FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
28 cze 2012 17:20
Klusex997 napisał(a):
Ludzie... Tu nie chodzi o ładniejsze, czy bardziej lub mniej różniące się samochody. PSC i DTM cieszą się największą popularnością, a o to właśnie zarządowi chodzi najbardziej - aby przyciągnąć więcej kierowców.

<cenzura>ie mnie jakaś popularność
DjPatric94 napisał(a):
WyllyF1 napisał(a):
yeahhhh moje ulubione serie weszły <hura>

Ulubione bo polacy jezdza, sa duzo lepsze serie ale ludzie widze ze jest polak to na psc wala. Bezsens troche

No tak, w DTM aż się roi od Polaków
Krzysiek_aleks napisał(a):
DjPatric94 napisał(a):
WyllyF1 napisał(a):

Ulubione bo polacy jezdza, sa duzo lepsze serie ale ludzie widze ze jest polak to na psc wala. Bezsens troche

PSC najchętniej wywaliłbym, ale jak napisałem wyżej - to tak, jakby była F1 i IndyCar, dwie tak samo szybkie serie.
Dodane 28.06.12 19:19:
Menel napisał(a):
Ja tak naprawdę, że jest PSC, ponieważ jest to wolniejsza seria do DTM. Będzie super. Teraz muszę dowiedzieć się jaki model z DTM będzie w użytku.

Jak to jaki ? MERCEDES!!

Jak to jaki ? OPEL!! xD

Jak to jaki ? BMW:D
28 cze 2012 17:22
Rafik PW, Menel GG
28 cze 2012 17:22
Tak w ogóle to dlaczego nie było GP3? xD
28 cze 2012 17:23
Gdyby była taka opcja jak na facebooku "lubie to" to teraz bym kliknął "nie lubie to"
Crafter napisał(a):
Klusex997 napisał(a):
Ludzie... Tu nie chodzi o ładniejsze, czy bardziej lub mniej różniące się samochody. PSC i DTM cieszą się największą popularnością, a o to właśnie zarządowi chodzi najbardziej - aby przyciągnąć więcej kierowców.

<cenzura>ie mnie jakaś popularność

Im mniej osób, tym większe prawdopodobieństwo zakończenia działalności ligi. Jeśli ludzie chcą jeździć w PSC i DTM, to będą tam jeździć.
DjPatric94 napisał(a):
WyllyF1 napisał(a):

Nie dlatego że Polacy są w tych seriach , po prostu je lubię ... A jakiego polaka masz w DTM ?
28 cze 2012 17:24
Bo nikt nie zgłosił? :P

Ja wam mówię - na nowy sezon za rok GT1 i GT3. Tak jak wyżej: 3 różne kategorie wyścigowe. A na nowy rok dołożyć ewentualnie po jednej serii do każdego, czyli GP3, V8 Supercars i Super GT
28 cze 2012 17:49
Bo nikt nie zgłosił? :P

Ja wam mówię - na nowy sezon za rok GT1 i GT3. Tak jak wyżej: 3 różne kategorie wyścigowe. A na nowy rok dołożyć ewentualnie po jednej serii do każdego, czyli GP3, V8 Supercars i Super GT

<cenzura> <cenzura>ana mac.
jest ankieta, większość wybrała.
Za przeproszeniem po <cenzura> ta dyskusja skoro nawet licki nie masz.
Rozumiem "wkład w ligę", ale <cenzura> bez przesady. Wciskasz <cenzura> na siłe jakbyś był nie wiem jakim znawcą.
aha, i ten avatar troszki przypałowy jest:P
sory Krzysiu że w ten sposób, ale inaczej to byśmy długo do porozumienia nie doszli
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
20 °C
Tor:
26 °C
PON
Częściowe zachmurzenie
21 °C
WTO
Deszcz
23 °C
ŚRO
Deszcz
20 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
47 621 962

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.