Oczywiście, oczywiście. Użyj jakiś realnych argumentów, a nie myślisz, że na niego naskakuje, ponieważ wygrywa. Czy jak wygrywał Czarek albo Neil to coś mówiłem?: NIE. Używa czita x = wysoki ping A tłumaczenie, że podłącza lapka do ładowania i dlatego mu skacze jest BANALNE.
Rozmawiałem przed chwilą z kimś kto się na tym zna i odpowiedź jest następująca: Od podłączenia lapka do ładowania ping nie skacze. B)
Tak dla porównania (wyniki Simiego): Sezon I OL 2011: Japonia - 2 miejsce (ale, tak ale: Oko dostał 10 sekund kary, wszyscy pamiętamy, że coś tam z Fatalem się stało)
Korea - 7 miejsce
Brazylia - 5 miejsce
Abu Zabi - 6 miejsce.
Teraz spójrzcie na wyniki Simiego w tym sezonie (oczywiście nie będę pisał, ponieważ każdy wie). Hmmmm. O ile mi wiadomo to od tego sezonu odkrył tego czita
W GP2 trzeba jeździć bardzo agresywnie, żeby mieć dobre czasy. MisterSimi właśnie to robi (czasem przesadza i ścina...) i ma dobre wyniki. Ja bym powiedział, że Menel to cziter. B)
yy powiem tak Simi od początku tego sezonu ma nowego laptopa kiedys mial Pc gorszy ... ale tez mnie zastanawiają jego czasy Ja jezdrze agresywniej od niego i nie przeklada sie to na czasy