FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
31 gru 2011 11:28
Ziomek027 napisał(a):
ZiomalZiomalski napisał(a):
dsj 4 v1.0 dzis wychodza

a wiesz czy będą w niej gracze CPU?

Nie będzie. Informacja od samego Jussiego :]
31 gru 2011 11:52
SVettel napisał(a):
Ziomek027 napisał(a):
dsj 4 v1.0 dzis wychodza

a wiesz czy będą w niej gracze CPU?

Nie będzie. Informacja od samego Jussiego :]

szkoda:(
Ich strona przeżywa takie oblężenie że nie mogę na nią wejść:O
31 gru 2011 12:21
Dominik Glinka zmienił(a) status z „w związku” na „wolny(a)”.
3 godz. temu

O ŻESZ <cenzura> W DUPĘ WĘŻA!
Dodane 31.12.11 13:22:
dsj 4 v1.0 dzis wychodza

Wiem, miały być w czerwcu, krótkie opóźnienie...
Dodane 31.12.11 13:31:
Strona nie wchodzi już od godziny ponad, myśle, że coś nie poszło i Jussi wprowadza jakieś poprawki... Na forum wszyscy ładnie go jadą, jak wyjdzie gra to mam nadzieję, że jakiś <cenzura> poda CD-Key'a do pełnej wersji :)
Dodane 31.12.11 13:32:
Btw. Hilde wczoraj połamał odcinek kregosłupa i niewiadomo czy jeszcze kiedyś będzie skakał... Brawo dla ogranizatorów! Oraz za powtórzoną pierwszą serię, wszyscy wiemy dlaczego ona została powtórzona...
31 gru 2011 12:40
Dominik Glinka zmienił(a) status z „wolny(a)” na „w związku”.

:O <bezradny>
31 gru 2011 12:42
No, na pewno nie już w tym sezonie ;) Widziałem ten skok na YT i coś musiał mieć z wiązaniem nie tak. Ale trzeba przyznać, że gdyby nie powtórzona I seria mogłoby być ciekawie. Przecież specjalnie zrobili ten cholerny przelicznik wiatru na punkty, żeby ie było oczekiwania, powtarzania serii itp.
Dodane 31.12.11 13:44:
dsj 4 v1.0 dzis wychodza

Mam nadzieję, że poprawili fizykę. W betach nie dało się w ogóle polecieć<zły>
31 gru 2011 12:46
Miska już 880 zł o.O
31 gru 2011 13:36
Krzysiek_aleks napisał(a):
No, na pewno nie już w tym sezonie ;) Widziałem ten skok na YT i coś musiał mieć z wiązaniem nie tak. Ale trzeba przyznać, że gdyby nie powtórzona I seria mogłoby być ciekawie. Przecież specjalnie zrobili ten cholerny przelicznik wiatru na punkty, żeby ie było oczekiwania, powtarzania serii itp.
dsj 4 v1.0 dzis wychodza

Wiązanie?
Porównaj jego upadek z upadkiem Małysza z Zakopanem ubiegłego sezonu. Miej na uwadze tez to, że zarówno tu jak i tu na zeskoku zalegał nieubity śnieg czyli po prostu "puch". Jestem pewien że nie jest komfortową sprawą jazda po takim czymś, i to z prędkościami nie raz przekraczającymi setke:)
Dodane 31.12.11 15:09:
A, no i nie mów że nie da sie latać w tych dsj. Właśnie w tych spotkałem najbardziej realną fizykę w swoim życiu. Pochwale sie- Bad Mittendorf z 35 belki i wietrze 2,3 pod narty- 242m:D :D
31 gru 2011 14:36
Taaa a ustane ?

Po pierwsze nasri to nie wiem skąd takie info, napewno nieoficjalne.

Po 2 fizyka jest najlepsza, a to że nie potrafisz odlecieć to pokazuje że nie umiesz grać. W przeciwieństwie do DSJ 3, zawodnik nie leci tu jak kłoda drewna zrzucona z rozbiegu...
Dodane 31.12.11 15:45:
Miska już 1000zł :] :O
31 gru 2011 15:05
No, szczerze się przyznam, grałem w DSJ3 i DSJ2 bardzo długo i ta fizyka jakoś u mnie pozostałą i sobie nie radzę. :/
Simon874 napisał(a):
Krzysiek_aleks napisał(a):
dsj 4 v1.0 dzis wychodza

Wiązanie?
Porównaj jego upadek z upadkiem Małysza z Zakopanem ubiegłego sezonu. Miej na uwadze tez to, że zarówno tu jak i tu na zeskoku zalegał nieubity śnieg czyli po prostu "puch". Jestem pewien że nie jest komfortową sprawą jazda po takim czymś, i to z prędkościami nie raz przekraczającymi setke:)
Dodane 31.12.11 15:09:
A, no i nie mów że nie da sie latać w tych dsj. Właśnie w tych spotkałem najbardziej realną fizykę w swoim życiu. Pochwale sie- Bad Mittendorf z 35 belki i wietrze 2,3 pod narty- 242m:D :D

Ja tylko wysnułem swoją teorię spiskową. Jedno jest pewne: Hilde ma po sezonie i już
31 gru 2011 15:20
Menel napisał(a):
StRzaLa napisał(a):
karola 100 razy lepszy:D

Ty się mu <cenzura> nie podlizuj.
Karol jeszcze poczekaj:D.

Nie podlizuje się poprostu Karol jest spoko zero sprzeczek itd. nie mówiąc o tobie... no i avatar naprawde mi się wiele bardziej podoba i wogole wszystko :D
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
19 °C
Tor:
26 °C
ŚRO
Zachmurzenie
24 °C
CZW
Deszcz
17 °C
PIĄ
Deszcz
21 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
47 259 203

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.