FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
21 lip 2012 13:21
A ja uważam, że Vettel w tym sezonie pokazuje swój ogromny talent i że 2 tytuły nie są tylko i wyłącznie zasługą świetnego samochodu :>
21 lip 2012 13:23
Alonso , też pokazuje klasę . W aucie które na początku sezonu nie mogło walczyć o wejście do Q3 , teraz wygrywa . A co do Vettela to Simi się zgadza z tobą Czarek
21 lip 2012 13:26
Jakbyś nie wiedział, fanem Alonso jestem odkąd zacząłem oglądać F1. A o jego klasie dzis nie wspominam, bo to chyba oczywiste xD
21 lip 2012 13:46
Czarek napisał(a):
Who's your daddy?
Schumacher mówiący o zbyt trudnych warunkach - kompromitacja :>

A czy jak raikkonen jechał za perezem i on wyjechał z pitów to rai nie mówił ze perez go blokował a nie o warunkach ?
21 lip 2012 13:54
Co ma Raikkonen do Schumachera, bo nie wiem
21 lip 2012 14:16
WyllyF1 napisał(a):
Alonso , też pokazuje klasę . W aucie które na początku sezonu nie mogło walczyć o wejście do Q3 , teraz wygrywa . A co do Vettela to Simi się zgadza z tobą Czarek

A to jesteś adwokatem Simiego, że mówisz, że się z kimś zgadza?
21 lip 2012 14:36
Czarek napisał(a):
Co ma Raikkonen do Schumachera, bo nie wiem

Jezu jaki ty głupi jesteś. Czy Ja poruszam jakiś wspólny temat raikkonen-szumi?. Chodzi mi o radia. A z tym ' who's your daddy' to chyba ci nie wyszło bo tak nie było bo mówił dłuższe zdanie.
21 lip 2012 14:46
Głupi to jesteś ty. Who's your daddy odnosiło się do PP Alonso. Następnym razem będę dodawał legendę specjalnie dla Rekadego <wyśmiewacz>

I zanim zaczniesz kogoś wyzywać, przeczytaj dwa razy, zastanów się i wyciągnij wnioski. Po drugie naucz się pisać po polsku, bo czasem ciężko mi zrozumieć twoje wypowiedzi. Dziękuje
21 lip 2012 15:09
Czarek napisał(a):
Głupi to jesteś ty. Who's your daddy odnosiło się do PP Alonso. Następnym razem będę dodawał legendę specjalnie dla Rekadego <wyśmiewacz>

I zanim zaczniesz kogoś wyzywać, przeczytaj dwa razy, zastanów się i wyciągnij wnioski. Po drugie naucz się pisać po polsku, bo czasem ciężko mi zrozumieć twoje wypowiedzi. Dziękuje

Prosze
Dodane 21.07.12 17:26:
o prosze bardzo perez kara za blokowanie . A gdy raiko. o tym mówił przez radio to borowczyk przetłumaczył to tak , że wyszła z tego informacja o warunkach od raikkonena a nie ze go blokował a wyraźnie mówił o perezie
21 lip 2012 15:39
I tak was po<cenzura>ało Maldonado & Kovcalainen Power
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
19 °C
Tor:
19 °C
NIE
Deszcz
22 °C
PON
Częściowe zachmurzenie
21 °C
WTO
Deszcz
23 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
47 614 164

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.