FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
5 gru 2011 21:50
Clemson81 napisał(a):
Radek przecież nie trzeba mieć misów by czitować:P :P :P

Dobrze wiem tylko robiłem ze wszystkich idiotów :P
5 gru 2011 22:13
Coś Ci nie wyszło O_o
5 gru 2011 22:48
awatar B)
5 gru 2011 22:50
Nie wiem, co to za moda teraz na kończenie kariery. Patrząc na innych jak ogłaszają koniec jazdy, zastanawiam się, co Was skłoniło do takiej decyzji, gdyż nagłe zakończenie kariery przez tyle osób daje do myślenia, czy przypadkiem to nie my (zarząd) i sama liga jest tego powodem.

Ja jestem szczęściarzem i jako informatyk mam wyjątkowo luźno na studiach, więc mam sporo wolnego czasu, dlatego nadal zamierzam się ścigać i prowadzić tą ligę jak najlepiej się da. Gdy widzę, że coś jest nie tak, staram się to poprawić jak najszybciej się da (te zdanie powinni uważnie przeanalizować ci, którzy patrząc na lt się denerwują). Problem braku czasu na trenowanie przed wyścigiem jest również rozwiązywalny. B)

Dlatego jeżeli kończycie karierę z jakiś konkretnych powodów, to bardzo proszę o napisanie mi o tym.

(a o Radka się nie bójcie, jak go zmusz.. to znaczy zmotywuje xD)
6 gru 2011 05:05
Rafik użyje bardzo mocnych argumentów na RadkaB)
6 gru 2011 06:24
Rafik opanuj tego typka eloopa przy ostatnim zakrecie na monzy chyba wiekszosc trzymie sie lewej strony toru by ladnie wejsc? mialem po prawo jechac? :O za te dyskusje ukarajcie go jak sie da aa nie powinno być moze tak ze sekundy nalicza sie podlog tego ile kierowca stracil? w zwirze. i nie <cenzura> eloop ja jade jak zawsze wchodze w ten zakret a ten mi w dupe nie raczyl ani hamować i ci powie jeszcze ze moja wina? <wyśmiewacz> <wyśmiewacz> (KRETYNIZM)
6 gru 2011 06:29
Opanuj ortografię.
6 gru 2011 06:29
nie chce mi sie xD szkoda czasu
6 gru 2011 06:31
To nie licz, że Rafik też się to sprawą zajmie. Spodziewam się, że napisze tak jak Ty wyżej. :>
6 gru 2011 06:34
Rafik opanuj tego typka eloopa przy ostatnim zakręcie na monzy chyba większość trzymie się lewej strony toru by ładnie wejść? miałem po prawo jechać? za te dyskusję ukarajcie go jak się da a nie powinno być może tak że sekundy nalicza się podłóg tego ile kierowca stracił? w żwirze. I nie eloop ja jadę jak zawsze wchodzę w ten zakręt a ten mi w dupe nie raczyl ani hamować i ci powie jeszcze że moja wina? (KRETYNIZM) (SPROSTOWANIE KTÓRE KTOŚ SOBIE ŻYCZYŁ)B)
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
19 °C
Tor:
29 °C
WTO
Częściowe zachmurzenie
23 °C
ŚRO
Słonecznie
25 °C
CZW
Częściowe zachmurzenie
22 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
47 101 767

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.