FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
9 mar 2013 13:09
Rafał Szostak napisał(a):
A teraz dopiero zauważyłem 2 post Radzia.

Kurcze Radziu, to jak to możliwe, że w DFP pojechałeś tylko 0.2s lepiej?
Przecież różnica jest wielka.

Wlasnie ze roznica jest bardzo mala teraz, wrecz znikoma
9 mar 2013 13:14
Rafał Cupał napisał(a):
Kurde. Z aero może przesadziłem i wcześniej dawało trochę za dużo. Ale teraz różnice są zmniejszone o połowę i przy zbliżonym poziomie ulepszenia aero w gp2, różnice są minimalne.
Dodane 9 marca 2013 13:55:
Np. ulepszenie silnika z minimum do maksimum nie będzie dawało nic, jeżeli ktoś za wcześnie będzie zmieniał biegi.
Dodane 9 marca 2013 13:59:
Wrzuciłem moda na rapidgatora.

I wlasnie przez ta zmiane Rafika ulepszenia sa gowno warte
9 mar 2013 13:17
Różnica jest duża, kwestia wykorzystania bolidu...
W DFP jestem w stanie pojechać 1s szybciej niż w Ladzie, czyli skoro Rafik zmniejszył o połowę, to wcześniej analogicznie miałbym 2s gorszy. Wtedy to nie wiem czy miałoby to sens.
9 mar 2013 13:27
W DFP jestem w stanie pojechać 1s szybciej niż w Ladzie, czyli skoro Rafik zmniejszył o połowę, to wcześniej analogicznie miałbym 2s gorszy. Wtedy to nie wiem czy miałoby to sens.

Ulepszenia sa po to, aby te roznice byly, to juz nie moj problem, ze Twoj zespol te ulepszenia ma na niskim poziomie. Trzeba bylo kase zarobic
9 mar 2013 13:28

Przeciez nie mozliwym jest, ze w dfp robisz sekunde lepszy czas...
9 mar 2013 13:32
Możliwym jest... W takim razie jak mam tą kase zarobić, skoro przez ulepszenia nie mogę wysoko dojeżdżać?
9 mar 2013 13:37
Możliwym jest... W takim razie jak mam tą kase zarobić, skoro przez ulepszenia nie mogę wysoko dojeżdżać?

Załatw sobie drugiego kierowce najpierw xDD
A potem pomyśl, ze mogles zostawic sobie kase z tamtego sezonu jak zrobilo to DFP, a nie narzekaj teraz, ze do nich tracisz :)
9 mar 2013 13:41
Założenie systemu ulepszeń jest takie, że dobry kierowca nawet w najgorszym bolidzie jest w stanie powalczyć o wysokie pozycje. Różnice są małe, założenie jest spełnione. A Twoje odczucie to efekt placebo.
9 mar 2013 13:42
No właśnie z tym kierowcą problem, bo nie ma takich na rynku, a jak jest to problemem jest... niski poziom ulepszeń xD
Nie mogłem zostawić, przejąłem team z 2mln przed sezonem. I żeby zebrać większą sumę, to ten sezon musiałbym już odpuścić i zacząć odkładać, a to dopiero 3,5 wyścigu za nami.
Dodane 9 marca 2013 14:43:
Chcesz mi powiedzieć że moje odczucie to efekt placebo? Który daje 1s? W Ladzie wyjeździłem ponad 100 okr, najlepszy czas to 1;18;7, w DFP 8 okr, najlepszy czas 1;17;7, także sama moja podświadomość że mam lepszy bolid tyle mi nie daje.
Dodane 9 marca 2013 14:44:
No ale trudno, zaczynam zbierać kasę xD
9 mar 2013 14:14
No właśnie z tym kierowcą problem, bo nie ma takich na rynku, a jak jest to problemem jest... niski poziom ulepszeń xD
Nie mogłem zostawić, przejąłem team z 2mln przed sezonem. I żeby zebrać większą sumę, to ten sezon musiałbym już odpuścić i zacząć odkładać, a to dopiero 3,5 wyścigu za nami.
Dodane 9 marca 2013 14:43:
Chcesz mi powiedzieć że moje odczucie to efekt placebo? Który daje 1s? W Ladzie wyjeździłem ponad 100 okr, najlepszy czas to 1;18;7, w DFP 8 okr, najlepszy czas 1;17;7, także sama moja podświadomość że mam lepszy bolid tyle mi nie daje.
Dodane 9 marca 2013 14:44:
No ale trudno, zaczynam zbierać kasę xD

w ulepszeniach, aż tak nie odstajecie, gorzej z klasyfikacją... Ja bym wolał iść do zespołu co ma gorsze ulepszenia, ale lepsze perspektywy punktowe i dobry team-mate niż tam gdzie lepsze ulepszenia, a mniej punktów i słaby team-mate albo brak :)
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
15 °C
Tor:
20 °C
ŚRO
Deszcz
21 °C
CZW
Zachmurzenie
20 °C
PIĄ
Deszcz
17 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
47 573 441

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.