FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
24 sty 2013 04:59
Patryk Rogozik napisał(a):
Jakub Brański napisał(a):
Jeżeli ktoś chwali się tym, że ma np. kierownicę G27, to czemu taki Bari nie może się chwalić tym, że ma dobre oceny?

A kto się chwalił że ma G27 ?

Pewien adminB)
Dodane 24 stycznia 2013 06:01:
Patric, skoro uważasz, że szkoła jest do kitu to po co tam chodzisz? Lepiej iść sobie na piweczko, na fajeczkę, poderwać jakąś dziewczynę. Na co ci szkoła? Ona tylko ogłupia.
Dodane 24 stycznia 2013 06:02:
U mnie w szkole (dodam: 3 klasa gimnazjum) większość klasy pije wódkę, piwo, pali papierosy, cała klasa przeklina. I ja że jestem normalny mam przesrane. Kujonem wielkim nie jestem (praktycznie nie wiele się uczę w domu), a średnia wysoka jest.
Tylko jestem ciekaw, gdzie z Dawidem skończycie bez szkoły.
24 sty 2013 06:13
Dawid Bęgier napisał(a):
Nie dlatego no ale bez przesady to nie forum szkolne B)

To jest forum OGÓLNE, więc dlaczego mamy na nim unikać pewnych tematów? Co innego gdybym wstawiał fotki +18, bo tu nie każdy jest pełnoletni. Ale treści zakazanych nie rozprowadzam, więc z czym problem?

Nie raz widzę na fejsie i nie tylko tam: a tu jeden się chwali gdzie on to nie był (Włochy, Hiszpania, Chorwacja, itp.), inny rozprowadza zdjęcie z egzaminu na prawo jazdy i się cieszy że zdał, inni dostaną jakiś prezent (np. książka) i też się chwalą. Jeśli ja tego nie mam to dlaczego mam się zamartwiać, chodzić przygnębiony i zazdrościć innym? Pozostaje mi docenić to co mam i cieszyć się że chociaż tyle dostałem od Boga/od losu (jak kto woli).
24 sty 2013 09:37
Krzysztof Woźniak napisał(a):
Jeżeli ktoś chwali się tym, że ma np. kierownicę G27, to czemu taki Bari nie może się chwalić tym, że ma dobre oceny?

Pewien adminB)
Patric, skoro uważasz, że szkoła jest do kitu to po co tam chodzisz? Lepiej iść sobie na piweczko, na fajeczkę, poderwać jakąś dziewczynę. Na co ci szkoła? Ona tylko ogłupia.
U mnie w szkole (dodam: 3 klasa gimnazjum) większość klasy pije wódkę, piwo, pali papierosy, cała klasa przeklina. I ja że jestem normalny mam przesrane. Kujonem wielkim nie jestem (praktycznie nie wiele się uczę w domu), a średnia wysoka jest.

Czy ja mowie ze chodzenie do szkoly jest bezsensowne? Ja po prosto nie mam glowy do wkuwania regulek wiec, sam ucze sie duzo na warsztatach czy cos od czesci praktycznej. Zreszta ja w kwietniu juz koncze liceum i wtedy bede musial ogarnac to wszystko co i jak dalej. Szkoda tylko ze duzo osob docenia tych ktorzy ucza sie niewiadmo ile... Ja nawet po prostu nie mam na to czasu. Msm duzo rzeczy do zrobienia poza szkola i wychodzi na to ze moje wyniki w szkole nie sa zbyt rewelacyjne ale i tez nie sa takie zle.
24 sty 2013 11:34

Pewien adminB)

A widzisz ja się w ogole nie ucze a srednia nie najgorsza mam
24 sty 2013 11:45
Mi oczywiście nikt nie uwierzy, ale jeżdżę w trzech ligach, jedną prowadzę, tu jestem adminem. Poza tym znajduję czas na inne rzeczy i dopiero reszta jest na naukę. To nie jest docenianie osób, które się dużo uczą, tylko tych co mają dobre papiery.
Dodane 24 stycznia 2013 12:46:
I tak wyląduje na kopaniu rowów czy coś w tym stylu, przynajmniej przez najbliższe kilka lat.
24 sty 2013 13:33
Jak zostaniesz to masz rację ale jak stąd wyjedziesz to nie wątpię że lepiej będzie ci się powodzić
24 sty 2013 13:44

Mohito, Menel, Rafik :D
Dodane 24 stycznia 2013 14:45:
Dawid Bęgier napisał(a):
Igor Borzęcki napisał(a):
a wy chcecie, udowodnić że jesteście fajniejsi bo macie gorsze oceny? bitch plz. ma fajne oceny to sie pochwalił, i ja osobiście też bym takie chciał, ale mi się nie chce uczyć. chciałbym żeby mi się chciało :)

Nie dlatego no ale bez przesady to nie forum szkolne B)
Też, chciałbym by mi sie chcialo ale mi sie nie chce i po ch*j zakuwac na pamiec wszystko... ja wole sposob to co pamietam z lekcji przychodze do szkoly mowia mi ze sprawdzian a ja ździwko i takie aha :O i pisze

ALE FORUM OGÓLNE
24 sty 2013 14:18
Patryk Bęgier napisał(a):

Pewien adminB)

Czy ja mowie ze chodzenie do szkoly jest bezsensowne? Ja po prosto nie mam glowy do wkuwania regulek wiec, sam ucze sie duzo na warsztatach czy cos od czesci praktycznej. Zreszta ja w kwietniu juz koncze liceum i wtedy bede musial ogarnac to wszystko co i jak dalej. Szkoda tylko ze duzo osob docenia tych ktorzy ucza sie niewiadmo ile... Ja nawet po prostu nie mam na to czasu. Msm duzo rzeczy do zrobienia poza szkola i wychodzi na to ze moje wyniki w szkole nie sa zbyt rewelacyjne ale i tez nie sa takie zle.

Żeby mieć dobre oceny to nie trzeba się uczyć, wystarczy uważać na lekcjach ;) Ja sam jestem leniem i sie nie ucze, a mam średnią 4.2

Też tak mam Krzysiek ;)
24 sty 2013 14:34
az nie bede tego wszystkiego czytał... takie to ..
24 sty 2013 14:43
Nie chce nic mówić Predixx, ale gimnazjum to nie jest szkoła średnia. Tam tylko chodzisz i masz średnią 4<. W szkole średniej już tak "lajtowo" nie jest.
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
21 °C
Tor:
29 °C
ŚRO
Deszcz
21 °C
CZW
Zachmurzenie
20 °C
PIĄ
Deszcz
17 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
47 576 415

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.