FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
28 lis 2011 14:33
zachowuj się człowieku, on cię nie wyzywał
28 lis 2011 14:35
SVettel napisał(a):
Post został usunięty przez Klusex997.

Teraz widać kto tu jest problemem. Ja tu staram się po dobroci być miły i mam zaufanie, że większość tych incydentów to lagi, a ten już...

Przykro mi, starałem się. :/
28 lis 2011 14:39

Post został usunięty przez autora

28 lis 2011 14:45
Już mnie wkurza ten typ... Chłopie czy ty do cholery nie widzisz że ja nie dojechałem ? I co Ci da to że dostane +10 godzin do czasu wyścigu. Literuje, tam pisze W Y P A D E K ! Wypadek, takie magiczne słowo któro oznacza to że ktoś nie dojechał. Narazie Rafik nie prosił mnie o powtórkę, a ty wielki pan, wyślij powtórkę. Doskonale o tym wiem a szkoda nerwów na Ciebie.

Proponuje Rafik zrobić coś takiego jak jest na TeamSpeaku, tzn. Mute, tylko tutaj każdy sobie może wyłączyć widoczność postów, bo teraz to przez takiego cwaniaczka się gotuje...
Każdy człowiek ma swoje granice wtrzymałości nerwowej, a przez Ciebie wielu już je przekroczyło i są ostro <cenzura>... wkurzone...
28 lis 2011 14:48
Ja już to proponowałem z postami. Tobie nic dziś nie zrobiłem.

Baytet i Burza - magiczne słowo - WYPADEK

Mam też nie składać na nich?

Wyluzuj trochę, bo max 1 PK dostaniesz, a jeśli dasz replay Rafikowi to może i 0 PK, a to nic nie zmieni.
28 lis 2011 14:50
Dobra, ale jest różnica pomiędzy słowami Spowodowanie Wypadku, a WYPADEK z własnej winy... To tak jakbyś teraz porównał Luzziego z Monzy, i Vettela z Abu Dhabi...
Dodane 28.11.11 15:51:
BTW. Buahahahahahahahh Walka Pudziana unieważniona .
28 lis 2011 14:52
Polska - USA 3:0 :) Siatkówka tak trzymać chłopaki!! Jutro pogrom Egiptu a w piątek na WłochówB)
28 lis 2011 15:02
Mistrz, gdzie się tak nauczyłeś? <wyśmiewacz> <wyśmiewacz> <wyśmiewacz>

http://www.youtube.com/watch?v=EGTKPeuh7 Sc
28 lis 2011 15:07
To co powiedział Thomson po walce, to cała prawda o KSW. Jak to możliwe że taki wirtuoz MMA Mamed Khalidov walczy na tak skorumpowanym oszczanym syfie. Powinien na Pride jechać!
PS. Fajne uszy ma ten sędzia od KSW :D
28 lis 2011 15:11
Rafik napisał(a):
Zarząd już ma dosyć tego co dzieje się w serii GP2 i w tym momencie przechodzimy z "ilości" na "jakość". Bójcie się o licki.

Krzysiek_aleks napisał(a):
Skoro ma być masowy pogrom to może obniżycie wymagania na licencję, co?<prosi>

Czy Ty czytać nie umiesz? Okej czytac umiesz, ale ze zrozumiemiem tekstu czytanego to juz ciezko... To co Rafik napisal jest rownoznaczne z tym, ze bedzie trudniej zdac na licke...
Dodane 28.11.11 16:12:
SVettel napisał(a):
Już mnie wkurza ten typ... Chłopie czy ty do cholery nie widzisz że ja nie dojechałem ? I co Ci da to że dostane +10 godzin do czasu wyścigu. Literuje, tam pisze W Y P A D E K ! Wypadek, takie magiczne słowo któro oznacza to że ktoś nie dojechał. Narazie Rafik nie prosił mnie o powtórkę, a ty wielki pan, wyślij powtórkę. Doskonale o tym wiem a szkoda nerwów na Ciebie.

Proponuje Rafik zrobić coś takiego jak jest na TeamSpeaku, tzn. Mute, tylko tutaj każdy sobie może wyłączyć widoczność postów, bo teraz to przez takiego cwaniaczka się gotuje...
Każdy człowiek ma swoje granice wtrzymałości nerwowej, a przez Ciebie wielu już je przekroczyło i są ostro <cenzura>... wkurzone...

SPOWODOWALES KOLIZJE WIEC NALEZA CI SIE PK!
Dodane 28.11.11 16:13:
StRzaLa napisał(a):
Polska - USA 3:0 :) Siatkówka tak trzymać chłopaki!! Jutro pogrom Egiptu a w piątek na WłochówB)

Masz inne sporty od tego, btw. pogromu nie bedzie, bo Igły i Winiara nie bedzie w podstawie :)
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
16 °C
Tor:
16 °C
PON
Deszcz
17 °C
WTO
Częściowe zachmurzenie
23 °C
ŚRO
Słonecznie
25 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
47 077 594

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.