FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
27 lis 2011 11:04
27 lis 2011 11:06
PANOWIE Z GP2, jesli cos Wam sie ciekawego zdarzy/przydarzy w wyscigu mozecie opisac mi ta sytuacje po race na PW lub na GG: 25167827, a powinno sie to pojawic w NEWSie, nie zapomnijcie podac okrazenia i czasu na powtorce :)
27 lis 2011 11:18
Adamson napisał(a):
Bari napisał(a):
Typer postawiony :D Ostatnio było 90,5% typów Clemsona na P1 :P

A ja dałem wkład 50.000 na typer F1, w którym typowałem kierowców z GP2.. <głupek>

Powinno być odwołanie typów :D Ja już tak zrobiłem 3 razy xD dzisiaj ten trzeci :]
27 lis 2011 11:32
AT&T Williams Szef: Clemson81. Budżet: 16 838 567 €

Byłoby na 8 ulepszeń w GP2 :O
Konto usunięte
27 lis 2011 12:05
Już ma pewny lepszy start w 2012 :D
27 lis 2011 12:11
http://youtu.be/-m5vb2TVhco?t=2m48s

Tak się kończy jazda bez skrzydła na eou rouge :E
27 lis 2011 12:16
Oko napisał(a):
Już ma pewny lepszy start w 2012 :D

Tak jak Rapax, no troche mniej, ale jednak pewny. B)
Konto usunięte
27 lis 2011 12:26
Miał ktoś wylecieć z administracji. Wyleciał ktoś czy nie ? xD
27 lis 2011 12:31
Wy tylko czekacie na jakieś sensacje xD
Sytuacja została wyjaśniona i nikt nie wyleciał.
27 lis 2011 12:46
Bari napisał(a):
Ja się zastanawiam czy jeszcze jestem katolikiem... Neil wyraził swoje zdanie, do czego ma prawo. Nie było potrzeby naskakiwać na niego, wystarczyło zignorować. Zresztą, religii nie ma za bardzo jak bronić, bo kogo? Księży pasibrzuchów, radia wyciągającego kasę od staruszek? Na religii ksiądz też potrafi przynudzić, albo jakąś pierdołę pocisnąć...

Nie wyraził swojego zdania tylko obraził religie. A to różnica.

Krzysiek_aleks napisał(a):
Po raz kolejny, ale i ostatni powiem: jestem katolikiem, ale to nie znaczy, że muszę na każdą inną osobę naskakiwać. Może tu być katolik, ale także i ateista, buddysta, Muzułmanin, Żyd, gej, lesbijka, transseksualista, prostytutka, ksiądz, pastor i jeszcze jakiś ktoś, ale każdy ma prawo do swojego zdania i gówno mi do tego, że jest inny ode mnie. Gdyby wszyscy myśleli tak jak Simon to Neil powinien teraz siedzieć gdzieś w jakiejś norze. Jest coś takiego jak wolność słowa i wolność wyznania. Kiedyś Polska była wyjątkiem co do Europy ultra religijnej, nie było inkwizycji, nie było stosów i mogliśmy być jakoś NORMALNI. Obok siebie mógł mieszkać Rusek z Polakiem. Teraz znów jesteśmy wyjątkiem. Jak wszyscy normalnieją to Polska staje się państwem księży. I powtarzam: każdy ma prawo do własnego zdania. Tak samo masz ty prawo by głosić swoje poglądy religijne, ale także Neil. Tak samo PreDixX może napisać jakąś bzdurę, ale MA TO TEGO PRAWO I NIKT MU <cenzura> NIE MOŻE TEGO ZABRONIĆ.
Dodane 26.11.11 15:53:
Zostaliśmy jakoś stworzeni (nie mówię, że np.: pochodzimy od małpy, albo zostaliśmy sklejeni przez Boga, itp.), a co jest prawdą, a co kłamstwem okaże się jak umrzemy. Ale niestety nie będziemy mogli o tym powiedzieć tutaj...
Dodane 26.11.11 15:54:
Skoro kiedyś mogła być zgoda to dlaczego teraz kurde ciągle się kłócimy?!
Pewno zaraz Simon zacznie na mnie naskakiwać, ale może wreszcie inni zrozumieją.
Wyżyłem się. Teraz mogę wypić herbatę.
Dodane 26.11.11 16:05:
Każdy ma prawo do wypowiedzi. Ma prawo istnieć PiS, ale także Ruch Palikota. Może istnieć NOP ze swoim "Zakazem pedałowania", ale i SLD. Może pisać Gazeta Wyborcza, ale prawo do dostarczania informacji ma Gazeta Polska. Kto chce może oglądać TVP, ale można też oglądać Polsat, TVN, albo Trwam. Można słuchać RM, ale każdy ma takie samo prawo do słuchania Radia ZET. Każdy może chodzić do kościoła codziennie i dawać po 100 zł na tacę, ale każdy ma prawo do tego, aby omijać kościół szerokim łukiem. I nic nikomu do tego.
Dodane 26.11.11 16:06:
I być może usuną mi ten post, ale mam to głęboko gdzieś, bo może ktoś to przeczytał i zrozumiał moje słowa

Ech.... powiem ci coś. Mama nauczyła mnie, że jak się wypowiada w jakiejś sprawie, to trzeba rozumieć zdanie innych. Ty nawijasz na całkowicie inny temat niż zacząłem rozmawiać z Neilem.
Zamilcz więc. Wszystko co napisałeś mógłbym zripostować i wytłumaczyć ci dlaczego twoje słowa są złe, ale nie mam na to czasu i ochoty.
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
19 °C
Tor:
20 °C
NIE
Zachmurzenie
19 °C
PON
Deszcz
17 °C
WTO
Częściowe zachmurzenie
23 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
47 072 885

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.