FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
31 maj 2012 18:27
No co. Nowy Miodek się znalazłB)
31 maj 2012 18:28
KarolBed5 proszony na zarząd.
31 maj 2012 18:39
Co do uczenia się... aby coś umieć trzeba się z czymś zapoznać [przeczytać, obejrzeć, posłuchac, wyprobować w praktyce] bardziej inteligentny człowiek najwyzej szybciej coś zrozumie, wymyśli, ale na pewno nie zrobi tego "nigdy się nie ucząc". Więc jeśli ktoś tak mówi to albo mysli że to komuś imponuje i dlatego kłamie, albo jest skończonym idiotą i w życiu albo ustawią go rodzice albo będzie kopał rowy lub kradł samochody :) Każdy, nawet największy geniusz się uczy..

Dodane 31.05.12 20:44:
PreDixX napisał(a):
Do ktorej chodze klasy myslalem ze to pytanie interpretowales do krzysia tak do 2 Gimnazjum nawet 2b :P a tak pozatym nie mam az takich zlych ocen i nie mowie ze jestem geniusz.. przeciez mowie ze no ogar. z tych do nauki dla mnie (nie nauki) lubie Geografie

weźcie mu wytłumaczcie różnicę pomiędzy "interpretować" a "adresować" <głupek> <wyśmiewacz>
31 maj 2012 18:48
Purley napisał(a):
Co do uczenia się... aby coś umieć trzeba się z czymś zapoznać [przeczytać, obejrzeć, posłuchac, wyprobować w praktyce] bardziej inteligentny człowiek najwyzej szybciej coś zrozumie, wymyśli, ale na pewno nie zrobi tego "nigdy się nie ucząc". Więc jeśli ktoś tak mówi to albo mysli że to komuś imponuje i dlatego kłamie, albo jest skończonym idiotą i w życiu albo ustawią go rodzice albo będzie kopał rowy lub kradł samochody :) Każdy, nawet największy geniusz się uczy..

do geniuszy się nie zaliczam, a moja nauka ogranicza się do odrabiania lekcji, - raz na dziesięć w domu. :D
i czy takie robienie prac domowych (spisywanie) jest równoznaczne z uczeniem się?
bo jak nie to będę kopał rowy :|

Dodane 31.05.12 20:48:
a no i znowu nie mogę wejść na TSa -.-
31 maj 2012 18:51
jak wy płytko myślicie... łażac do budy i zaliczając sprawdziany czegoś się uczysz... jakbys sie nie uczył i miał wiedze o swiecie na poziomie dziecka 6 letniego ktore poszlo do zerowki i od tamtej pory sie nie uczylo to nie mialbys takiej orientacji w swiecie aby znalezc lepsze zajecie...

Nie odrabisz prac domowych [ja tez nie odrabialem tych niepotrzebnych] ale UCZYSZ SIĘ i tak...
31 maj 2012 18:57
ok,
31 maj 2012 19:08
No to ja źle napisałem xD Matmy uczę się na lekcjach
31 maj 2012 19:15
Witajcie mośki. Wszystkie zaległe filmiki będą do niedzieli zrobione, więc proszę się nie denerwować.
31 maj 2012 19:25
Ok, u mnie jest tak prac domowych nie odrabiam no chyba ze referat albo wypracowanie z neta. prace domowe spisuje na przerwach. Po 2 ucze sie moze z 2,3 przedmiotow a tak to kompletny luz sciagam itd i czasami przeczytam na wolnej albo na przerwie i tyle.
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Deszcz
Deszcz
Powietrze:
13 °C
Tor:
13 °C
ŚRO
Deszcz
20 °C
CZW
Deszcz
22 °C
PIĄ
Deszcz
18 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
47 635 612

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.