17 mar 2013 18:59
FORUM
FORUM OGÓLNE
17 mar 2013 19:00
e tam 1 restart by nie zaszkodzil
17 mar 2013 19:04
To był błąd mówią mi, że mam jechać to jade, a że w ostatniej chwili sie skapnołem, że nie jade formującego. Głupoty
isz ciekawy czy na moim miejscu byś nie chciał restartu
isz ciekawy czy na moim miejscu byś nie chciał restartu17 mar 2013 19:06
Proszę bardzo, zaproponujcie regułę, która zmuszała by administrację do restartu sesji w takiej sytuacji.
17 mar 2013 19:07
Karol Cupał napisał(a):
Oczywiście, moja wina że za późno wcisnąłeś przycisk i nie wiedziałeś jak się startuje z pitlane.
To był błąd mówią mi, że mam jechać to jade, a że w ostatniej chwili sie skapnołem, że nie jade formującego. Głupoty
isz ciekawy czy na moim miejscu byś nie chciał restartu
isz ciekawy czy na moim miejscu byś nie chciał restartuOczywiście, moja wina że za późno wcisnąłeś przycisk i nie wiedziałeś jak się startuje z pitlane.
17 mar 2013 19:07
Chodzby głosowanie
Dodane 17 marca 2013 20:08:
Nie mówie, że to twoja wina tylko, że chamsko sie zachowałeś
17 mar 2013 19:10
A ty, bez obrazy, zachowujesz się teraz jak dzieciak który nie dostał zabawki pod choinke.
Administracja nie ma obowiązku robić resa dla jednej osoby, popełniłeś błąd - pech.
Administracja nie ma obowiązku robić resa dla jednej osoby, popełniłeś błąd - pech.
17 mar 2013 19:11
W każdym razie
e to ostatni raz zmieniłem plany z powodu durnego wyścigu. To nie są wyścigi na pieniądze tylko poto, aby się dobrze bawić i jednocześnie mieć z tego satysfakcje. Widocznie tego niektórzy nie rozumieją, albo Bari sobie uznałeś, że będziesz miał jednego rywala mniej.
Dodane 17 marca 2013 20:11:
KONIEC TEMATU
e to ostatni raz zmieniłem plany z powodu durnego wyścigu. To nie są wyścigi na pieniądze tylko poto, aby się dobrze bawić i jednocześnie mieć z tego satysfakcje. Widocznie tego niektórzy nie rozumieją, albo Bari sobie uznałeś, że będziesz miał jednego rywala mniej.Dodane 17 marca 2013 20:11:
KONIEC TEMATU
17 mar 2013 19:11
Karol Cupał napisał(a):
Regulamin jest regulamin. Nie ma nic o resach, chyba że serw padnie. Taka sytuacja nie nastała, więc według regulaminu powinniśmy jechać.
Chodzby głosowanie
Regulamin jest regulamin. Nie ma nic o resach, chyba że serw padnie. Taka sytuacja nie nastała, więc według regulaminu powinniśmy jechać.
17 mar 2013 19:12
Karol Cupał napisał(a):
Tak, Bari pisał regulamin... Tak trudno zrozumieć, że on po prostu przestrzegał zasad narzuconych z góry i nie mógł nic w takiej sytuacji zrobić?
W każdym razie
e to ostatni raz zmieniłem plany z powodu durnego wyścigu. To nie są wyścigi na pieniądze tylko poto, aby się dobrze bawić i jednocześnie mieć z tego satysfakcje. Widocznie tego niektórzy nie rozumieją, albo Bari sobie uznałeś, że będziesz miał jednego rywala mniej.
e to ostatni raz zmieniłem plany z powodu durnego wyścigu. To nie są wyścigi na pieniądze tylko poto, aby się dobrze bawić i jednocześnie mieć z tego satysfakcje. Widocznie tego niektórzy nie rozumieją, albo Bari sobie uznałeś, że będziesz miał jednego rywala mniej.Tak, Bari pisał regulamin... Tak trudno zrozumieć, że on po prostu przestrzegał zasad narzuconych z góry i nie mógł nic w takiej sytuacji zrobić?
NAJBLIŻSZE SESJE
SERWERY

Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Tor:
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
| Serwer F1 | ![]() |
| Serwer GT | ![]() |
| Serwer egzaminacyjny | ![]() |