FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
30 lis 2012 22:23
kazdy ma prowop choć raz sie n apic
Dodane 30 listopada 2012 23:28:
do rba, koneioc. dobranocp
1 gru 2012 06:06
Oh, jakie to fajnie, na<cenzura>ać się i przyjść na forum się pochwalić...

Chłopaki wypiłem 1 browara z kolegami, jesteśmy niezłe fariaty nie? Ajć, pozdrawiam :* Ide dalej pić, to takie fajnie męskie doznanie.
1 gru 2012 06:36
Rafał Szostak napisał(a):

Chłopaki wypiłem 1 browara z kolegami, jesteśmy niezłe fariaty nie? Ajć, pozdrawiam :* Ide dalej pić, to takie fajnie męskie doznanie.

Ch*j ci do tego co robię wieczorami, jak ci się nie podoba to nie czytaj moich postów... Rafik, może po wszystkich przygotowaniach do sezonu znajdziesz chwilę wolnego czasu i wprowadzisz opcję "ignoruj użytkownika?" Bo widzę, że niektórym już na trzeźwo brak samokontroli.

A za swoje wczorajsze zachowanie przepraszam, odwaliło mi...
1 gru 2012 08:28
Maciej Paruch napisał(a):
Rafał Szostak napisał(a):

Ch*j ci do tego co robię wieczorami, jak ci się nie podoba to nie czytaj moich postów... Rafik, może po wszystkich przygotowaniach do sezonu znajdziesz chwilę wolnego czasu i wprowadzisz opcję "ignoruj użytkownika?" Bo widzę, że niektórym już na trzeźwo brak samokontroli.

A za swoje wczorajsze zachowanie przepraszam, odwaliło mi...

Faktycznie, <cenzura>ie mnie to co robisz wieczorami...
Mówisz o samokontroli, najpierw sam ją zachowaj, a nie spamujesz jak 10 letnie dziecko które udaje pijanego...
Taki admin, to wzór do naśladowania
1 gru 2012 08:59
Taaaak, zapewne ty po alkoholu zachowujesz się jak opanowany dorosły człowiek i nie masz żadnych odpałów...
Nie chcesz wierzyć, że nie musisz. Myśl sobie co chcesz, wiesz gdzie mam twoją opinię? Nie trudno zgadnąć.
Admin to nie robot, jest człowiekiem i ma prawo popełniać błędy. Nie zaniedbałem żadnych obowiązków, nie zrobiłem żadnego bum na stronie, poza kilkoma dziwnymi postami. Nie byłbyś sobą, gdybyś nie zrobił z tego afery, co?
I oczywiście, ty byłbyś lepszym adminem, bo Bari gówno się zna i ma wtyki (były już sugestie, że w zamian za tę posadę mam jeździć w Vervie...), a ty jesteś zaj**isty i wszystko wiesz najlepiej...
1 gru 2012 09:33
Twoje zdanie też mnie gówno obchodzi, wyraziłem swoją opinię dotyczącą Twoich wczorajszych postów.

1 gru 2012 09:56

Post został usunięty przez Dawid Kuszel

1 gru 2012 10:07
Boro, uspokój się.
Polecam na odstresowanie: http://www.f1-online.pl/zasady/regulamin /
1 gru 2012 10:19

Post został usunięty przez autora

1 gru 2012 10:22
Turcja podobno wraca do kalendarza F1 na sierpień 2013 :>
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
11 °C
Tor:
11 °C
PIĄ
Deszcz
17 °C
SOB
Deszcz
21 °C
NIE
Deszcz
22 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
47 590 159

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.