9 lut 2013 23:04
FORUM
FORUM OGÓLNE
9 lut 2013 23:06
Dobra muza do race editów.
9 lut 2013 23:14
http://youtu.be/vPufjUWdzaw
Jeszcze to jest świetne
Ogólnie cały ich pierwszy album (który wyszedł 4 lutego) jest kapitalny
Wreszcie jakaś kapela młodego pokolenia się pojawiła bo już się zaczynałem martwić że większość zespołów z mojej listy to już 40+
Jeszcze to jest świetne
Ogólnie cały ich pierwszy album (który wyszedł 4 lutego) jest kapitalny
Wreszcie jakaś kapela młodego pokolenia się pojawiła bo już się zaczynałem martwić że większość zespołów z mojej listy to już 40+
9 lut 2013 23:28
Nie ujmując ani trochę talentu artystom- to że dla cb jest to dobra muza, nie oznacza to, że ktoś inny ma o niej takie samo zdanie
9 lut 2013 23:46
9 lut 2013 23:49
Wiesz walenie młotkiem w ścianę i nagrywanie tego to to nie jest muzyka
(Dla nie kumatych wszelkie techno)
Liczy się Rock i jego odmiany (nie licząc zespołów które się sprzedały) reszta to komercyjna papka dla nieświadomego klienta... No bo chyba nie powiesz że ktoś słucha Biebera bo mu sie to podoba
(Dla nie kumatych wszelkie techno)
Liczy się Rock i jego odmiany (nie licząc zespołów które się sprzedały) reszta to komercyjna papka dla nieświadomego klienta... No bo chyba nie powiesz że ktoś słucha Biebera bo mu sie to podoba
10 lut 2013 00:05
Jeśli to jest twoja cała wiedza na temat muzyki wszelakiej, to powinieneś znacznie poszerzyć horyzonty.
Nie ma tu sensu rzucanie nazwami zespołów czy utworów, bo i tak zapewne będzie próbował wmówić mi, ze to
Michał Romaszko napisał(a):
Nie ma tu sensu rzucanie nazwami zespołów czy utworów, bo i tak zapewne będzie próbował wmówić mi, ze to
Michał Romaszko napisał(a):
(...) komercyjna papka dla nieświadomego klienta...(...)
10 lut 2013 06:40
Liczy się Rock... Haha, no sory, jeśli nie znasz innych, równie pięknych rodzajów muzyki... Rock, owszem, bardzo fajna muzyka, ale są też lepsze (oczywiście zależnie od gustu).
10 lut 2013 07:28
Rafał Szostak napisał(a):
Liczy się Rock... Haha, no sory, jeśli nie znasz innych, równie pięknych rodzajów muzyki... Rock, owszem, bardzo fajna muzyka, ale są też lepsze (oczywiście zależnie od gustu).
10 lut 2013 07:35
NAJBLIŻSZE SESJE
SERWERY

Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Tor:
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
| Serwer F1 | ![]() |
| Serwer GT | ![]() |