FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
22 lis 2011 15:13
Zabawa zabawą, ale OL jest jedną z niewielu poważnych lig F1C. Jeśli mamy zachować ten status to nie może być tak, żeby kierowcy ciągle sobie tak jeździli. Rozumiem, rozumiem, GP2 to przedsionek do F1 - dla słabszych, ale nie popadajmy w brak kontroli. Niezależnie jakim kosztem profesjonalizm ligi trzeba utrzymać. Może w GP2 i jeździć 10 kierowców tylko, ale niech to będą normalni kierowcy.
22 lis 2011 15:33
To co się tu teraz dzieje jest okropne. Sory ale co raz bardziej odechciewa mi się jazdy w tej lidze. Ahh wtedy kiedy się tu zapisywałem było Zaje-biście, a teraz już jest zenująco.
22 lis 2011 15:37
To odejdź. Nikt tu Cię nie trzyma. Albo odejdź albo się dostosuj do regulaminu.
22 lis 2011 15:39

Post został usunięty

22 lis 2011 15:39
dzisiaj miałem wolny czas na skończenie projektowania części GP2 race edita. Nadszedł czas na F1, a kiedy to zrobię, resztę powinienem zrobić w 1 dzień (bez wysyłania). Prace idą pełną parą i gwarantuję świetny film ;)
22 lis 2011 15:40
Simon874 napisał(a):
Zabiorę głos. W lidze ścinano od dawna i nikomu to nie przeszkadzało. Jeśli ktoś zauwazył czyjeś ścięcie, został przez niego upomniany albo coś w tym stylu. Teraz (i tu przepraszam wszystkich którzy doszli do ligi w ostatnim czasie, nie wszystkich się to tyczy.) do ligi doszli niektóryz ci których śmiało można nazwać "konfidentami". Na wszystkich kuźwa kablują a sami nie dają przykładu. Ogarnijcie sie. Owszem, mozemy wprowadzac kary, ograniczenia żwiry na poboczach itp. Ale zdecydowanie lepiej będzie zmienić swoje charaktery. Czasem lepiej odpuścić i dac sobie spokój. Reszte napisze w domu bo przerwa mi sie konczy;)

Kto przykladu nie daje? ja nie scinam, Neil tez, Simi tez sie ogarnal i nie scina tak jak kiedys, wiec kto ma dawac przyklad jak nie najlepsi?
22 lis 2011 16:00
Nikt nie chce do air asi? =E zal :P
22 lis 2011 16:06
Rafik ocenzuruj "zal" czy coś bo to <cenzura>ia! <nerwus>
22 lis 2011 16:09
Niektorzy chca robic z siebie nie wiadomo jak dobrych kierowcow, wymieniasz tylko kierowcow jezdzacych w najlepszych teamach, a sa rowniez inni dobrzy kierowcy, tacy ktorzy potrafia rywalizowac bez hamstwa na torze
22 lis 2011 16:14
bo w GP2 są sami kombinatorzy którzy myślą że są boscy i the best... z tymi skargami też już przesadzacie.. czepiacie się kadego szczegółu, jak ktoś trzyma się 3 kołami na torze to też złożycie bo myślicie że Rafik tego nie zauważy i da komuś karę... ogarnijcie się ludzie !
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
13 °C
Tor:
13 °C
SOB
Deszcz
20 °C
NIE
Zachmurzenie
19 °C
PON
Deszcz
17 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
47 057 232

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.