FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
21 lut 2013 00:59
Hahaha dobry żart:D Na X360 nie ma nawet 10% tak dobrych gier jak na PS3:)

Żeby nie było mam i Xboxa i PS3 i na PS3 jest więcej lepszych produkcji , i Xbox wcale tańszy nie jest... wyszedł rok wcześniej jest 2x słabszy i do tego bulisz za multi (Live...)

I Sony nie zapowiedziało PS4 z dupy bo już powinni to zrobić na E3 2012 , a to ze pokażą w lutym było praktycznie wiadome od miesiąca:P

EDIT
Killzone Shadow Fall . Jeden z tytułów startowych PS4
http://www.youtube.com/watch?v=fL2kXenfz 1Q
21 lut 2013 07:12
Prawdopodobnie F1 2013 będzie na PS4, chyba, ze chodzi o GRID 2, bo na iliście producentów było Codemasters Racing.
21 lut 2013 08:25
Aleks nie jest potwoerdzone czy F1'13 bo wstępnie Codemasters miało licencję na 4 lata - ale ostatnio nie śledzę rynku gier więc nie jestm pewien
21 lut 2013 08:26
Pożyjemy, zobaczymy. Wiadomym jest że Sony nie może popełnić błędu jaki popełniło przy PS3 - wydanie nowej konsoli później od konkurenta.
Co do specyfikacji to mają być podobne. Ciekaw jestem jak będzie z kompatybilnością wsteczną - jeśli jedna konsola ją będzie miała, a druga nie, to wiadomo że konkurent wygra B)
http://www.youtube.com/watch?v=AKuzsNL3X Pg
21 lut 2013 08:56
Michał każdy ma swój gust. Jeden woli schabowego , drugi mielonego. Ty wolisz PS ja X. Jedni uważają że Apple ssie, a ja uwielbiam ich produkty i używam ich na codzień.
I PS jest droższe od X. Ps3 w Saturnie kosztuje 1300, X 1050( max1100 ). Dotego dochodzi sprawa PS Move do ktorego trzeba ( kamere, pada z jakąś żarówką ). Moce w saturnie kosztuje 300zl , a dodatkowy kontroler 200. Grając w "strzelanki" potrzebny jest karabin do ktorego wkladamy pada, to jest wydatek 150 zl.
Kinect sam w sobie jest dość drogi 500-600 ale wydatek tu sie konczy bo nic nie trzeba. Ale mozna kupic Kinecta w zestawie z X za 1200zl
Dodane 21 lutego 2013 09:57:
A tak wgl to na kiedy jest PS zapowiedziany? Czy jeszcze nie podali premiery
21 lut 2013 10:11
Patryk Łucków napisał(a):
Michał każdy ma swój gust. Jeden woli schabowego , drugi mielonego. Ty wolisz PS ja X. Jedni uważają że Apple ssie, a ja uwielbiam ich produkty i używam ich na codzień.
I PS jest droższe od X. Ps3 w Saturnie kosztuje 1300, X 1050( max1100 ). Dotego dochodzi sprawa PS Move do ktorego trzeba ( kamere, pada z jakąś żarówką ). Moce w saturnie kosztuje 300zl , a dodatkowy kontroler 200. Grając w "strzelanki" potrzebny jest karabin do ktorego wkladamy pada, to jest wydatek 150 zl.
Kinect sam w sobie jest dość drogi 500-600 ale wydatek tu sie konczy bo nic nie trzeba. Ale mozna kupic Kinecta w zestawie z X za 1200zl
Dodane 21 lutego 2013 09:57:
A tak wgl to na kiedy jest PS zapowiedziany? Czy jeszcze nie podali premiery

Święta 2013 ale plotki mówiły że tylko Japonia i USA a Europa dopiero 2014.

I widać jakim jesteś ignorantem:D PS3 kosztuje od 800 zł w Saturnie (SuperSlim z pamięcią flash 12GB bez dysku ale można wsadzić)
Wersja z Move 1059....

Dwie rzeczy na temat Move , po pierwsze gier na Move prawie nie ma po drugie nikt nie każe ci tego kupować.. FPS obsługujący Move jest tylko jeden, Killzone 3 a i tak sterowanie Movem to jest tylko ciekawostka... Po drugie Move jest dużo tańszy (I lepszy co udowodniły testy) od Kinecta... Żeby było śmieszniej Kinect w ogóle nie działa on tylko daje poczucie wykrywania ruchu co wyszło już w pierwszych recenzjach
Cena zabija 600 zł za Kinecta a Move?? Sama kamerka powstała jeszcze do PS2 i kosztuje jakieś 50zł, do tego kontrolery ale tak jak mówiłem i tak nikomu to nie potrzebne bo gry można na palce jednej ręki policzyć

PS3 nie jest droższe od Xboxa do tego muszę wrócić;) Dlaczego?? Technologia..
Po pierwsze PS3 ma napęd Blu-ray a Xbox prehistoryczne DVD co czyni go najdroższym odtwarzaczem DVD na rynku, PS3 jest po przeciwnej stronie wygrywając w kategorii Cena/ Jakość na rynku odtwarzaczy Blu-ray
Po drugie PS3 jest o wiele mocnieszje, procesor IBM Cell 3,2GHZ z aż ośmioma rdzeniami..
Nie widać tego przy multiplatformach ale exy wyglądają dużo lepie od exów na Xboxie:)
No i tak jak mówiłem Xbox tak naprawdę jest droższy bo ma ten ukryty koszt w postaci Xbox Live... PSN jest darmowe i darmowe pozostanie

To o ile mocniejsze bebechy miało PS3 od Xboxa idealnie obrazuje to jak obie firmy zarabiały, Xbox od początku się zwracał... Sony przez pierwsze 3 lata zarabiało tylko na grach bo do każdej wyprodukowanej konsoli musieli dokładać z własnej kieszeni żeby cena nie była zbyt wysoka<ok>
21 lut 2013 10:17
I tak dla mnie Xbox jest o wiele lepszy. A na Kinekcie gra się przyjemnie.
Co do Live'a to ja akurat nie używam i nie potrzebuję tego. Ale ogólnie do Xboxa zachęciłą mnie gra Forza ,która jest o miliony razy lepsza niż Gran Turismo.

Ale tak jak mówiłem jeden woli schabowego drugi naleśniki. To jest kwestia gustu.
Koniec tematu
Dodane 21 lutego 2013 11:18:
A co do premiery to kiedyś czytałem że Microsoft i Sony dogadali się że konsole nowej generacji nie wyjdą szybciej niż w 2014
21 lut 2013 10:23
Czy ty wierzysz w to co piszą pismaki?? Wydadzą jak będą chcieli , wyjdzie w tym roku ale niekoniecznie w Europie... Sony nie ma interesu w dogadywaniu się z M$

Z ciekawości masz przerobionego Xboxa? Bo jak tak to cała ta rozmowa nie ma sensu<wyśmiewacz>

Xbox lepszy nie jest bo PS3 ma Blu-ray a to już samo w sobie powinno X-a skreślić na starcie. Konsola nie ma być tylko do grania ale ma być multimedialnym centrum rozrywki a co to za centrum bez możliwości oglądania filmów w 1080p albo 3D??:D

A co do Forzy gierka zacna ,ale jednak fizyka i grafika lepsze w GT, cała reszta w Forzy... bo GT ma taki problem że niektóre aspekty to tam jeszcze utknęły na czasach PSX<wyśmiewacz>
21 lut 2013 10:52
Michał tak mam przerobioną , bo niestety 200zł to jednak wydatek dość duży.
A co do Blu-ray to akurat nie potrzebowałem, gdyż posiadałem wcześniej takowy.
I oczywiście w PS4 pady zostaną nie zmienione co jest strasznie ujowe. Xbox ma o wiele lepsze pady.

Ale znów wspomnę że to tylko kwestia gustu.
Koniec tematu Amen
21 lut 2013 10:56
Jak nie zmienione?? Jest totalnie inny... masz wklęsłe analogi , inne triggery... I PANEL DOTYKOWY
A ja ci powiem ze mamy XXI wiek i nie przez przypadek tylko ewolucje pada z PSX są standardem na całym świecie, Xbox ma gorszego pada (Nieporęczna wielka krowa) a kolesia który wymyślił zamianę miejscami analoga z krzyżakiem powinni za jaja przed siedzibą M$ powiesić<zły>
To jest tak niewygodne ze aż głowa mała...

Ale tak jak mówiłem masz przerobioną konsole czyli to nie Xbox jest lepszy tylko kupiłeś żeby okradać ludzi z pieniędzy za ich ciężką pracę...
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
16 °C
Tor:
17 °C
ŚRO
Deszcz
21 °C
CZW
Zachmurzenie
20 °C
PIĄ
Deszcz
17 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
47 574 627

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.