FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
31 sty 2013 19:35
No i właśnie pokazałeś poziom... YOUTUBE<wyśmiewacz>

Przejedź się proszę na mecz chyba że ci rodzice nie dadzą na wyjazd a potem dopiero możesz cokolwiek w tej kwestii komentować...

Zgaduje kibic Man UTD??
31 sty 2013 19:36
Twierdzisz, że filmy kłamią? xD To pewnie wredny fotomontaż antyfana Barcelony!
Dodane 31 stycznia 2013 20:36:
Nie, fan Ajaxu.
31 sty 2013 19:38
HAHAHAH NURKI W ANGLII? BEKA Z CIEBIE :D
31 sty 2013 19:38
to Barca i Real (nie w tym sezonie)

Mówisz, że nie w tym sezonie, bo zdarza się gorszy, każdemu. Po czym przytaczasz przykłady z Ligi Mistrzów, gdzie drużynom angielskim nie może przydarzyć się gorszy sezon. I kto tu jest ignorantem. Naginasz rzeczywistość, byle by dowieść swojej racji.
31 sty 2013 19:39
STARY, powiedz mi jak można ligi porównywać do pucharów? ...
31 sty 2013 19:40
Boże ty dalej swoje... taki film to złożyć z każdego zespołu jaki jest na ziemi!!!! DOSŁOWNIE....

Nie odpowiedziałeś na pytanie kibic Man UTD??
Pewnie się jarałeś jak Żeluś się przewracał...

Jak was boli że Barca zdominowała ten sport to już wasza sprawa.. ale musicie się z tym pogodzić... Jestem kibicem Barcy od 96roku i przechodziłem przez różne okresy.. między innymi okres Gasparta i van Gaala gdzie klub prawie zbankrutował a potem prawie spadł do Seguenda Division... i wiesz co?? Śmieję się teraz z tych którzy wtedy śmiali się z Barcy...

EDIT nie ma nurków w Anglii?? Polecam wybrać się na mecz... Nani , kiedyś Ronaldo, Anderson też Man UTD (coś dziwnego), Walcott, mam dalej wymieniać??

Wszędzie są aktorzy... TEGO SIĘ UCZY OD NAJMŁODSZYCH LAT... DLACZEGO?? Bo teraz przy takich cenach za piłkarzy kluby pilnują swoich zawodników żeby nic im się nie stało.. większa część fauli to tylko umiejętna gra aktorska... tak jest prawda...
31 sty 2013 19:42
Cezary Kołcz napisał(a):
Twierdzisz, że filmy kłamią? xD To pewnie wredny fotomontaż antyfana Barcelony!
Dodane 31 stycznia 2013 20:36:
Nie, fan Ajaxu.

Dodane 31 stycznia 2013 20:43:
Czekam na składankę nurków z Premier League.
Dodane 31 stycznia 2013 20:47:
Dlatego takiej piłki nie da się oglądać. Jeśli młodemu piłkarzowi wpaja się, aby przewracał się gdy poczuje oddech rywala na plecach to nie mamy o czym mówić. Polecam piłkę ręczną :D
31 sty 2013 19:47
Wystarczy na Ronaldo popatrzeć albo Naniego... Nurki do kwadratu...

Syn wujka chodzi do szkółki piłkarskiej w Anglii i wiecie co mieli jako jedną z pierwszych lekcji?? LEKCJE UPADKÓW!!!... Uczyli się jak się zachować kiedy mają rywala obok siebie tak żeby w odpowiednim momencie usunąć nogi tak żeby nic złego im się nie stało przy okazji wymuszając reakcję sędziego...
Przypadek??.. I tak jest i w Polsce i w Niemczech i w Zimbabwe pewnie też... Tak już jest ten sport w tych czasach.... ale dzieci widzą to tylko w Barcelonie... bo Barca po chudych latach doczekała się magicznej generacji która jest poza zasięgiem dla 99% zespołów...
31 sty 2013 19:50
Masz rację. Pokazałem to na przykładzie Barcelony - mój błąd. Rozumiem, że gdybym przytoczył inny zespół, nie byłoby problemu?
31 sty 2013 19:52
Jakub Brański napisał(a):
Cezary Kołcz napisał(a):
Wyrównana, a to ci dopiero. Z tego co wiem to o mistrzostwo walczą 2 drużyny, reszta robi za statystów. W Anglii jest co najmniej 6 drużyn, które biją się o pierwsze miejsce i przede wszystkim nie ma tam symulantów, jakich pełno w Barcelonie.

<ok>

Szacun <brawo> <ok>
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
20 °C
Tor:
28 °C
ŚRO
Deszcz
21 °C
CZW
Zachmurzenie
20 °C
PIĄ
Deszcz
17 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
47 576 070

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.