FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
25 paź 2011 18:53
Eloop napisał(a):
Nasri napisał(a):
Eloop napisał(a):
No tak, ale oko też nie ma w zwyczajach startować z przodu <hura> <hura> <hura> <hura> <hura> <hura> <hura> <hura> <hura> <hura> <hura> <hura> <hura> <hura> <hura> <hura>

To normalne, moze i startuje ostatni, ale jest doswiadczony i Oko ogarnia jazde :E

W porównaniu z predixem to każdy ogarnia :D

Eloop ile razy startowałeś w wyścigu???? Coś mi się wydaje że ty też nie jesteś za dobrym kierowcą.
25 paź 2011 19:09
Ilość startów w wyścigu nie jest wyznacznikiem tego, czy kierowca jest dobry...
Konto usunięte
25 paź 2011 19:35
Widmo napisał(a):
Ilość startów w wyścigu nie jest wyznacznikiem tego, czy kierowca jest dobry...

Uwierz mi że jest , a na pewno w moim przypadku , patrz na moje pozycje startowe a na miejsca które zajmuje teraz też bym był spokojnie 6 ale dostałem strzała :E

Podaję przykład burza w kwalach był lepszy w wyścigu był o 1 sek na okr gorszy -.-
25 paź 2011 20:02
Najpierw trzeba zastanowić się co rozumiemy przez słowa " dobry kierowca ", czy mistrza jednego okrążenia, czy kogoś bezkolizyjnego, czy kogoś kto jeździ równo na wyścigu, czy kogoś kto ma wyniki :P
25 paź 2011 20:40
Nie, żebym narzekał, ale..

POJE*AŁO WAS ZE SKARGAMI???!!! <nerwus> <nerwus> <nerwus>

Myślicie, że mam tydzień czasu i nie mam nic innego do roboty tylko oglądać każdą sekundę powtórki i analizować? <zły>

GP2, ogarnijcie się do jasnej cholery, mam nadzieję, że sporo osób lickę straci, to będę miał mniej do roboty...
25 paź 2011 21:19
Jeśli trzeba mogę pomóc :] Chory jestem w tym tygodniu i mogę posiedzieć, pooglądać i powiedzieć czy niektóre sytuacje to bzdura... zawsze to będzie mniej - ale ja się nie wtrącam. To tylko propozycja

W sumie, nie wiem jak to teraz jest, bo mnie to nie interesuje, ale może skoro mamy podział na F1 i na GP2 to admini od kar też by byli podzieleni? Kary F1 ktoś i kary GP2 ktoś... ?
26 paź 2011 04:50
Rafik, to Monako, więc... nie trzeba dalej nic mówić. xD
26 paź 2011 04:52
Eloop ty sie nie wymądrzaj bo tez taki dobry nie jestes z powodu tamtego sezonu bedziecie mnei zawsze przesladowac? zobaczcie w tym sezonie jak malo kar dostaje do jasnej cholery Eloop i sie <cenzura> uspokoj bo ty dlugo w lidze nie jestes i sproboj cos jeszcze marudzic juz nie powiem na ciebie to co bym chcial bo nie jestem tak chamski jak ty .... <nerwus>
Dodane 26.10.11 07:13:
bez obrazy ale z tej perspektywy to tak wyglada jakby 10 letni leszcz puszczal te emotki i spamil bo ja jaki jestem fajny a on nie eloop i nie <cenzura> mi tu bo nie jestes w tej lidze dluzej odemnie
26 paź 2011 05:23
Nie wiem co gorsze, Eloop czy Strzala. A jak obu jest to w ogóle masakra. <dobani>
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
17 °C
Tor:
17 °C
PIĄ
Deszcz
21 °C
SOB
Deszcz
15 °C
NIE
Deszcz
22 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 926 707

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.