FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
23 wrz 2012 16:16
Krzysiek_aleks napisał(a):
Jak ty i ty tylko ty jeździsz na G27(?), jeździsz, jeździsz i się zepsuje to kto będzie winny?

Krzysiek jak ty głupio gadasz.. Nie znasz się na mechanice i na pewno wiesz, że to jego wina ?

Twoje posty niekiedy są takie tragiczne ..
23 wrz 2012 16:25
Litorin12 napisał(a):
Krzysiek_aleks napisał(a):
Jak ty i ty tylko ty jeździsz na G27(?), jeździsz, jeździsz i się zepsuje to kto będzie winny?

Krzysiek jak ty głupio gadasz.. Nie znasz się na mechanice i na pewno wiesz, że to jego wina ?

Twoje posty niekiedy są takie tragiczne ..

Zgadzam się :D. To w takim razie za wszystkie awarie techniczne są winni kieowcy ... Ah ale Kubica nabroił w tym Sauberze , gdyby nie on zapewne byliby wyżej ...

Sądze tak , dlatego że winicie Hamiltona za tą awarie B)
23 wrz 2012 16:30
Ale to tak jest zawsze, jak nie wygra człowiek któremu kibicujesz, to trzeba zrobić najazd na innych, jaki to fart, że to wina tylko i wyłącznie jego. Każdy będzie bronił swego, i najeżdżał na innego. Tacy Polacy, co poradzić.
23 wrz 2012 16:40
http://www.youtube.com/watch?v=67ZPd0_mk Zw

Nic więcej nie trzeba mówić. Świetna robota <brawo>
23 wrz 2012 16:43
Czarek napisał(a):
http://www.youtube.com/watch?v=67ZPd0_mk Zw

Nic więcej nie trzeba mówić. Świetna robota <brawo>

Czaruś, gdyby ... :D Racja świetny wyścig w wykonaniu Seby, a także Buttona no i di Resty
23 wrz 2012 16:51
Ogólnie wyścig miły dla oka. Mam nadzieję, że Ferrari poprawi tempo i będzie w czołówce na Suzuce.
23 wrz 2012 17:13
Czarek napisał(a):
Ogólnie wyścig miły dla oka. Mam nadzieję, że Ferrari poprawi tempo i będzie w czołówce na Suzuce.

Dla mojego oka nieprzyjemny od 23 okr. Mam nadzieje, że Mclaren utrzyma formę na Suzuce z reszta tor powinien im pasować i wreszczie ujrze dublet, na który czekam już od 2010 roku. Niech Fernando zdobędzie sobie ten tytuł, ale w konstruktorach ma być to Mclaren.
23 wrz 2012 17:14
Menel napisał(a):
Czarek napisał(a):

Dla mojego oka nieprzyjemny od 23 okr. Mam nadzieje, że Mclaren utrzyma formę na Suzuce z reszta tor powinien im pasować i wreszczie ujrze dublet, na który czekam już od 2010 roku. Niech Fernando zdobędzie sobie ten tytuł, ale w konstruktorach ma być to Mclaren.

A za rok HRT xD
Dodane 23.09.12 19:46:
Rafik
Strona: 79% obecnie: admin.

Jeszcze raz?!
23 wrz 2012 23:41
Pierwszy post na nowej stronie. B)

Wraz z przenosinami zabrałem wszystkim licki, więc nikt nie widzi hasła na TS. Aczkolwiek do sezonu jeszcze trochę czasu, więc kto chce hasło na TS (te co było wcześniej) to pisać do mnie na PW.
24 wrz 2012 01:51
A ja drugi. Nawet nieźle to wygląda.
Dodane 24 września 2012 04:06:
Tylko możesz w pikselach podać rozmiary grafik do wstawienia?
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
12 °C
Tor:
13 °C
SOB
Deszcz
21 °C
NIE
Deszcz
22 °C
PON
Częściowe zachmurzenie
21 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
47 601 873

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.