FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
5 paź 2011 21:33
<wyśmiewacz> <wyśmiewacz> <wyśmiewacz>
5 paź 2011 21:34
Oko, oglądnąłem powtórkę.. ogarnij się <głupek>

1. Byłeś za Rafikiem
2. Nie byłeś na optymalnej lini jazdy
5 paź 2011 22:03
Optymalna linia jazdy to inna bajka. Ważne, że był za mną, broniłem się regulaminowo a Oko się mi po prostu, brzydko mówiąc, wje*ał.

Taki manewr z wyprzedzaniem po wewnętrznej na tym zakręcie to często stosowany trik, Crafter mnie tak wyprzedził, ale Tobie już miejsca nie zostawiłem. B)
6 paź 2011 05:17
Oko napisał(a):
<cenzura> MAC RAFIK , KARA 5 SEK ZA TO ZE WSZEDŁEM PO WEWNĘTRZNEJ I WJECHAŁEŚ WE MNIE BEZ JAJ ! JA <cenzura>E PRZESTAŃ SIĘ CHŁOPIE OŚMIESZAĆ , JEŹDZIĆ NIE POTRAFISZ I DAJESZ KARY ZA TAKIE COŚ ŚMIECH NA SALI zaraz pokaże to, będzie się z czego śmiać

Oko napisał(a):
http://www.youtube.com/watch?v=qc8zmvX63 ug

Jak nic to ty we mnie wjeżdżasz , gdyby mnie tam ni było zjechałbyś z toru na trawę.

Domagam się zmiany decyzji

kokokokokokoko znaczy hahahahahaahah

No cóż koko regulamin jest bezwzgledny zmineiles tor jazdy Rafika w sposob gwaltowny i stracił pozycje nie ma oczym dyskutowac i byles zdecydownie za nim.Zobaczyl cie w momencie dojazdu do apex-u czyli gdy go uderzyles w bok

hahahahahahaaahahah

dodam tylo ze wiekszosc kierowcow by pewnie skargi nie zlozyla ale masz pecha bo Rafik zna regulamin jak wlasny modem hahahahaha
6 paź 2011 05:43
Odebrać licencje simonowi mi to odrazu on juz duzo narozrabiał... albo mi dajcie szanse..
Konto usunięte
6 paź 2011 08:39
Skoro ja za to dostałem kare 5 s, to gdybym złożył skargę na Rekadego za san marino i turcje straciłby licencje <cenzura> , ale nie jestem takim <cenzura>em jak Rafik.
6 paź 2011 09:55
Skoro tą ligę prowadzi <cenzura> to wy<cenzura>aj z tej ligi.
6 paź 2011 12:30
PreDixX napisał(a):
Odebrać licencje simonowi mi to odrazu on juz duzo narozrabiał... albo mi dajcie szanse..

W tym roku zostały wprowadzone PK
Wiesz coś o tym?
6 paź 2011 12:31
Oko napisał(a):
Skoro ja za to dostałem kare 5 s, to gdybym złożył skargę na Rekadego za san marino i turcje straciłby licencje <cenzura> , ale nie jestem takim <cenzura>em jak Rafik.

koko <wyśmiewacz> <wyśmiewacz> <wyśmiewacz>
6 paź 2011 12:47
Chciałbym przypomnieć, ze ja w Monako tez się tak wepchnąłem na chama przed jasine lecz to był raczej normalny manewr bo miałem miejsce. Ale tutaj widach ewidentnie, ze nie miał miejsca.

A tak na marginesie: MatiKow3 ma dziś URODZINY!! Najlepszego.
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
13 °C
Tor:
13 °C
PON
Deszcz
21 °C
WTO
Częściowe zachmurzenie
20 °C
ŚRO
Deszcz
23 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 892 002

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.