FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
13 gru 2011 16:32
Chodził z tobą 3 lata do klasy, to chyba znał cie wystarczająco dużo

I tu się mylisz.

Ja tam do ciebie nic nie mam bo wiem że jesteś taki przez Rafika i rodziców -.-

A tu zaś masz rację.
Konto usunięte
13 gru 2011 16:32
Radek napisał(a):

Chodził z tobą 3 lata do klasy, to chyba znał cie wystarczająco dużo

I tu się mylisz.

Ja tam do ciebie nic nie mam bo wiem że jesteś taki przez Rafika i rodziców -.-

A tu zaś masz rację.

<luzik>
13 gru 2011 16:38
Bolidy są idealne, tylko poskładać, to kombinują. Neil ty się wtrącasz do każdej ligi chyba, bo gdzie nie wejdę, to Ty - fajnie!
13 gru 2011 16:39
Gdzie ja się ostatnio udzielałem? Ja kojarzę tylko czas, kiedy na kilku stronach głosiłem koniec F1C. :D
13 gru 2011 16:40
Nie wydaję mi się.
Przedstawiłem propozycję Rafikowi, na którą się nie zgadza:
- Następny sezon byłby "sezonem realnych bolidów"
- Sprawdzilibyśmy w nim, jak bardzo popularna byłaby nasza liga w otoczeniu innych lig
- Jeżeli by się nie sprawdziło (liga by traciła popularność) wprowadzilibyśmy nierealne zespoły i zobaczyli co się stanie.

Wydaje mi się, że jest to najkorzystniejsze rozwiązanie dla obu stron.
Podaj linki, bo chciałbym zobaczyć.
13 gru 2011 16:41
Fajnie... wracam do domu... 16 stron spamu, na każdej neil, na co drugiej ziomal, menel, czasem predixx i cupałki. Gadanie o? Modzie, potem o życiu, potem o...pierdołach?
O życiu nikt z nas praktycznie nic nie wie (no może Clemson - 27 lat to już co nieco może wiedzieć)
Co do moda... Robicie problem z niczego... skoro będzie można tworzyć własny team, to czy ktoś takiemu Menelowi zabroni zrobić np. McLaren F1 Team z idealnym modelem, jak ten przyszły w 2012? Chcecie realizm, to go zróbcie. Możemy się dogadać sami i stworzyć jakieś improwizacje prawdziwych bolidów. Rafik zobaczy, że wolimy prawdziwe, a te wyglądają okropnie to zmieni zdanie. Zabawa we własne teamy jest na tą chwilę dosyć otwarta. Chcesz RedBulla? Rób RedBulla, chcesz Renault Pro Elo Microsoft hejter Tim? Rób... Nie potraficie zrozumieć, że teraz macie większą wolność? Dostaniecie bolid - zobaczycie ile pracy wymaga...
13 gru 2011 16:42
f1challenge, lightleague, plf1, wfc world itp
Dodane 13.12.11 17:44:
Ja proponowałem już bolidy realne + kaski własne.
13 gru 2011 16:47
Light League to moja liga, moja kreatura i tam aktualnie pełnie funkcję podobną co tutaj, czyli pomysły. F1 Challenge to ostatnio właśnie o Clemsonie pisałem, tak to też zaglądam czasem, bo pamiętam czasy, w których nie był to tylko portal F1C. F1CH-World chyba masz na myśli na końcu, więc: po pierwsze - reklama Light League uzgodniona z administracją tamtejszą chyba nie jest wielkim udzielaniem, po drugie Clemson. Jeśli widziałeś mnie na WSL - też tam miałem kontynuować ligę Light, a jeśli widziałeś mnie na innych portalach to wiedz, że coś się dzieje!

Mam nadzieję, że rozwiałem wątpliwości.

Zapomniałem o PLF1 - też o Clemsonie rozważaliśmy tam. :)
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
21 °C
Tor:
28 °C
WTO
Deszcz
22 °C
ŚRO
Słonecznie
24 °C
CZW
Deszcz
24 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
47 185 322

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.