Rafik napisał(a):
Zarząd już ma dosyć tego co dzieje się w serii GP2 i w tym momencie przechodzimy z "ilości" na "jakość". Bójcie się o licki.
Krzysiek_aleks napisał(a):
Skoro ma być masowy pogrom to może obniżycie wymagania na licencję, co?
Czy Ty czytać nie umiesz? Okej czytac umiesz, ale ze zrozumiemiem tekstu czytanego to juz ciezko... To co Rafik napisal jest rownoznaczne z tym, ze bedzie trudniej zdac na licke...
Dodane 28.11.11 16:12:SVettel napisał(a):
Już mnie wkurza ten typ... Chłopie czy ty do cholery nie widzisz że ja nie dojechałem ? I co Ci da to że dostane +10 godzin do czasu wyścigu. Literuje, tam pisze W Y P A D E K ! Wypadek, takie magiczne słowo któro oznacza to że ktoś nie dojechał. Narazie Rafik nie prosił mnie o powtórkę, a ty wielki pan, wyślij powtórkę. Doskonale o tym wiem a szkoda nerwów na Ciebie.
Proponuje Rafik zrobić coś takiego jak jest na TeamSpeaku, tzn. Mute, tylko tutaj każdy sobie może wyłączyć widoczność postów, bo teraz to przez takiego cwaniaczka się gotuje...
Każdy człowiek ma swoje granice wtrzymałości nerwowej, a przez Ciebie wielu już je przekroczyło i są ostro

... wkurzone...
SPOWODOWALES KOLIZJE WIEC NALEZA CI SIE PK!
Dodane 28.11.11 16:13:StRzaLa napisał(a):
Polska - USA 3:0

Siatkówka tak trzymać chłopaki!! Jutro pogrom Egiptu a w piątek na WłochówB)
Masz inne sporty od tego, btw. pogromu nie bedzie, bo Igły i Winiara nie bedzie w podstawie