FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
26 wrz 2011 16:39
-Oj naskakujecie na biednego cHamiltona koledzy nieładnie wy rasiści!!!
-Ten paskudny Massa śmiał zignorować niebieska flagę (bo przecież każdy ją ma gdy Lewis jedzie za nim)
-Biedny cHamilton przecież paskudny Massa mógł zjechać na bok więc tak właściwie sam jest sobie winny
-Lewis cHamilton jako jedyny kierowca nie godzi się z tym że opony są czarne pieprzeni rasiści musicie je trzymać w kocach i wyrzucać jak się zużyją
26 wrz 2011 16:41
No i <cenzura> tak samo masa rozp******* Hamiltonowi wyścig w Japonii 2008 o ile wy amatorzy pamiętacie coś. Dla was to zawsze Hamilton jest winny no i <cenzura> go obchodzą te po<cenzura> krytyki kierowane w jego stronę. Przynajmniej ma serce do walki i to dzięki niemu te wyścigi są tak za<cenzura>iste. Co dla was Alonso jest zawsze jest bezbłędny ? No i po co ten masa na siłę chce z nim gadać jak Hamiltona nie na zamiaru z nim gadać
26 wrz 2011 16:42
Clemson81 napisał(a):
-Oj naskakujecie na biednego cHamiltona koledzy nieładnie wy rasiści!!!
-Ten paskudny Massa śmiał zignorować niebieska flagę (bo przecież każdy ją ma gdy Lewis jedzie za nim)
-Biedny cHamilton przecież paskudny Massa mógł zjechać na bok więc tak właściwie sam jest sobie winny
-Lewis cHamilton jako jedyny kierowca nie godzi się z tym że opony są czarne pieprzeni rasiści musicie je trzymać w kocach i wyrzucać jak się zużyją

Oj tam, oj tam... i tak wina...
26 wrz 2011 16:42
My mówimy o sezonie 2008 czy o GP Singapuru 2011?
26 wrz 2011 16:44
Się Menel wypowiedział na temat Massy, a to po Buttonie mój ulubiony kierowca xD.
26 wrz 2011 16:47
Szumi w sumie też jest niewinny bo przecież jako 7-krotnemu mistrzowi świata kierowcy powinni zjeżdżać z drogi
26 wrz 2011 16:48
to był incydent typu "oj tam oj tam" B)
26 wrz 2011 16:50
Menel a powaznie to Hamilton się przeliczył chciał być za cwany i wejść w zakręt tuż za Massą ale się pomylił.Prawdziwy kierowca powiedziałby - przepraszam popełniłem błąd,przez co zmarnowałem szanse Felipe na dobre miejsce.Natomiast Lewis woli przyjąć pozę pokrzywdzonego i niewinnego temu co się stało dlatego wszyscy go nielubimy!!!
26 wrz 2011 16:53
Clemson81 napisał(a):
Szumi w sumie też jest niewinny bo przecież jako 7-krotnemu mistrzowi świata kierowcy powinni zjeżdżać z drogi

Ja <cenzura>e <cenzura>. Wiem, że Hamilton jest winny tej kraksy. Tylko pisałem o idiotycznym zachowaniu Masy po wyścigu.
26 wrz 2011 16:55
To i tak było łagodne zachowanie Massy.
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
16 °C
Tor:
16 °C
NIE
Deszcz
21 °C
PON
Deszcz
21 °C
WTO
Częściowe zachmurzenie
20 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 884 521

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.