FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
4 gru 2011 19:29
Wlazły niestety chyba nie będzie mógł prowadzić transmisji (net mu padł), więc dzisiaj będzie pokazywany wyścig z Clemsonem.
4 gru 2011 19:29
Eloop napisał(a):
Na <cenzura> wyjezdzales na zwir na parabolice
Dodane 04.12.11 20:15:
mogles mnie puscic po tym wyjezdzie to by nie doszlo to tego

aghhahahahahaha wjechalem na zwir? o <cenzura> ześ do<cenzura>al moze jeszcze mialem krolewiczowi sie rozwalic bym nie przeszkadzal? jak ty wyprzedzac nie umiesz ja swoim torem jazdy przed prostą na zakrecie skrecam a pan eloopek nie raczyl sobie nawet hamowac pieknie pięknie weź sie nie wypowiadaj zaoszczędź sobie tego przeciez moglem byc tak wysoko !!! <zły>

Dodane 04.12.11 20:30:
SVettel napisał(a):
Hahahahaha, za spowodowanie kolizji ? Wjechałem w Ciebie ?hahahahahahah, człowieku szkoda mi słów, klawiatura mi nie zadziała, 2 sekundy po was ruszyłem, a ty zdążyłeś mnie rozwalić...

Vettel zaoszczędz sobie z nim klócenia wroc jak nauczysz sie wyprzedzac to ja juz nie bylem w tamtym sezonie takim ciulem :O
4 gru 2011 19:31
Eloop napisał(a):
SVettel napisał(a):
Hahahahaha, za spowodowanie kolizji ? Wjechałem w Ciebie ?hahahahahahah, człowieku szkoda mi słów, klawiatura mi nie zadziała, 2 sekundy po was ruszyłem, a ty zdążyłeś mnie rozwalić...

Może nie spowodowanie kolizji, ale nieprawidłowe zachowanie na torze. Ja ci nic nie zrobiłem, nic ci sie nie stało, a ja straciłem front wing

Szkoda słów... Nic nie zrobiłeś ? no poza tym że zawieszenie lekko uszkodzone, tylni spojler uszkodzony przez co traciłem 10km/h na prostej to w sumie nic...
4 gru 2011 19:31
StRzaLa napisał(a):
Eloop napisał(a):
Na <cenzura> wyjezdzales na zwir na parabolice
Dodane 04.12.11 20:15:
mogles mnie puscic po tym wyjezdzie to by nie doszlo to tego

aghhahahahahaha wjechalem na zwir? o <cenzura> ześ do<cenzura>al moze jeszcze mialem krolewiczowi sie rozwalic bym nie przeszkadzal? jak ty wyprzedzac nie umiesz ja swoim torem jazdy przed prostą na zakrecie skrecam a pan eloopek nie raczyl sobie nawet hamowac pieknie pięknie weź sie nie wypowiadaj zaoszczędź sobie tego przeciez moglem byc tak wysoko !!! <zły>

Z mojej perspektywy wyglądało to tak
No więc "pre - dick's" jedzie przez parabolice, zjeżdża na lewo i gwałtownie zwalnia, a ja już nie miałem czasu zareagować, kręciłem w prawo jak namocniej ale już było za późno na cokolwiek. Jakbyś ty wielmożny pre-dicksie zjechał na lewo, bo widziałeś że się zbliżam do niczego by nie doszło.
4 gru 2011 19:32
ahahhahahahahahahaha <wyśmiewacz> <wyśmiewacz> zobacz sobie powtorke ty nawet nie zaczales skrecac... a ja sie trzymalem po lewo bo sie balem ze mi <cenzura>niesz i skrecam a ty <cenzura>s! i zwir 1 okrazenie ponad
Dodane 04.12.11 20:33:
Rafik kiedy bedzie mozna skladac kary?
4 gru 2011 19:35
<cenzura> 14 okr ze skrzywionym zawieszeniem <zły> <zły>
Dodane 04.12.11 20:35:
ale i tak P2 <hura> <hura>
4 gru 2011 19:38
StRzaLa napisał(a):
ahahhahahahahahahaha <wyśmiewacz> <wyśmiewacz> zobacz sobie powtorke ty nawet nie zaczales skrecac... a ja sie trzymalem po lewo bo sie balem ze mi <cenzura>niesz i skrecam a ty <cenzura>s! i zwir 1 okrazenie ponad

Właśnie obejżałem, I TY KRĘCIŁEŚ W PRAWO!
Dodane 04.12.11 20:38:
Specjalnie w<cenzura>ałeś mi się pod koła, i na cb leci skarga :)
4 gru 2011 19:40
hahahahahahahahahahahahhahahhah ahha <wyśmiewacz> <wyśmiewacz> <wyśmiewacz> <wyśmiewacz> <wyśmiewacz> <wyśmiewacz> <wyśmiewacz> <wyśmiewacz> <wyśmiewacz> specjalnie skrecilem!!!! ja mialem chlopcze pierwszenstwo. poniewaz bylem przed toba i skrecalem w prawo chyba nie bede skrecal w lewo??? i tak dostaniesz pkt duzo karnych i zbieraj bys stracil:)
4 gru 2011 19:41

Post został usunięty przez Łukasz Dams

4 gru 2011 19:43
czy to jest jakis zart?
c) bolid zatrzymał się w pułapce żwirowej - kara 15 sekund i 3 punkty karne
jezeli ja bylem w pulapce zwirowej okrazenie to chyba powinien dostac ? wiecej? punkt do zmienienia.
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
14 °C
Tor:
17 °C
WTO
Częściowe zachmurzenie
23 °C
ŚRO
Słonecznie
25 °C
CZW
Częściowe zachmurzenie
22 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
47 097 995

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.