FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
3 cze 2012 18:30
pisałem ze jechałem bez pita?
nie pisałem, więc pisze

Simon874 pisze:
Pojechałem ten wyścig bez pitstopuB)
3 cze 2012 18:31
Simon874 napisał(a):
YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE <cenzura> PIERWSZE PKT !!!
Nie czuje ramion. Całodzienne granie w noge i ffb mnie wykończyły.

Dziękuje za sc w końcowce<ok> <ok> <ok> <ok> <ok> Gdyby nie sc, to byłybym najwyżej 8:D

aaa no i warto pochwalić Yayo (?), tak chyba on jechał za mną w końcowce. Wiedział, że jak jest komunikat na chacie to sie nie w<cenzura>a tak jak kiedyś niektórzy to robili.

Dzięki wszystkim za swietny wyścig;)

Tak, nie w<cenzura>, ale miałem ochotę xD Jak można tak wolno jechać?! <lol>
3 cze 2012 18:36
JA PIERDZIELE CO ZA PIER*OLONE CH*JSTWO ! 16% CAŁEGO SEZONU MOGĘ ZALICZYĆ DO UDANYCH, ALE NIE, BO ZAWSZE JEST TAKI KIEROWCA, KTÓRY CELUJE W PODIUM I NA OSTATNIM OKRĄŻENIU MUSI COŚ ZJ*BAĆ I NIE DOJECHAĆ PORAZ ENTY ! NO JA PIERDZIELE NIGDY SIĘ TAK NIE CZUŁEM, NA RAZIE DAJE SOBIE SPOKÓJ Z WYŚCIGAMI, DO TEGO KOŃCZY MI SIĘ AKTYWACJA, WIĘC DO ZOBACZENIA WSZYSTKIM W NASTĘPNYM SEZONIE.
3 cze 2012 18:42
Verva liderem generalki :P
3 cze 2012 18:43
JAK <cenzura> MOŻNA TAK WOLNO JECHAĆ DO SC ? -.- DZIĘKI WAM BO PRZEZ WAS SPALIŁEM SILNIK... I NA CO NA OSTATNIE OKR. SC SIĘ PYTAM ??? DAJE SOBIE SPOKÓJ Z TYM SEZONEM BĘDĘ JEŹDZIŁ DLA PICU TYLKO.. NO CHYBA ŻE LICENCJI NIE BĘDĘ MIAŁ ZA PISANIE... ALE ZWISA MI TO -.-
3 cze 2012 18:46
Roxor21 napisał(a):
JAK <cenzura> MOŻNA TAK WOLNO JECHAĆ DO SC ? -.- DZIĘKI WAM BO PRZEZ WAS SPALIŁEM SILNIK... I NA CO NA OSTATNIE OKR. SC SIĘ PYTAM ??? DAJE SOBIE SPOKÓJ Z TYM SEZONEM BĘDĘ JEŹDZIŁ DLA PICU TYLKO.. NO CHYBA ŻE LICENCJI NIE BĘDĘ MIAŁ ZA PISANIE... ALE ZWISA MI TO -.-

Spaliłeś w GP2 silnik, bo za wolno jechałeś? Powaliło?
3 cze 2012 18:46
Burza nie wkurzaj się tylko do znajomego zagaduj B)
3 cze 2012 18:49
Roxor21 napisał(a):

Właśnie nadal mnie dziwi, dlaczego na chacie napisałeś że to niby moja wina -,- Przecież to nie ja jechałem bez pit-stopu i to nie ja jechałem w okolicach 200 km/h na prostej -,-
3 cze 2012 18:50
Rafik napisał(a):
Roxor21 napisał(a):

Źle zrozumiałeś, ktoś jechał wolno, a on jechał szybko i zrzucił bieg. Cała filozofia.
3 cze 2012 18:55
Yayo napisał(a):
Simon874 napisał(a):
YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE E <cenzura> PIERWSZE PKT !!!
Nie czuje ramion. Całodzienne granie w noge i ffb mnie wykończyły.

Dziękuje za sc w końcowce<ok> <ok> <ok> <ok> <ok> Gdyby nie sc, to byłybym najwyżej 8:D

aaa no i warto pochwalić Yayo (?), tak chyba on jechał za mną w końcowce. Wiedział, że jak jest komunikat na chacie to sie nie w<cenzura>a tak jak kiedyś niektórzy to robili.

Dzięki wszystkim za swietny wyścig;)

Tak, nie w<cenzura>, ale miałem ochotę xD Jak można tak wolno jechać?! <lol>

Nie maiłem opon. jak był HUD, to przy oponie miałem jedna czerwoną kropke:D
SC mnie uratowało.

Roxor21 napisał(a):

to moja wina. Jechałem wolno, ale po torze i bez problemów.
w prawdziwej F1 gdyby HRT jechało przed Ferrari (za SC) , to Alonso nie mógłby wyprzedzić de la Rosy:)

Rafik napisał(a):
Roxor21 napisał(a):

No właśnie. Prosze mnie więc nie obrażać. Podejrzewam ze spaliłes, bo musiałem szybko wyhamowac przed Yayem. A więc..... ODLEGŁOŚCI KOLEGOB)
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
15 °C
Tor:
15 °C
ŚRO
Deszcz
20 °C
CZW
Deszcz
22 °C
PIĄ
Deszcz
18 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
47 635 035

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.