13 paź 2012 14:28
FORUM
FORUM OGÓLNE
13 paź 2012 15:09
Patryk Krutyj napisał(a):
Pamiętam tą dyskusję. Teraz z uśmiechem na ustach można to wspominać
Moje posty od strony 2110 do 2113 normalnie masakra
Aż wstyd mi za siebie
Aż wstyd mi za siebie
Pamiętam tą dyskusję. Teraz z uśmiechem na ustach można to wspominać
13 paź 2012 16:02
Gracie jeszcze w MC ?
13 paź 2012 19:53
Czemu siedze sam na TSie? Dawniej o tej porze to nic powiedzieć nie można było bo tak było głośno
14 paź 2012 07:52
Brawo Vettel ! Zasluzone zwyciestwo ! Woke zeby juz Vettel zdobyl majstra niz ten Alonso
14 paź 2012 07:54
Szkoda Massy. Szkoda że jak zaczyna nabierać pewności siebie to zostaje przygaszony przez team. Co prawda Alonso walczy o tytuł i to rozumiem, ale jednak... Nie przewiduje co by było z oponami, ale Massa myśle mógłby powalczyć o P2. Vettel, na mocno zużytych kręcił czasy na poziomie 1;43... A sam Massa, przed dostaniem tego komunikatu, co prawda na świeżych oponach ale jechał poniżej 1;43. A już po, jego tempo spadło na 1;44, czyli spokojnie mógł jechać po 0,5s szybciej na okr. Ale i tak brawo dla wszystkich
14 paź 2012 07:57
Patryku, bądź Menelu, wolę Menelu, już wszyscy wiemy o Twojej jakby to ująć, niechęci do Alonso, ale jakbyś mógł nam napisać. Jak tam McLareny dzisiaj, a w szczególności Hamilton?
Brawo Vettel ! Zasluzone zwyciestwo ! Woke zeby juz Vettel zdobyl majstra niz ten Alonso
Patryku, bądź Menelu, wolę Menelu, już wszyscy wiemy o Twojej jakby to ująć, niechęci do Alonso, ale jakbyś mógł nam napisać. Jak tam McLareny dzisiaj, a w szczególności Hamilton?
14 paź 2012 08:05
Paweł Piątkiewicz napisał(a):
Hamilton naprawdę miał bardzo wolne tempo, a Button miał po prostu pecha. Jestem ciekaw co się działo w Sauberze Kobayashiego, bo bez powodu nie wjechałby w niego.
Hamilton naprawdę miał bardzo wolne tempo, a Button miał po prostu pecha. Jestem ciekaw co się działo w Sauberze Kobayashiego, bo bez powodu nie wjechałby w niego.
14 paź 2012 08:06
A co mam powiedziec jak tym bolidem nie dalo sie jechac
NAJBLIŻSZE SESJE
SERWERY

Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Tor:
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
| Serwer F1 | ![]() |