jest niedopuszczalne, zwłaszcza, że wszyscy są zdesperowani z powodu Clemsona.

Omg :o

to narazie <papa>

23 wrz 2011 16:13
i <cenzura> nie rozumiem cie troche rafik, bo jak clemson jest nie do pokonania to za wszelka cene chcesz mu zrobic na złosc i ci to nie wychodzi. teraz w wyscigu w <cenzura> osob nie pojedzie bo nie wieze ze wszyscy beda mieli ping ponizej 80 ale dobra ja nie mam nic do powiedzenia.

P.S
kiedys ta liga była za<cenzura>ista a teraz jest coraz gorzej i mozna powiedziec ze wszystko przez clemsona (bez urazy clemson bo mnie nie frustruje to ze ciagle wygrywaz w przeciwiestwie do innych)
23 wrz 2011 16:18
Nie wiem o co Ci mati chodzi. To nie jest wymierzone przeciw Clemsonowi. Bez granicy pingu ja mogę czitnąć tak, że Clemson będzie wąchał moje spaliny dwukrotnie w wyścigu. Ping 80 + admin, tzn. około 105, to bardzo dużo, tylko menel może mieć problem.
23 wrz 2011 16:20
:|
23 wrz 2011 16:24
MatiKow3 napisał(a):
i <cenzura> nie rozumiem cie troche rafik, bo jak clemson jest nie do pokonania to za wszelka cene chcesz mu zrobic na złosc i ci to nie wychodzi. teraz w wyscigu w <cenzura> osob nie pojedzie bo nie wieze ze wszyscy beda mieli ping ponizej 80 ale dobra ja nie mam nic do powiedzenia.

P.S
kiedys ta liga była za<cenzura>ista a teraz jest coraz gorzej i mozna powiedziec ze wszystko przez clemsona (bez urazy clemson bo mnie nie frustruje to ze ciagle wygrywaz w przeciwiestwie do innych)

Tak to racaja też to zauważyłem. bo liga bardzo przyciagala nowych kierowcow ze wzgledu na miedzy innymi super modyfikacje gry, fuzyke, dedyka oraz ogarnieta administracje. Teraz zaczyna sie wszystko zmieniac jak dla mnie na gorsze ponieważ gdy zapraszam kumpli ktory maja ochote z nami sie scigac to odmaowiaja. Powod odmawiają bo nie chcą jeździc bez satysfakcji, oraz dobrze bawić i profesjonalnie ścigac ponieważ fizyka gry jest taka, że ciężko odnaleźc satysfakcje z jazdy. Druga sprawa to taka, że rónież skrzynia manualna odpycha kierowcow od nas ponieważ chca sie scigac, bez koniecznosci zmiany biegow ( jak dla mnie manual jest teraz :) ale dzięki niemu clemson zyskał następną przewagę dzięki której nie wiem kto z nim da rade wygrac) Dziękuje Dobranoc
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
15 °C
Tor:
17 °C
NIE
Deszcz
21 °C
PON
Deszcz
21 °C
WTO
Częściowe zachmurzenie
20 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 877 413

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.