FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
15 maj 2012 19:44
Na podstawie aktualizacji przed i po sesji by się dało, tylko kto by robił aktualizację po trenie? xD
15 maj 2012 19:46
To skoro zmierzacie do systemów z prawdziwej F1 to prosiłbym o jedną kwestię też z F1:

Gotowe setupy "przygotowane" przez team przed pierwszym treningiem. :D
15 maj 2012 19:46
Nie rozumiesz tego systemu czasowego:P
Uaktywniłby się w momencie aktualizacji i (przez godzine) działał. Następnie samoczynnie by się wyłączył. Bez żadnych ponownych aktualizacji.
Dodane 15.05.12 21:47:
Neil napisał(a):
To skoro zmierzacie do systemów z prawdziwej F1 to prosiłbym o jedną kwestię też z F1:

Gotowe setupy "przygotowane" przez team przed pierwszym treningiem. :D

Musisz se go sam dopracować w fabrycznym symulatorze twojego zespołu:D :D
15 maj 2012 19:51
Simon874 napisał(a):
Nie rozumiesz tego systemu czasowego:P
Uaktywniłby się w momencie aktualizacji i (przez godzine) działał. Następnie samoczynnie by się wyłączył. Bez żadnych ponownych aktualizacji.

No ja nie wiem czy tak się da xD
15 maj 2012 19:51
Prawdziwa F1 używa symulatorów rozbudowanych (rFactor również w pewnej edycji), a my?

Trenujmy na F1 Challenge!!!! <hura> xD
15 maj 2012 19:55
A co blokowałby ten system czasowy? Odpalanie toru?
15 maj 2012 19:55
Kacper997 napisał(a):
WyllyF1 napisał(a):
i tak Roxor wygrasz bo ktoś <cenzura> zgłosił skargi <nerwus>

Domyśl się kto (albo zobacz kto był w wynikach drugi)

jeśli myślisz że ja złożyłem skargi to jesteś w dużym błędzie.. Sam się modliłem aby na mnie nikt nie złożył a ja jeszcze miałem oglądać jak po<cenzura> kto minimalnie wyjechać za tor .. <cenzura> nie mam co robić tylko siedzieć 2godziny nad repem i się <cenzura> podniecać że ktoś karę dostanie.. ogar... :) ja wiem kto to składa te kary tak ale nie powiem kto bo i tak raczej każdy wie kto :)
Dodane 15.05.12 21:58:
Popeyek napisał(a):
jakie to przykre gdy ktoś nie umie się pogodzić z tym że ktoś był lepszy od niego. po prostu przyjmijcie to na honorowo, skoro jesteście tacy za<cenzura>iści to będziecie jeszcze wygrywać ale w tym wyścigu ktoś był lepszy od Was. np. Patryk, czy MisterSimi nawet nic nie pisali że fuksem wygrał albo coś tylko mu pogratulowali, jak prawdziwi sportowcy. i to się chwali :D

gościu wyluzuj ... napisałem to dla funu a ty sensacje z tego robisz :P .. Gratulacje dla niego że wygrał cieszę się że mój były team mate wygrał :) .. P2 znakomite
15 maj 2012 20:01
Radek napisał(a):
Ludzie, bierzcie przykład ze mnie. Na trenie mnie nie było, w sobotę zacząłem trenować i jestem 3 w wyścigu. Po co wam tory już teraz? xD<lol>

Jak ja byłem w gp2 to tak samo było, póki miałem co najmniej średni bolid. O jednym z najlepszych nie wspomne, dlatego jezdze w F1 i troszke trenuje, bo to bylo bez sensu.
15 maj 2012 20:02
Ziomek027 napisał(a):
A co blokowałby ten system czasowy? Odpalanie toru?

Dokładnie:P

To oczywiście są tylko fantazje wymagających od Rafika cudów, ligowiczów:D

RAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaffffffffiiii iiiikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk zróbbb z tymi tooooramiiiiiiiii<prosi> <prosi> <prosi> <prosi> <prosi> <prosi> <prosi>

http://www.youtube.com/watch?v=oZAYfdf6T eM hahahahah
15 maj 2012 20:27
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
14 °C
Tor:
14 °C
CZW
Deszcz
22 °C
PIĄ
Deszcz
18 °C
SOB
Deszcz
17 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
47 643 306

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.