FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
25 lis 2011 20:31
Neil.. nie <cenzura>iaj... nikomu nie przeszkadzał (chyba) charakter Wlazłego a tobie nagle za przeproszeniem coś od<cenzura>a.
25 lis 2011 20:35
Mi nic nie "od<cenzura>a", ponieważ nikt poza tymi co dostali skargi ode mnie nie ma nic do mnie, NIKT. Tylko Wy macie jakiś problem. Wcześniej to i mi Wlazły wydawał się być normalny, ale teraz chyba każdego irytuje jego zachowanie.
25 lis 2011 21:05
D: Jak uważasz, kto będzie mistrzem klasyfikacji kierowców i konstruktorów w serii GP2 i dlaczego będzie to MisterSimi i Arden?
25 lis 2011 21:05
xD

CRAFTER P3!
25 lis 2011 21:22
Neil - tylko jedno pytanie: Czy Ty dalej sądzisz, że moje zachowanie wynika z tego, że zgłosiłeś tyle skarg na mnie?
25 lis 2011 21:25
powtórki z F1 i GP2 będą jakieś 20 min po sesjach wystarczy wejść na kanał i są pod odtwarzaczem
25 lis 2011 21:29
Simon874 napisał(a):
Neil.. nie <cenzura>iaj... nikomu nie przeszkadzał (chyba) charakter Wlazłego a tobie nagle za przeproszeniem coś od<cenzura>a.

Neil napisał(a):
Mi nic nie "od<cenzura>a", ponieważ nikt poza tymi co dostali skargi ode mnie nie ma nic do mnie, NIKT. Tylko Wy macie jakiś problem. Wcześniej to i mi Wlazły wydawał się być normalny, ale teraz chyba każdego irytuje jego zachowanie.

Wlazly napisał(a):
Neil - tylko jedno pytanie: Czy Ty dalej sądzisz, że moje zachowanie wynika z tego, że zgłosiłeś tyle skarg na mnie?

Długo to będzie jeszcze trwało, proponuje zakończyć tą dyskusję, która zmierza do nikąd<bezradny>
25 lis 2011 21:34
Adamson napisał(a):
Simon874 napisał(a):

Neil napisał(a):

Wlazly napisał(a):

Długo to będzie jeszcze trwało, proponuje zakończyć tą dyskusję, która zmierza do nikąd<bezradny>

I to chyba najrozsądniejsze rozwiązanie, zgadzam się z Adamsonem <ok>
25 lis 2011 21:50
Kogoś chętnego do pokazywania F1 transmisji mi trzeba
Konto usunięte
25 lis 2011 22:30
Neil napisał(a):

Mnie irytuje twoje zachowanie ;*
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
14 °C
Tor:
18 °C
NIE
Zachmurzenie
19 °C
PON
Deszcz
17 °C
WTO
Częściowe zachmurzenie
23 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
47 068 804

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.