FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
18 lis 2011 22:15
Jeżeli nie pojade w trenie ani kwalach bede mogl w race jechac zgłosić gwiazdkę?
18 lis 2011 22:24
<cenzura> mi już go zablokowały. Wdrażam plan B, czyli wrzucenie w lustrzanym odbiciu.
18 lis 2011 22:36
Eloop napisał(a):
<cenzura> mi już go zablokowały. Wdrażam plan B, czyli wrzucenie w lustrzanym odbiciu.

Teraz się kapnąłeś?
18 lis 2011 22:47
Simi ścinał - mam dowód - wysłałem adminowi - nie ma DQ
Eloop ścinał - nie ma DQ

LUDZIE SŁUCHAJCIE. PODCZAS GP WĘGIER MOŻNA ŚCINAĆ ILE WLEZIE. PAMIĘTAJCIE O TYM !!!
18 lis 2011 23:16
Wlazly napisał(a):
Eloop ścinał - nie ma DQ

LUDZIE SŁUCHAJCIE. PODCZAS GP WĘGIER MOŻNA ŚCINAĆ ILE WLEZIE. PAMIĘTAJCIE O TYM !!!

ile wlezie....

ile wlezie...

ile wlazie...

ile wlaziley...

ile wlazlye...

ile wlazly...

wlazly ścina???????????????????????? ?
KARE MU!!!!XD:D
19 lis 2011 00:00
Dowód w postaci filmu, w którym występują tylko i wyłącznie piksele o kolorze czarnym, mnie jakoś nie przekonuje. <bezradny>

I utrzymując się idei, którą obraliśmy, musimy skończyć z dowodami na czyjeś ścięcie w jakiejkolwiek formie. Powód: ping u kierowcy, który sporządza takie dowody. Oznacza to, że za pilnowanie ścięć odpowiedzialna jest tylko kontrola sesji. A ponieważ w GP2 trzeba zachować koncentrację przez całą sesję, to od następnej sesji to ja pokieruję sesją w GP2, a Radek w F1.

Podczas treningów kontrola będzie trochę mniejsza, bo kto by chciał oglądać całą godzinę jak wy jeździcie. :E
19 lis 2011 05:11
PreDixX napisał(a):
Od: Oko
Temat: Akceptacja kontraktu
Data: 18.11.11 22:51
Dane kontraktu:
Typ kierowcy: testowy
Zaliczka: 200 000 €
Pensja: 10 000 €
Czas trwania: 150 dni
UWAGA!
Przed zawarciem kontraktu należy zapoznać się z zasadami kontraktów, które znajdują się w regulaminie.

hahahah <wyśmiewacz> <wyśmiewacz> i zostaje na troche;)

Zobaczymy, na razie ma jeszcze kontrakt z FIB)

Widzę, że PreDixX ma na swoim avatarze swojego idola<wyśmiewacz>
19 lis 2011 07:39
Rafik napisał(a):
Dowód w postaci filmu, w którym występują tylko i wyłącznie piksele o kolorze czarnym, mnie jakoś nie przekonuje. <bezradny>

I utrzymując się idei, którą obraliśmy, musimy skończyć z dowodami na czyjeś ścięcie w jakiejkolwiek formie. Powód: ping u kierowcy, który sporządza takie dowody. Oznacza to, że za pilnowanie ścięć odpowiedzialna jest tylko kontrola sesji. A ponieważ w GP2 trzeba zachować koncentrację przez całą sesję, to od następnej sesji to ja pokieruję sesją w GP2, a Radek w F1.

Podczas treningów kontrola będzie trochę mniejsza, bo kto by chciał oglądać całą godzinę jak wy jeździcie. :E

I tak nie da się przypilnować 10-15 kierowców w 1 czasie, więc niektórzy będą ścinać. Zwłaszcza pod koniec s2 przy wyjściu na prostą.
19 lis 2011 07:55
Kur jak tam można zyskać 0.5 patrzyłem
19 lis 2011 10:15
Wlazly napisał(a):
Eloop ścinał - nie ma DQ

Masz dowód, że ściąłem?
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Deszcz
Deszcz
Powietrze:
13 °C
Tor:
13 °C
ŚRO
Deszcz
18 °C
CZW
Częściowe zachmurzenie
25 °C
PIĄ
Deszcz
23 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
47 008 760

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.